​En man som inte behandlar dig bra, ser dig inte i hans framtid. Det är dags att släppa taget om honom...

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Sitter här, äter världens godaste chocklad och har det allmänt mysigt med familjen och min brors flickvän som är på besök. 

Jag har sovit bort halva dagen, och den andra halva har jag tittat på serier och letat efter bröllops klänningar med min blivande svägerska! Lyckan och kärleken min bror och hans tjej har sprider sig till varenda en i hemmet, blir otroligt glad när jag ser dem så. ❤️

Likes

Comments

Ett par riktigt snygga klockor till er killar, det är oerhört stiligt och attraherande med män som bär på en fin klocka 👅

Likes

Comments

​Vill du ha en snygg kropp, gå och kämpa för den. Vill du bli framgångsrik, plugga och kämpa arslet av dig. Vill du ha fint hår, hitta en frisyr och skaffa dig den. Sluta vara rädd för förändring och börja motivera dig själv istället. Hitta dig själv. Hitta din lycka, för någonstans där ute, väntar den på dig. 

Likes

Comments

Äntligen fick jag mina naglar fixade igår. Feelin super fresh 😍

Likes

Comments

Hon kommer alltid att välja han som gav henne kunskap framför han som gav henne det materiella.
Kärleken hos någon annan kan man inte köpa. Men att visa henne meningen med kärlek, är unikt.

Likes

Comments

Min kära vän, min dyrbara syster, du vackra kvinna. Du är smart, du har dina gränser, din starka personlighet, din underbara humor och ditt vackra leende som smittar av sig till vartenda en. Du behöver inte klä av dig för att kallas för sexig. Att vara sexig behöver inte handla om nakenhet. Allt det du är som person, gör dig till den sexigaste kvinnan på jorden. Älska dig själv, och fortsätt ha den självrespekten du har. Det är det sexigaste och mest attraherande som finns.
Bara älska dig själv, ta en titt på dig själv och inse hur unik och sexig du är. Och vet du mer? Det finns bara en av dig. Så känn dig jävligt stolt, ingen är som dig. Du är sexig på alla sätt som finns. 

Likes

Comments

Jag vet att du kan ha förlorat någon och att det gör ont. Du kan ha förlorat dem nyligen eller helt oväntat. Eller så började du förlora delar av dem, tills det inte fanns något kvar längre. Du kan ha känt dem i hela ditt liv, eller nyss lärt känna dem. Hur som helst, kan du inte styra djupet av ett sår en annan själ har orsakat på dig.
Därför kommer jag inte säga att det är en ny dag imorgon och "efter regn kommer solsken", eller att det finns "många fiskar i havet".
Det jag tänker säga är att det är okej att vara så sårad som du är, det är okej att känna sådan smärta. Det du känner och det du går igenom är nödvändigt, för det bygger upp dig som människa, den människan du en dag kommer vara stolt över. En stark människa som kan gå igenom vad som helst, oavsett motgångar. Och även fast jag inte kan lova att det kommer ordna sig inom kort, kan jag lova att det en dag kommer bli bra. En dag kommer du le, och tänka " i made it." Allt du kan göra nu, är att ta din tid. Ta all tid du behöver.


Likes

Comments

Killar! Sno stilen. Det är sjukt sexigt med män som klär sig på detta vis, sån riktig gentleman stil!!😍👅

Likes

Comments