Header

Den första Elf produkten ut att recenseras är deras liquid eyeliner. Penseln är smal och lätt att göra tunna linjer med, lägger man på mer tryck är det också enkelt att göra tjockare linjer. Den ligger också väldigt bra i handen men det finns en stor nackdel. Den sitter extremt dåligt och kommer man åt sin eyeliner när man tex böjer fransarna försvinner det lätt. Den går alltså inte att ha på innre kanten av ögat. Blev lite besviken på denna eyeliner faktiskt då deras andra produkter ofta håller väldigt hög kvalité!


Betyg: 2/5
Finns att köpa HÄR för drygt 15 kr!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Skrev precis klart min ansökan till utbildningen jag vill gå. Planen är att gå en sommarintensiv och sedan förhoppningsvis försöka komma ut i arbetslivet till hösten.
Håller tummarna så hårt det går till i juni!

Likes

Comments

Just nu bär jag Essie´s Damsel in a dress som är ett plommonlila lack med riktigt hög glans. I solen ser man de små skimmerparticklarna och lacket ser mycket ljusare ut jämfört med inomhus. Jag kan inte bestämma mig om lacket är helt underbart eller "meh", det skiftar rätt mycket men det kommer användas igen på grund av hur fint det glänser. 

Här har jag använt två tunna lager och ett tjockare för att få det helt täckande.

Likes

Comments

Det har varit sjukt dålig uppdatering här på bloggen och ärligt talat har jag inte haft lust att ens logga in. Men men, det kanske blir bättre snart. Igår kväll gjorde jag i alla fall en sminkning med röd ögonskugga. På grund av lathet tog jag inte bort sminket jag haft under dagen (som var ganska utkletat efter att jag gnuggat mig i hela ansiktet) så det blev inte direkt något "flawless" resultat. 


Likes

Comments1; Mörkgrå glittrig skugga över hela ögonlocket
2; Grå eller svart i globlinjen och sudda försiktigt uppåt ganska mycket
3; Sudda in en ljusblå(som knappt syns på bilderna) där det svarta slutar och även under ögat
4; Vit/ljus skugga under ögonbrynet som highliter och eyeliner för markerade fransar. Lite eyeliner närmst fransarna under ögat också för en mer balanserad look
5; Mascara och sen är det klart!
 

Likes

Comments

Ett av mina favoritlack är Essie´s Lilacism! Även fast formulan är ganska dålig kan jag inte sluta använda det. 
På bilden har jag ett vitt nagellack under och ett tjockt lager Lilacism och ett topplack. Färgen är ju helt underbar så då är det ganska okej att det tar löjligt lång tid att få ett lager att torka och att lacket är rinnigt. Skulle jag sätta ett betyg på lacket och bortse från färgen skulle det få 2/5. 

Likes

Comments

Efter fem dagars lång väntan kom äntligen mitt paket från ELF! Inlägg om alla nya produkter kommer komma lite då och då där jag berättar vad jag tyckte och endel före och efter bilder! 

Likes

Comments

Tänkte tipsa om världens bästa företag, EyesLipsFace, de säljer superbra smink som inte kostar mycket alls. Jag beställer ofta därifrån och har aldrig blivit besviken, de har också väldigt ofta olika erbjudanden, reor osv så det blir ännu billigare! Nyligen beställde jag 25 olika produkter därifrån och totalsumman landade på ca 850, hade vi köpt liknande produkter i på tex kicks hade det kostat mer än tre gånger så mycket att betala. 

De har olika priser men en ögonskugga kostar mellan 15 och 50 kr, beroende lite på vilken kategori den tillhör. De har nämligen både "vanligt" smink, studiosmink och mineralsmink. Studio och mineral är lite dyrare men helt klart värt det! 

Klicka på bilden för att komma till sidan

Likes

Comments

Igår fick jag en palett av mamma från ELF (ett inlägg om elf kommer komma senare) som hon inte använder. Den hade två superfina lila i sig och ni som följer min blogg vet ju att jag är helt såld på lila ögonskuggor. Så självklart var jag tvungen att testa den fina glittriga ljusa lila som fanns och jag blev inte besviken, skitsnygg!

Likes

Comments
Äntligen dags för Rainbow Dash! Det var lite knepigt att lista ut hur jag skulle göra denna sminkningen men det löste sig tillslut! Det är ganska många steg och pilligt att göra men helt klart värt det!

1; Mellanbrun skugga i globlinjen
2; Måla en ganska tjock eyeliner med vit kajalpenna och gör en vinge
3; Röd ögonskugga längst in över det vita
4; Orange Skugga bredvid, lägg den lite över det röda för att få en fin övergång, gör detta med alla färgerna
5 Gul ögonskugga (eftersom den gula ligger på ögats högsta punkt passade jag på att lägga lite skimmer över för att ge effekten av ett större öga)
6; Grön skugga. Denna var svår att få till en fin övergång på så det gäller att vara försiktig och ta det lugnt
7; Blå och tillsist lila ögonskugga
8; Måla en tunn, nattsvart eyeliner närmast fransarna
9; Eftersom Rainbow Dash är blå la jag först en ljusblå skugga under ögat, sedan en mörkblå närmst fransarna och tillsist svart längst ut. För en lite rolig effekt kan man dra ut linjen med det mörkblåa och skapa en till vinge
10; Kajal längs vattenlinjen och thightlina de övre fransarna för en intensiv blick. Vit skugga under ögonbrynet och över ögonlocket, sedan är det dags för mascaran!

 

Likes

Comments