​Somnade med musik i öronen och vaknade upp idag utan väckarklocka. LIVET. Och min lediga dag till ära har jag bland annat ägnat åt att äta en ordentlig frukost bestående av havregrynsgröt med russin, gojibär (hört att det är bra), shiafrön (hört att det är ASbra), linfrön (gamlingarna på jobbet äter det så då gör jag också det), laktosfri mjölk (har fått för mig att jag kanske är laktosintolerant så provar på det laktosfria livet litegrann, iaf när det kommer till mjölken) och så jordnötssmör on top of that (kan endast äta gröt om det smakar allt annat än just det och jordnötssmör är gott). Och vid sidan av lite melon (för att all frukt är väl bra), proviva (antingen är jag laktos eller så har jag bara allmänt krånglig mage. Jag provar mig fram helt enkelt) och vatten med en järn+c-vitaminbrustablett i (smakar förjävligt men jag är så jävla trött hela tiden så provar om detta är någon bra energiboost). Det gäller att vara kreativ. 

Nu: boka klipptid (jag är en sånhär som klipper enstaka hårslingor som "ligger fel" lite då och då när jag har håret uppsatt = det är nu väldigt ojämnt när jag har utsläppt) och andra roliga saker man gör på sin lediga dag. 
Latero! 


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Det som vi också han med under vår första dag var Miracle Garden. Det var som att befinna sig i Willy Wonkas chokladfabrik, fast allt var gjort av blommor och andra växter. Helt fantastiskt jäkla vackert och flower power delux som ni kan se. Om vi bara visste då vad som komma skulle resterande dagar..

Likes

Comments

​En throwback part one från drömresan jag och min familj gjorde för 2 månader sedan. Ovan ser ni bilder från vår första dag, där vi mestadels bekantade oss med området Jumeirah där vi bodde. För fint..

Likes

Comments


Att få en nystart behöver inte betyda att man ska vända upp och ner på sin vardag eller göra en total makeover på sig själv. Jag är sällan för stora, feta förändringar som innebär massa måsten. Hellre några små som får en motiverad av egen ren vilja.


Har under senaste tiden känt mig i så stort behov av en förändring i min vardag för att försöka hitta den där livsgnistan igen. Och vad gjorde jag åt det? Möblerade om rummet. Rensade i garderoben. Gjorde mig av med saker jag längre inte behövde. La till nya låtar till Spotifylistan. Läste mer bok. Gick mer promenader.


Vad har det gett mig? Ett inre lugn och nytt ljus. Faktiskt. Låter ju så jävla fånig men det är så sant. Mitt rum ser mycket kalare ut och färre saker ligger framme. Men det är bara skönt och fint och enkelt. För jag behöver inte mycket. Endast favoritböckerna ligger framme, en ny växt fick ta plats i hyllan, garderoben innehåller bara sådant som jag använder och i underklädeslådan finns bara fina underkläder och inga menstrosor. Jag har slängt saker som jag inte behöver. Lagt från mig telefonjäveln mer för att spendera mer tid till att läsa bok. Och med den nya musiken i lurarna har jag inget emot att gå dom där kilometerna fram och tillbaka till jobbet och gymmet varje dag.


Those little things. De gör SÅ mycket.

Likes

Comments


Jag och min gratisbokklubbsklistermärkespyntade garderob (vad fan?), för 5 år sedan


Njuter av en ledig heldag, med massa ny musik, lite ompysslande av mig själv och funderingar över framtiden. Imorgon fyller jag 20 år, och jag förstår inte hur tiden kan gå så fort. Vet ju fortfarande inte vad jag vill göra med livet, vart jag ska ta vägen eller vad det ska bli av mig ens. Men jag lever, och jag har massa år kvar att leva förhoppningsvis. Tacksamheten över det är enorm. Allting löser sig tillslut, och så länge det finns liv är det aldrig för sent vet ni.
Likes

Comments


Men hjärtat var aldrig menat att sprida ut egentligen. För tillslut kollapsar hela systemet. Och man står tomhänt kvar, famlandes i mörkret, i ett evigt och desperat letande efter det enda ljus man egentligen hade.


Likes

Comments


Hon är en vacker vandrande själ, den där Queen B. Och det är så värt att kolla och lyssna på denna videon. Inspirerande, imponerande och tankeställande.

Likes

Comments


Som varje år överträffar det nyare året alltid det föregångna, både med mot- och medgångar. I alla fall för mig. Hitentills. Och jag tror verkligen på att man till slut får det man eftersträvar. Så länge man har vilja och tro. Även om det inte verkar eller ser ut som det just i detta nu. Bara för att något du drömmer om eller vill inte ser ut att inträffa just nu, eller på ett bra tag, så behöver det inte betyda att det aldrig kommer ske.

Mitt 2014 har bjudit på många dalar och toppar, ännu fler oförglömliga och oslagbara minnen, och så mycket lärdomar. Även om alla år har sin speciella titel, kapitel i "livets bok", eller stämpel, så kommer 2014 för mig alltid att vara det mest speciella. Året då ja lärde mig se och känna skillnad på vilja och v i l j a, lärde mig skillnaden på att titta och att faktiskt se och på att inte bara lyssna utan också faktiskt ta till mig. Och vilka fantastiska följder det gav mig, ger mig och kommer att ge mig. Och vet ni vem jag har att tacka? Jo, ingen annan än mig själv. Faktiskt.

Eftersträva alltid att hålla viljan vid liv, att bli den bästa versionen av dig själv och att sprida bra energi omkring dig. Du är du, och du äger.


Likes

Comments

Makarska, Kroatien/Sommaren 2014​


​Utsikter är bland det bästa man kan uppleva faktiskt och något som gör min ännu mer tacksam över att kunna se. Spelar egentligen inte så stor roll vart man är eller hur det ser ut, så länge man har möjligheten att blicka ut över ett område. Det är ganska så jäkla fantastiskt faktiskt, att kunna se något från ovan. 


Japp, är en riktig sucker för detta och i brist på annat att önska mig i födelsedagspresent så önskade jag mig faktiskt en utsikt av familjen haha.. Vem är jag ens? 

Likes

Comments