Idag är en härlig dag.

 jag har varit hemma från skolan för att vila mina ben. om gör inte ont nu mera. Så jag ställde till med en rackarbajsarfrukost med yoghurt frukt och bär. passade även på att ta lite foton i det härliga vårvädret. jag vågar nu officiellt säga att det är vår. Helt underbart. Som jag har väntat, Det har nog hela Sverige gjort nu. Om en liten stund ska jag gå och träffa mina kusiner och fika. Men just nu ska jag bara njuta av våren. 

Adíos!

Likes

Comments

Idag har jag varit ledig.
Hur underbart är det inte med studiedag?
Haft det underbart mysigt dö jag har varit med mina två små kusiner och med min farmor.
Tyvärr så slutade jag inte dagen så bra.
Jag tillbringade någon timma på vårdcentralen.
Jag har haft konstant värk i mina ben den senaste veckan. Sådär så jag vaknar på natten och bara vill skrika. Så idag ringde vi vårdcentralen och jag fick tid lite senare idag.
Det känns så konstigt att dra ner byxorna framför en främmande kille. Men det är ju bättre det än om man känner han. Han trodde som tur att det inte var så farligt. En inflammation i någon muskel. Men nu ska jag knarka ibumetin i någon vecka. Blir det inte bättre ska jag tillbaka och ta blodprov.
Men det värsta är att jag inte får träna för än det är över. Får ta några mysiga promenader istället. Nu taggar jag att sluta halv 12 imorgon, men ändå inte för jag måste vänta på buss i 2 timmar.

Bjuder på en halvfärdig teckning.

¡Adiós!

Likes

Comments

Får man vara kär i sin bästa väns pojkvän? Egentligen nej.
Det är en kille, jag tror jag varit kär i honom ända sedan sjuan. Han är en av mina bästa vänner. Vi är helt sjuka när vi är med varandra. Han gör mig till den personen jag egentligen är, men den jag inte kan vara med andra. Varje gång jag ser honom kan jag inte låta bli att le. Han får mig att skratta som ingen annan får. Men samtidigt som jag tyckt om honom ända sedan sjuan så har han varit kär i min bästa vän sen sjuan.
Att jag har tyckt om honom har jag aldrig erkänt för någon. Aldrig.
Det är fortfarande ingen som vet.
Min bästa vän som nu är tillsammans med honom har aldrig tyckt om honom innan.
Aldrig. Hon har tyckt han var irriterande, jobbig och helt enkelt barnslig. Men bara sådär så var hon alldeles störtkär i honom.
Sådär som jag aldrig vågat erkänna att jag är, inte ens för mig själv. Men vad jag inte hur hon kunnat ändra sig så fort, jag är alltid den som ska ha suttit mig emellan dom för att han var för klängig. Det är för svårt för mig. Jag vet inte riktigt hur jag ska göra för att få bort mina känslor. Att se dom tillsammans får mig hjärtekrossad. Så fort hon inte är i tjejen så är han och jag det vi brukade vara, bästa vänner som gjorde allt för att reta varandra, men om någon av oss märker att den ena är ledsen så ser vi det, även om ingen annan ser.
Det låter kanske lite löjligt men vi är som "själsfrände". Ingen förstår sig på oss som varandra.Men nu har han någon annan, min bästa vän.

Likes

Comments

Den där resan jag skrev om tidigare blir inte av...  precis som jag trodde.

Men vi ska i alla fall åka skidor. om exakt en månad drar vi till fjällen. Jag vet inte riktigt hur längesen det var ag åkte förra gången. Skulle tro att det var i sexan eller sjuan. Men skidor är nog bland det bästa som finns. Fart är det bästa som finns. Allt dom finns med fart är helt underbart. Frihetskänlan är den bästa känslan. Känslan då det bara känns som att man flyger. Skidor, så fort man kan ner för backarna, upp på hopen och sedan flyg. Motorcykel, hör ljudet av motorn, gasen i botten, frihetskänslan. fyrhjuling, gasen i botten, känslan. jag tror ni förstår. Men det gör inte ens jag. Det pirrar i magen av sådana saker. Jag blir lycklig. För cirka 8 år sedan fick jag reda på att jag inte kunde flyga. Jag hade när jag var liten, nästan varje natt, en dröm om att jag bara slängde mig från en höjd och bara gled i luften. Den känslan som jag fick i den drömmen, den känner jag när jag upplever fart. Det är det härligaste man kan vara med om. Jag vet inte ens hur jag ska kunna förklara känslan så att ni förstår.

Men tänk er, tänk er att glida i luften, över husen, över träden, över allt!

Jag har en äkta önskan, Jag vill flyga

Likes

Comments

Inte för att var sån, men är inte han Sveriges, eller nej, VÄRLDENS snyggaste man????????? Man smälter så fort man ser honom. Hahahah jag brukar inte vara sån här men alltså titta på honom! Han är gudomlig!
Tack för mig, det var bara det jag ville säga. Puss och hej!

Likes

Comments

Nu kommer vi till den tiden vi måste börja samla pengar. Jag måste fixa ett sommar jobb. Problemet är att jag bor mitt ute i ingenstans. Det finns Inga jobb. Och dom som finns får jag inte för att dom tror att jag är för klen. Jag måste ha ett jobb. Det är nu jag måste komma igång med sparandet. Jag försöker och försöker. Men det finns inga. Jag vill gärna ha ett här hemma i byn istället för att behöva åka buss 2 timmar om dagen. Det vill jag verkligen inte. Jag vill ha ett bra första sommarjobb. Jag skulle ta vad som helst varar det är här. Plocka bajs, sure! Torka gamlingar i rumpan, sure! Jag är i desperat behov av jobb!

får väl se till att hitta något ändå.

idag är en sån där seg lördag. en sån dag man bara vill liga och sova på. men mysigt har jag haft det. en heldag med farmor i stan. nys till 100%

adios!​

Likes

Comments

För ett tag sedan fick jag reda på att jag skulle till Stockholm. Med min mamma, moster och mina två kusiner. Vi skulle till något ställer som jag inte kommer ihåg vad det heter.
Vi skulle också besöka vasa-muséet som jag har velat åka till ända sedan jag gick i fyran (konstigt ställa att vilja åka till).
Så jag blev såklart jätteglad. Första gången i Stockholm. Men som jag vet så kan jag aldrig göra saker med min familj. Det blir aldrig av! Någonsin. Jag som person vill göra allt hela tiden.
Men min familj känns tvärt emot. Man ska bara skjuta upp saker. Och nu ska den här tjejresan inte bli av. Men förhoppningsvis kan vi åka ändå.
Men är det bara jag som känner att alla alltid ska säga "är det inte bäst att vänta lite?" Nej det är det inte! Verkligen! Ska man göra något ska man göra det nu, annars kan man bara strunta i det.

Likes

Comments

Hej!

jag heter linnea

egentligen skulle jag vilja säga att jag är som vilken tonårstjej som helst

jag vaknar, jag går o skolan, jag pluggar, jag träffar kompisar, jag somnar.

jag har en dröm, jag ska resa, det ska jag verkligen, jag ska få uppleva

jag och min bästavän ska nu börja samla till den här resan som vi kommer uppleva om några år

nu ska ni få följa med mig på den här resan till vår slutliga resa

ni ska få vara med mig på min vardag

ni ska få läsa mina tankar

ni ska läsa mina bästa stuner

ni ska få ta del i mina problem

ni ska få veta allt

Likes

Comments