...Polstreiken var ett reelt problem for deg,

...Du hadde ikke nok prosecco hjemme.

...Juletreet syntes ikke bak alle gavene på julaften,

...Samtidig som du klager over at barna i dag er SÅÅ bortskjemte.

...Du må kjøpe nytt sted å bo fordi du trenger walk-in til alle klærne dine,

...Men du har ingenting å ha på deg.

...Du glemte å reserver bord til lørdagsbrunsjen,

...Så du må sitte med de "kjedelige" voksne som ikke danser på bordet.

...Strømpebuksen raknet,

...og du glemte å barbere stubbene på leggene før du gikk ut.

...Du gidder ikke gå på butikken,

...så du bestiller pizza levert på døren til middag.

...Og spiser den i sengen så du kan se ferdig episoden på netflix!

Likes

Comments

Dette er jo, og blir ikke noe annet enn ett velkommen til min nye blogg innlegg. Veldig spennende tror jeg ikke det blir, men det må jo faktisk gjøres.

Så, here we go!

Jente på 28 år, bor i rekkehus, har samboer, en sønn, 3 fisker og stasjonsvogn. Elsker å skravle med gode venninner, over litt for mange glass med vin. Vi har løst mange verdensproblemer over hvitvin vi altså! De store samtaletemaene var selvfølgelig gutter, klær, gutter, sminke, gutter og ukens sladder. Du vet hvordan det er når jentene setter i gang;) Vi har alle våre utfordringer, men satt i perspektiv bitchet vi over i-landsproblemer!

Høsten 2015 ble nemlig barnet mitt veldig sykt. Her snakker vi ikke influensa eller lungebetennelse, her snakker vi livstruende sykdom. En sykdom vi fortsatt kjemper mot til dags dato. Nå ser fremtiden veldig lys ut, men det har vært perioder hvor vi ikke har visst om han kom til å feire sin neste bursdag. Dette er en sykdom som antagelig har gjort så store skader at vi må leve med disse resten av livet. I hvor stor grad det kommer til å påvirke oss er usikkert, men jeg vet at jeg har forandret meg som person. Jeg vet at jeg ikke er det samme bekymringsløse mennesket som gikk igjennom en KRISE når jeg kjørte fra det ene paret med sko jeg ville ha på meg, eller at perleøredobbene var ett hakk for store til antrekket.


Det er her i-landsproblemer kommer inn. Jeg har blitt utrolig kynisk dette året. Jeg LER høyt av problemstillinger som "Skal jeg ha midtskill eller sideksill i håret mitt i dag?" "Han har åpnet snappen min, men han svarer ikke!" "Neglen min brakk på jobb i dag, det er ikke mer enn 2 uker siden jeg var hos negledamen min"

Jeg sier ikke at dette ikke er reelle problemstillinger hos noen, men kjære, stikk fingeren i jorden og få ting i perspektiv. Jeg var en av dere, men nå har kynismen kommet å tatt meg.


Takk for meg og god natt!

Bildet er lånt fra google.

Likes

Comments