Header

Estelle, helg , Novalie, Shopping, vardag

Hej! nu var det ett tagen jag skrev och anledningen till de är att vi njuter av tiden tillsammans nu när Tobias har semester.

Igår var novalie och jag hos hästarna, hon är helt fantastisk snäll i stallet, såklart är hon snäll annars med , men extra i stallet. Hon borstar hästarna , myser , pussar och ge morötter till dom är extra kul. Så himla skönt att hon gillar att va i stallet och hjälpa till. Så skönt att Estelle jag och novis kan åka ut dit och ta in o mysa med russin.

Igår tog vi bara in russin och borstade henne. Sen gjorde vi i ordning en box där mina 2 kaniner ska gå. tanken är att lämna dit dom i helgen. Dom kommer bli så glada och lyckliga där. En stor box dom kan hoppa och skutta i fylld med halm och hö. jag ska köra dit uteburen med ett hus i och bygga stort hus till dom , sen ska jag nog bygga lite roliga saker till dom så dom har att göra där inne.

igår kväll kom lina och Ludvig hit och vi gjorde planka tillsammans .

idag har vi åkt en sväng till Eksjö bara för att komma iväg lite, någon vidare shopping blev de inte. Vi letar efter nytt soffbord och matta.. Tobias har hittat många fina men jag är såå jobbig när de gäller soffbord och matta under bordet. Jag vill verkligen att de ska va rätt. vilket verkar totalt omöjligt. dessutom ligger både soffbord och matta på flera tusen och då ska de verkligen kännas rätt. Vi har för tillfället Novalies bord i vardagsrummet tills vi hittat rätt. Men de lär ju dröja , i lördags var vi i Jönköping och kollade bord på Mio men de fanns inget som föll mig i smaken. vi har kollat alla Internet sidor med.. Men absolut inget som jag känner för #tråkigtjej....

eftersom vi inte hittade något i Eksjö idag så gick vi på stan här istället och vi hittade lite iaf. Tobias köpte en skjorta med svalor på och en rugby tröja från Gant. Till barnen hittade vi lite kläder på kappahl , några få plagg från rean. Ibland har man tur.

Jag beställde från Ellos förra veckan som jag fått hem. Även där några plagg från rean. Mesta är till Novalie , Estelle fick bara ananas jumpsuit och en mössa. Vi har ju sparat från Novalie . Resten är till novis.

till mig själv blev de amningsbhar, dessutom var dom på rean , halva priset. kanon bra.

Igår var vi på 3 månaderskollen och Estelle fick andra dosen av rota och hennes första sprutor. Tobias var med så han fick ta henne när dom skulle ta sprutorna så gick Novalie och jag ut. Dels för att Novalie inte skulle bli skrämd av Estelles skrik och för att inte bli skrämd för sprutor eftersom hon haft jätte jobbigt att gå till bvc efter hon tog sista sprutorna själv.  Sen också för att jag tycker de är så jobbigt , att höra deras hysteriska skrik , även att de bara varar i några få sekunder så brister mitt hjärta totalt. Så hon fick va i sin pappas famn när dom gjorde de.

Estelle ligger fortfarande över både på vikt , längd och huvud. vikten ligger hon mest över. Hon är nu 61 cm lång . vilket novalie var när hon var 4 månader. De Estelle väger nu och så lång hon är var novalie vid 4 månader, så de skiljer väldigt mycket på dom.

skönt att bvc faktiskt är så nöjda med Estelle , eftersom dom inte alls var så nöjda med hur novalie var. Hon är rund och go såå min mat är de inget fel på, känns väldigt skönt eftersom amningen inte funkade speciellt bra och tillslut inte alls med Novalie.

Till något helt annat! Imorgon ska vi iväg och fotograferas och ja börjar bli nervös! Jag har bokat en fotograf år vår lilla familj! En barnfotograf.  Så imorgon kväll ska vi till Jönköping och fotograferas utomhus ! Jag vill ha ett på hela familjen , ett på barnen tillsammans och 1 på var och en. Så glad att jag tog tag och bokade, så man kan få riktigt fina bilder. Anledningen till att de blir på kvällen är för att vi ska vara utomhus och hon vill åt de perfekta ljuset som är just då. Jag hoppas barnen är pigga och glada så vi får riktigt bra bilder 😊

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Estelle

snart är de dags för dop. Älskar att planera sånt här och få göra fina tillfällen för mina barn.

Denna gång är de väldigt delade känslor att få göra! Jag är såklart otroligt glad och tacksam men känslorna att allting kunde fått ett annat slut gör mig så ledsen! Att vi kunde stått här utan vår underbara vackra och helt fantastiska dotter! Jag vet att man inte ska tänka så, nu gick allting bra och Estelle finns med oss här idag! De är jag väldigt  tacksam för! Men de sitter ändå där bak att allting inte var självklart. Allt gick bra men ändå inte! Fel läge som kunde slutat med bruten nacke och hjärtljud som inte fanns där! Om vi inte haft denna fantastiska sjukvård hade vi mist vår prinsessa! Om hon inte kom ut på de där ynka 7 minuter..därför blir de extra känsligt att planera detta , men jag är otroligt glad och lycklig att jag kan göra de!

Den 5 augusti är de dags för dopet! Vi ska ha en tjej som sjunger på dopet , samma tjej som sjöng på Novalies dop! Hon sjöng så otroligt fint så vi frågade henne denna gång med! Så jag är glad att hon vill sjunga även på Estelles dop! Vi ska även denna gång ha 2 låtar!

På Novalie dop hade vi lilla barn av Sarek vilken är en helt fantastisk låt och även kärleksvisan!

Men vi vill inte ha samma låtar ,vi har bestämt 1 låt, en av Sonja Aldén , välkommen hem! Den andra är inte helt säker ännu, men innan helgen är slut ska vi meddela hon som ska sjunga om den sista låten!

Vi har bokat ett hus vid sjön Sommen, precis vid sjön. De kommer bli så fint! Ett dop på sommaren och vid sjön , kan inte bli bättre!

Här är lite saker till dopet, jag har beställt mer dekorationer😊

Likes

Comments

vardag

igår kom äntligen min födelsedagspresent från Tobias. Min älskade howardsoffa! dock fattades armstöden till fåtöljen.. så de va tråkigt. Men dom kommer nog med😊

Jag är redan  stört kär i soffan!! Idag jobbar Tobias sista dagen för att sen ha 3 veckors semester. vilket ska bli skönt! Han har jobbat väldigt mycket nu, vilket man gör på de jobb han har för att sen kunna vara hemma 3 månader! Han kommer vara hemma januari , februari och mars. Då ska jag jobba , inte för att jag måste utan för jag vill komma ut och jobba lite för att sen gå hem igen när Tobias börjar! I mars ska vi på skidsemester tillsammans med min familj, ska bli så kul och novis ska lära sig åka skidor, för Estelle blir de pulka!

Men idag slutar han så tidigt som 15-16 tiden! Helt galet tidigt! vanligtvis är han hemma allt mellan 20 tiden till 22 tiden. Så de blir lyx bara de😁 jag har även sålt våran andra soffa som några ska komma och hämta ! Vi har nu tryckt in den i novis rum , så de ska bli skönt att bli av med den! Den är ju gigantisk soffa 😅

Likes

Comments

Novalie, vardag

God kväll!

Vi har nyligen varit ute med aragorn och nu myser vi i Soffan! slitna alla 3 !

Igår eftermiddag åkte vi ut till Hästarna och vi har varit i stallet idag också på förmiddagen!

Novis är nog troligtvis den som älskar djur mest i hela världen! En överlycklig tjej när hon får mysa med djur !
Vi tog in både Spirit och russin så vi borstade dom , hon skulle ta hovarna hela tiden! Idag tog vi bara in russin men hanna var i stallet också så hon tog in Spirit så gick novis mellan Spirit och russin för att mysa och borsta!

Hon är väldigt tuff och krafsade hovarna på båda hästarna ! Så duktig! Hon är orädd men försiktig och har respekt för djuren vilket ALLA ska ha! Hon gav dom både äpplen och morötter ! idag satt hon på både russin och Spirit men någon ridtur blev de inte! Jag måste köpa en hjälm i hennes storlek och ridbyxor bara för att! Någon skyddväst så liten har jag inte hittat ännu!

Vi hälsade även på 1 kattunge som var ynka 4 dagar, även på deras andra katter,hund och deras 2 super söta kaniner! Nu när jag vet att
novis sköter sig exemplarisk ute i stallet så kan vi åka ut några gånger i veckan för att borsta! När vi köpt hjälm ska hon få rida i paddocken på russin ! 😊

Novis och Estelle ska få varsin häst ! Men tiden ska också finnas från våran sida, men så fort vi känner att den tiden finns ska novis få en lite ponny! Men de blir troligtvis den dag vi hamnar på landet på en gård,men  vem vet vi kanske köper  en liten häst så fort jag börjar jobba (om 15 månader)!

Nu ska jag hänga upp tvätt och tvätta mer !Imorgon kommer min födelsedagspresent från Tobias min HOWARDSOFFA!! Så nu tvättar jag upp dom nya gardinerna , kuddfodralen och filten som ska pryda nya Soffan!

Likes

Comments

vardag

godmorgon ! Alla andra ligger och sover men såklart kan jag omöjligt somna om.. Estelle har sovit för första gången hela natten och åt för första gången vid halv 7!! Hon är dock väldigt snäll om nätterna och äter var 4e timma om nätterna så vi har de fått bra ! Sen kan de bli oftare fåtal nätter !

Men snart måsta jag väcka henne för jag tror mitt ena bröst sprängs snart 😅

Jag ska ringa till sjukhuset med och se om dom ska kolla på Novalie då jag tror hon har ont i öronen! Hon har ingen feber eller så! Hon hade feber i 2 dagar men igår var de borta , hon verkar ha väldigt ont i halsen .. lite från ingenstans kom detta! Stackars mammas lilla tjej ❤

Vi hämtade igår ut nya termometern vi beställt, Gud va smidig den var! slippa hålla på o krångla med barnen! Bara scanna enkelt i pannan ! super smidigt!

igår kväll direkt när Tobias slutat jobba vid halv 8 så åkte jag och storhandlade , så skönt att ha de gjort på fredagen så har man hela helgen att göra roliga saker på! Blev ingen storhandling förra veckan utan vi körde på att rensa ut de vi hade i frysen vilket var behövligt ! Vi är lite dom eller jag är .. som bara köper nytt och lägger in ! Älskar när man har fullt i kyl , frys och skafferi!

Likes

Comments

Novalie, vardag

God morgon ! igår firade vi mig lite smått eftersom jag fyllde år! Så på eftermiddagen  kom min familj hit!  Novis sov igår till halv 4 .. när hon vaknade såg hon fortfarande trött ut så ja trodde hon bara va lite sliten.. Men ju längre de gick in på kvällen mer hängig blev Hon! Så på kvällen visade de det faktiskt feber! Hon har hostat om nätterna i några dagar men inget om dagarna förutom igår då hon började hosta om dagen också men bara några gånger! Nu nyser hon och de verkar sätta sig i ögonen på henne med. Så jag har tvättat dom med ljummet vatten så får vi se ! Men tror tänderna är en stor bov i de hela också! Hon fick första tänderna vid 1 år och nu kommer alla samtidigt typ, så maten har de bråkats om en hel del sista månaderna, men förståeligt då hennes tandkött är jätte svullet och hon har säkert ont ! Men Alvedon kan man ju inte ge hela tiden ..

Men igår kväll fick hon Alvedon innan läggdags men vid 22 tiden hade hon feber! Hon har faktiskt aldrig haft feber så..hon har haft förhöjd temp vid vaccinationer men aldrig som visat feber! Så nu har jag faktiskt beställt en ny termometer.. vi har enbart en i rumpan man tar och den vill hon inte att vi ska ta! Så jag satt igår kväll och googlade vilken var bäst i test och då hittade jag en som man scannar på pannan som ska va lika säker! Men HERREGUD vad dyra dom är .. 650 :- ..helt sjukt 😒 Men jag vill ju hålla koll när novis blir sjuk!

idag blir iaf en lugn dag , Vi ska straxt gå ut på en promenad men de får bli en slapp dag i soffan, novis är inte alls på topp, förståeligt men de skadar ju inte med en promenad och frisk luft!

Likes

Comments

Novalie, Shopping

Tobias tycker att jag köper och unnar mig dåligt! 3 super fina presenter har jag fått av honom!De är alltså inte från Gekås som ni nog förstår! Men nu när jag ändå är igång så vill jag visa er !

super fina Adidas skor , skönt är dom också ! Älskar den fina färgen på dom !

En Filippa K skjorta , så fin ! Äger faktiskt ingen skjorta som jag kan ha just nu! Min enda skjorta jag har är i Gant och brösten får inte plats just nu, kanske när jag slutat amma , men de dröjer förhoppningsvis!

En super skön och somrig Gant t-shirt ! Älskar färgen på denna med ❤

Nu har jag dock sagt ifrån att han inte får skämma bort mig mer ! De känns inte bra ! Så jag hoppas han lyssnar! Dessutom ska jag få en howard soffa i födelsedagspresent..hur sjukt är inte de ? han är helt otrolig vår fina toppe❤

Likes

Comments

helg , Novalie, Shopping

Resten av kläderna till novalie! 😊

strumpor 3 pack 30 :-
Trosor 3 pack 30 :- ( resten finns i tidigare inlägg )

3 pack body ( den andra finns i tidigare inlägg ) 99 :-

ananasbody 40:-
flamingobody 40 :-

byxor 60 :- och 80 :-

byxor 60 och 40 :-

basic linne 25 :- styck

leggins 50 :-
köpte även ett par med katter,med dom har hon på sig idag.

jacka , perfekt till hösten 70 :-

Likes

Comments

Estelle, helg , Shopping, vardag , inredning

Här kommer lite till saker till barnen!
Men de mesta är till hemmet och ett par träningsbyxor till mig själv! 😊

Den omtalade boken till barn, fick bli en sån! Sen är den nu väldigt gullig och ha framme med på någon fylla 😁😉 129 :-

refil till vår blöjhink 249 :-
provsmakare till Estelle 60 :-

påslakan 90 kr
snuttefilt med Ballonger 40:-
snuttefilt med nallar  40:-
(ska tillägga att jag älskar snuttefiltar och filtar till barn , vi har mängder här hemma )😅

4 nya kuddfodral !Eftersom vi får våran nya ÄLSKADE soffa och fåtölj snart (v29) så köpte jag nytt! Jag vill ha nytt och fräscht i den nya soffan och eftersom de går på mörkare tider snart ( va hemskt de låter ) så vill jag byta ut de rosa till något mer höstligt! Så De fick bli mörkblått!

vit kuddfodral 50 :-
blå sammetsfodral 50 :-
2 mönstrade blåa 60 :- styck

En blå super mysig filt som matchar kuddarna 129:-

vita knytbandslängder 99 :- (tänkte välja blåa , men fegade ur! vitt blir nog bäst!

svart  trähäst 39 :-

3pack ljusstakar 99 :-

2 brickor 17 :- styck
kritor 5 :-
stickers 13 :-

förvaringsburk välling 30 :-
förvaringsburk 2 stycken 8 :- styck
vattenflaska glas 30 :-

5 rosa örngott 20 :- styck
påslakansett 2 stycken 119 :- styck

2 vita höga lampfötter 160 :- styck
2 lampskärmar 99 :- styck

Hur fina är inte dessa ?!! engångstallrikar till dopet 9 :- paketet

matchande servetter 8 :- paketet

vänliga muggar till dopet 17 :- paketen

dekoration till dopet
ananas 20 :- styck
flamingos 25 :- styck

Mer dekoration till dopet
pompoms Girlan 25 :-
pompoms 3 pack 20 kr
dekoration fötter 15 :-
blad 20:-
kaninpåsar 20 :-

till mig själv köpte jag endast dessa träningsbyxor! Jag gillar inte att köpa till mig själv utan ja ville köpa till barnen och hemmet! 119 :-

Likes

Comments

Estelle, helg , Novalie, Shopping

Lite saker Allmänt blev de till barnen också!


skydd till skötbordet. 2 pack 90:-

också till skötbordet ! skötbordsunderlägg, perfekt när Estelle ska luftas utan blöja i babygymmet 25:- blöjpåsar , perfekt att ha i skötväskan 20:-
box till våtservetterna jag gör 90 :-

sittdyna till Estelle börjar sitta i vagnen , här en likadan till Novalie ! 60 :- och 2 myggnät till vagnarna 30 :- styck

förkläde perfekt till maten eller när man målar 40:-

En potta till Novalie eftersom vi ska börja potträna nu när hon vill ! 269 :-

spillfri flaska 60:-

iPad fodral ifall novalie tappar den i backen skyddar den nog Lite! 99 :-

Likes

Comments