Header

vardag

Kvällen igår och natten som var har vart lite si o så!! Jag har haft fruktansvärd växtvärk i magen! Sen de där med ischias , hur ja än ligger känns de inte bra och de sträcker ut i hela benet från ryggslutet! På magen är inte skönt att ligga , som att ligga på en liten boll! Så de får bort nu!

Vaknade imorse av att ja var så trött och är fortfarande ! Kanske är ja bara trött för jag gör saker och håller igång mycket eller så börjar järnvärdet bli dålig igen!

Jag har slutat helt med järntabletterna för att magen ska få återhämta sig , tänkte se om jag orkar gå till stan och köpa bluesaft och strunta i tabletterna ! Tänkte kolla om dom har en bra Vetekudde med , vår är helt borta !

Tobias är alltid ledig på onsdagar men denna vecka har han bytt till torsdag eftersom jag ska till Eksjö på en sak! Mamma ska vara barnvakt åt Novalie !Börjar bli lite nervös faktiskt! 😳

novalie och jag har iaf fått i oss frukost på morgonen , någon välte yoghurtskålen över huvudet så de fick bli en dusch för tösen medan jag satt bredvid med ipaden och betalde räkningar ! Nu är de gjort iaf, ska bara hitta Aragorns försäkringsfaktura och betala in den, men den verkar ha försvunnit helt ! Men jag får leta 😅

Annars idag händer ingenting , ingenting planerat idag ! Men vi ska iaf ut och gå en promenad i regnet !🌸

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Graviditet, vardag

Jag kom in och läste en sak om clementiner på en sida! Jag blev såklart skit rädd eftersom jag tryckt i mig mängder med clementiner!

Jag skrev då till kostråd för gravida och ammande , Livsmedelsverket Facebook sida för att få svar och isåfall sluta äta de om de skulle va farligt ! Fick ett positivt svar iaf😅

Likes

Comments

Novalie, vardag

Inget slår känslan när man öppnar kylskåpet så är de proppfullt med mat😅 Passade på att storhandla idag, skönt att handla innan alla får sin lön så man slippa alla människor 😅

Fick även hem novis paket från zara! Känns som de är gratis när man direkt betalar , så nöjd med allting 😍

H

Likes

Comments

Graviditet

På tisdag går vi in i v 16! Tiden går så mycket fortare nu med andra barnet!

Jag har känt lite fladder i magen men igår kände jag för första gången en liten spark , lika magiskt varje gång 😍
Idag har jag känt ytligare spark och rörelser från vår bebis i magen!

Med novis kände jag första sparken i v 22-23 så de var skillnad! Men hört att omföderskor känner ofta tidigare andra gången! 😍

Vad jag längtar efter vår andra bebis och att vår underbar novis ska bli storasyster , hon kommer bli världens bästa storasyster ! 😍😍

Likes

Comments

Graviditet

Kvinnokroppen är fascinerande tycker jag! Tänk att kvinnokroppen kan bära och utveckla ett barn och att sen återhämta sig ! Helt otroligt!

Här är Fyra bilder

Första bilden 7 oktober , 3 dagar innan Novalie kom! ❤️

Andra bilden 24 november , cirka 6 veckor efter förlossningen !

Tredje bilden 6 februari cirka 4 månader efter förlossningen

Fjärde bilden 14 oktober , nu väntar jag lillasyster/lillebror ❤️

Likes

Comments

Novalie sover i sitt rum nu som vanligt ! Somnar helt själv helt okomplicerat! Vi lägger ner henne tänder nattlampan och säger godnatt vi ses imorgon och jag älskar dig! Sen går vi ut ställer dörren på glänt, hon pratar lite för sig själv , ibland lite skrik men sen sover hon inom 10 minuter! Hon har aldrig sovit såhär bra! Så stolt över henne!

Men när vi bytte rum så tog vi över hennes lilla rum, men jag tycker de är mysigt! Vi behöver inget stort rum utan sålänge sängen får plats är vi nöjda ! Dessutom blev vårt sovrum mysigare nu än innan! Novalie fick mer plats och har plats med alla leksaker !

De viktigaste är att hon har de bra och utrymme till att leka ☺️❤️

Likes

Comments

Förlossning, Novalie

När man hittar massor av sms från och till min syster när man låg på BB och novalie precis kommit ! 😅

Kan tillägga att jag vill genomgå en vaginal förlossning igen! Men just då när man hade ont och precis gått igenom de så tänkte man annorlunda ! Men redan 2 veckor senare ändrade ja mig och ville vara tillbaka på BB och föda barn vaginalt igen 😅

Likes

Comments

Lägenheten

Idag åkte vi för att kolla vilken nyans vi ska måla i novalies rum och vi har hittat rätt! Så vi köpte testfärg för att se ! De kommer bli kanoN! Sen ska vi sätta upp wallersticks på hennes vägg! Hittat så fina men dom kostar skjortan , 600-800 kr ... lite saftigt men dom är så fina !!

Vi vill som sagt inte tapetsera barntapet igen , den vi tapetserade innan novis kom är ju neutral ifall de skulle ploppa ut en kille trots dom sagt att de är en tjej så vet man ju aldrig! Sen är den inte sådär jätte barnslig utan vuxna kan också ha den utan att de blir töntigt eller vad man säger !

Men vi vill iaf inte tapetsera en "tjej" eller "pojk" tapet ! Utan vi håller oss till dom neutala färgerna ! Sen är jag inte mycket för färg heller ! Novis kommer få en rökgrå färg inne på hennes rum och sen wallersticks i guld och sen kommer de nog bli lite rosa och mintgrön!

Varför vi inte heller vill smälla upp en barntapet är för att den dagen vi säljer lägenheten så är de bättre vi tar något alla kan ha! De höjer ju värdet av lägenheten!

Sen köpte vi även tapeter till hallen , inte alls planerat men de fick de bli! Men först ska vi byta golv i hallen så de dröjer innan de kommer upp men nu har vi de iaf 😅

Likes

Comments

Graviditet

Denna graviditet har jag mått väldigt bra! Och de är jag tacksam för! För några dagar sedan började jag få ont i ryggslutet och strålning ner I hela högra benet, jag trodde att de var foglossningarna som kommit!

Men de är de inte , fått som svar att de är ischias! De blir värre när jag ligger eller sitter än när jag är uppe och rör på mig ! Min högra sida verkar alltid bli drabbad , under förlossningen så var de min högra sida som epidralen inte tog på! Lika så foglossningarna satt bland annat i högra höften!

Ska försöka mig på övningar och förhoppningsvis blir de bättre inom kort !

Nu ska jag försöka sova med min onda högra sida. 😅

Likes

Comments