Sitter här med min sena frukost men åh vad den är
god! Idag blev det en skål yoghurt med allbran flingor,äpple,chiafrön,cocosflingor,och linfrön 🍏☕️

Idag är sista pluggdagen innan tentan imorgon, känns ju sisådär men ska snart sätta mig och fortsätta plugga! Wish me luck 🎀

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hade planerat att vakna upp runt åtta idag, men det blev inte som planerat, somnade väldigt sent så behövde antagligen tiden för att sova. Men får lägga på ett kol idag. Jag har använt tiden väl, vaknade upp och gjorde lite morgon yoga, sedan åt jag en god frukost och nu ska pluggandet fortsätta. Jag har slösat så mycket tid på onödiga saker och pluggat väldigt dåligt! vilket är super dumt eftersom att jag har så mycket att göra! Men idag ska jag jobba hårt innan jobbet!

Likes

Comments

Flätor i håret är en av de nya trenderna som vi egentligen alltid rockat. Men dessa hårstilar är mer än bara enkla flätor, några är mer komplexa men super snygga! Jag kommer troligen försöka mig på många olika flätade hårstilar denna sommar.

Ovanstående bilder är tagna från ELLE

​bilder från weheartit

Likes

Comments

Jag fangirlar lite just nu! Jag la upp en bild på vår instagram @workforitbootcamp och jag taggade/rekommenderade Yoga with Adirene, för hon är ju helt otroligt bra! Gissa vad som hände!! Hon gillade vår bild.....

Likes

Comments

​Vi är tillbaka! 
Jag har inte varit så aktiv på grund av personliga händelser, och mycket skola/jobb de senaste veckorna. Har verkligen haft fullt upp. Precis efter Turkiet fick jag väldigt hemska nyheter. Inte pratat om det så mycket och kommer troligen inte göra det på ett tag än. Orkar inte med känslosamma samtal med mig själv och andra... 

I alla fall. Jag har kommit igång med träningen igen, enda sättet att få ut allt man känner inombords. Min terapi. 
Har varit på gymmet de flesta sena kvällarna, vilket är super skönt. De dagarna jag haft sovmorgon eller jobbar sent- som idag- har jag vaknat tidigt och antingen sprungit/Pw eller "yogat". Idag blev det Yoga, det var ett tag sen, har valt att springa de andra dagarna. Jag har blivit stelare på den senaste tiden och har saknat Yoga:n. Men nu ska jag komma tillbaka och bli Yogi-Mimo igen!

I veckan kommer jag  börja lägga upp lite bilder från Turkiet 😊


Likes

Comments

"A new day"

"All night long"

​Mina nya favoriter från Sleek. Hur fina är inte färgerna? Dessutom är de väldigt pigmenterade. Finns b.la. att köpa på H&M.

Likes

Comments

Ungefär så här brukar min tallrik se ut, dock äter jag bara kolhydrater en gång om dagen och det är oftast vid lunchen. Denna smarriga lunch lagade jag och Mimo igår!

Likes

Comments

Idag (finally) så hängde jag med Mimo då hon kom hem till mig i min nya lya, vilket var väldigt soft. Vi hängde, lagade mat, gick och köpte glass, tog färjan över till söder och sedan så åkte vi till stan och strosade runt lite. Och självklart stannade vi upp för en kopp te och en kopp cappuccino.

Likes

Comments