Studentliv, Blandat

Vår yngsta vän blev 19 i helgen och vi tog med henne på äventyr i Ronneby och det var en sååååå mysig höstdag!

Likes

Comments

Boende, Karlskrona

Jag hade mamma på besök förra helgen. I gotta tell you, så skumt att ens säga den meningen, att mamma var och hälsade på mig i min lägenhet... Vi åt middag på 2 Rum och Kök, myste på stan, fixade till lite småsaker i lägenheten och hade det bra. Längtar en aning till julen och att få träffa hela familjen faktiskt <3

Likes

Comments

Studentliv

Projekt A avslutades med att jag fick till min Illustrationsbild och med lite trailer-klippande hemma hos Stitch.

  • Studentliv
  • 317 Readers

Likes

Comments

Karlskrona

Sho på er! Vill bara meddela att dagen har varit superfin och superhöstig och nu måste jag sova!

  • Karlskrona
  • 405 Readers

Likes

Comments

Studentliv

Jag trodde att efter tentan är det frid och fröjd, ickeeee! Vi tentafirade onsdagen med sushi och vin hemma hos mig men torsdagsmorgonen var det redan dags för projekt intro. En del av projektet består i att bygga en landskapsmodell, den ni ser ovan har jag slitit med hela helgen. Men det har hänt massa kul också: pubcrawl i fredags, Oktoberfest, Tjuvjakt(!!!) hälsade på under fredagskvällen kvällen, Hugo har hälsat på från Lund och fick uppleva Karlskrona och Bth-livet för ett dygn med sittning och kårkväll och massa karamelldanser nu när min fot börjar bli bättre!

Men som sagt, det har inte lugnat ned sig pga tentan utan nu känns det som om jag är helt swamped med skola, sappningsuppdrag och life. Ska försöka överleva ytterligare en vecka, pray for me plz.

  • Studentliv
  • 429 Readers

Likes

Comments

Studentliv

Alright! En rätt händelselös vecka faktiskt, dels för att jag inte orkat göra så mycket utöver det vanliga med min fot men också för att det varit mycket egen lästid och tentan kommer närmare och närmare. Har hamnat i ett litet stressmoment då vi hade övning utomhus där man skulle inventera ett helt område och jag kunde inte hoppa runt med mina kryckor, så det ligger över mig tills jag kan gå igen plus denna tenta då.

Men igår ägde sapparnas capsturnering rum! Superkul hade vi med ett Beyonce framträdande i slutet av mig, Flamman och Socker, jag fick stå på samma ställe hela tiden men jag sjöng desto finare.
1. Vi försöker vara lika coola som Sexistenz, självklart går inte det. 2. Caps! Farligt farligt om man inte är pricksäker. 3. Fint märke jag fick av min plusetta som tack för inbjudan.

  • Studentliv
  • 502 Readers

Likes

Comments

Studentliv

Sittning like a boss! Boss kvasit anordnade igår en spelsittning och eftersom det enda spelet jag någonsin nördat är The Sims drog jag med mig Tiki och Da Vinci på idén också. En del Mariocartare, Hay Day (Lingeting aka Ellen till vänster bredvid Tiki), Tetris osv osv! Vi körde ett Sims-spex lite spontant, hela kvällen var sjukt trevlig! Kårkvällen drog igång efteråt och allt var frid och fröjd till caramelldansen sätts på. Det är en låt i princip alla Bth:are kan och när man hör den springer alla mot musiken och ställer upp sig och dansar en helt synkad dans. Jag blev lite för exalterad och kvällen slutade med en spricka i foten, hehe. Men några riktigt fina peeps tog hand om mig och idag följde Da Vinci med mig till sjukhuset och Tiki handlade åt mig, fina är dem!

Nu är det slut på det roliga ett tag, det är dags för intensivt tentaplugg!

  • Studentliv
  • 534 Readers

Likes

Comments