Hei lesere, jeg vet det er en stund siden nå jeg har blogget. Det er sommerferie og jeg har hatt en del å gjøre, men kan love at jeg ikke legger bloggingen helt på is.

Men tilbake til det jeg skulle skrive om. Da jeg var liten var jeg veldig glad i høyder, å rett og slett likte å kunne se ting fra et høyere punkt enn det vanlige. Det var en dag jeg var i Oslo med pappa da jeg for aller første gang så en dobbeltdekker buss. Jeg var jo ganske liten, så jeg husker ikke alle detaljer. Men jeg husker at jeg ville så gjerne sitte øverst, og helt forrest på bussen for å kunne få med meg alt.

Dette er kanskje litt rart og barnslig, men jeg har faktisk aldri oppnådd den drømmen. Så hver gang jeg ser eller går forbi en sånn buss har jeg alltid så lyst til å sette meg i den. Men en dag får jeg nok den sjansen <3 <3 <3

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

I går bestemte Gabriele, Muteteshe og jeg oss for å dra til Oslo og kose oss sammen. Synes faktisk det passet ganske bra fordi jeg ikke hadde hvert der på en stund.
Først dro vi innom en frisørsalong for å finne ut av priser og åpningstidene, og deretter dro vi innom noen butikker før vi spiste på Mc Donald's.
Jeg følte egentlig jeg trengte å komme meg litt ut av Bærum siden det var evigheter siden, men det var ihvertfall veldig koselig <3 <3 <3

Likes

Comments

Idag har jeg hvert hjemme i hele dag og slappet av før jeg gikk ut for å møte fatou. Vi gikk oss en tur der der vi snakka om alt mulig egentlig. Senere dro vi til meg og slappet av , og det var så koselig fordi jeg ikke hadde fått hvert med hun på en stund <3 <3

Likes

Comments

Lowam kom til meg Idag tidlig for chille litt før vi skulle ut. Jeg lagde frokost og hun hadde hvert så snill å kjøpe en kanelbolle til meg på vei. Hun gikk på do, og jeg spiste begge to. Neidaa. Vi slappet av, fiksa oss litt, hørte på musikk og tok bilder! <3 <3 <3

Likes

Comments

Idag er faktisk den 2 dagen jeg nyter ferien fult ut. Jeg starta dagen med å passe noen barn og senere på dagen dro jeg til Sandvika for å møte Laila. Der møtte jeg Gabriele og lowam, også dro lowam, Laila og jeg til Kalvøya for å kose oss med hele 26 varme grader. Det var så deilig å bare kunne slappe helt av. <3 <3 <3

Topp: H&M// bukse: Active sport// sko: Nike air force// bikini: Cubus

Likes

Comments

I år skal hele familien til Nigeria i en måned ca, for å møte resten av familien, i tillegg til at vi ikke tar hvert der på tre år. Jeg skal også være med en venninne på hytta, og siden vi ikke har en hytte blir det ekstra koselig. Ellers er jeg litt usikker på hva skal. Skal kanskje til Bergen og Sverige, og bare være hjemme sånn ellers. <3

(Bildet fra Google)

Likes

Comments

I dag har jeg hvert på tusenfryd sammen med noen venner. Jeg hadde vel egentlig ikke tenkt å dra dit i år, fordi jeg allerede hadde hvert på Liseberg. Men siden vi fikk kyss og billetten dekket hadde jeg vel ikke så mye å tape.

Jeg har hvert på tusenfryd en del ganger så jeg var ikke redd for å ta de alle attraksjonene bortsett fra tårnet og spin-spider. Etter å ha tatt de fleste attraksjonene gikk vi for å spise mat, fordi vi ikke hadde spist siden 7 ca. Vi koste oss med mat og en stor softis etterpå, ahh det var så digg i den varmen.

Senere på dagen da klokka begynte å nærme seg 17, tenkte vi at vi bare skulle kjøre på med spin-spider. Jeg hadde tatt den en gang før og jeg angra helt sykt etterpå, så da vi sto i kø fikk jeg litt panikk og ville egentlig bare droppe det. Men jeg visste at jeg kom til å angre senere om jeg ikke tok den. Så vi kjørte på. Det gikk faktisk mye bedre denne gangen, og for å være ærlig så hjelper det å ha folk som også er litt redd eller nervøs ved siden av seg om man selv er redd, for da føler man at man har en støtte og dermed kan slappe litt mer av. (Selvom jeg ikke gjorde det da😂)

På starten av dagen spurte jeg Iselin om hva hun turte å ta. Det jeg fikk som svar var "huskene" og sånn barne ting, and thats it. Men utover dagen klarte hun faktisk å ta alle attraksjonene jeg tok. Er så sykt stolt av hun ass. Noen ganger så må man bare slippe seg litt fri og gå litt over komfortsonen selvom det kan være skummelt, for det ender som regel opp med noe positivt.

Koste meg isåfall kjempe masse med Marta, Rahela, Sahro og Iselin <3 <3 <3

-Iselin til venstre, Sahro til høyre

Likes

Comments

I dag har jeg hvert barnevakt for 2 gutter på 9 års-alderen fordi moren var på jobb. Jeg trodde egentlig at det bille være ganske chill å passe dem, men nei da. Det var slitsom fordi de alltid ville spille fotball og sånn, men samtidig er det ganske bra fordi jeg vanligvis sitter inne mesteparten av dagen. Så det var ganske greit å være ute. Vi blogges!

Likes

Comments

Idag har jeg serr hvert hjemme i hele dag og prøvd å slappe av selvom det nesten var umulig på grunn av familien, men jaja. Har sett på serier, sett litt på TV og spist masse mat som jeg alltid gjør hver fang jeg er hjemme.
Det har faktisk hvert ganske deilig ettersom at jeg har hvert ute 3 dager på rad.
Håper dere koser dere videre og nyter søndagen, vi blogges! <3

Likes

Comments

I år dro dessverre ikke hele gjengen på VG- lista som de 2 årene før. For å være helt ærlig synes jeg fjord årets konsert var mye bedre, med bedre stemning osv. Jeg, Muteteshe og Dina dro i rundt 15- tiden fordi vi ikke orket å stå i kø, men da vi først skulle stelle oss i køen trengte vi bare å stå i 2 min hehe. Det ble ekstremt mye dytting etterhvert, så vi måtte ut av området. Men ellers var det veldig koselig. Jeg og Laila hadde også en plan om å komme helt frem til gjerdet og komme på TV akkurat som ifjord, men dessverre kom vi ikke helt til mål men vi kom på TV da.
Det ble også holdt et lute intervju for en ny hemmelig serie, der man skulle snakke litt Im seg selv og hva man likte å gjøre på fritiden. Så jeg ser frem til det. <3 <3 <3

Likes

Comments