Header

ja, jag är så mycket piggare nu och skönt är väl det. är rädd att jag ska vara sjuk på skolavslutningen, skulle ju inte vara det roligaste. jag slutar redan 9an, kändes som det var en vecka sen jag började 7an men nej då. allting känns så jävla bra, hoppas på att jag kommer in på mitt gymnasium och trivs där. men nu ska jag krypa nej brevid min älskling, natti. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

ligger här i min säng och äter skorpor och dricker blåbärssoppa.. nått är fel på magen och vi tror det är matförgiftning eller en underbar magsjuka.. johan åkte till skolan för ett tag sen så jag är ensam, det suger. legat och kollat på en ny bikini som jag så gärna vill ha men när jag precis ska beställa så går det inte. YEY. typiskt. kollat på badshorts åt johan också och som vanligt hittade jag en massa snyggt som skulle passa perfekt på min prins. låter så töntigt men jag saknar honom när han bara är i skolan, han är mitt allt, världens bästa. igen har någonsin betytt så mycket som han gör för mig. dåligt väder idag och gud vad det åskade igår, idag blir det kanske en godisbit oh bara mys eftersom jag är sjuk, tycker så synd om johan det kan inte vara roligt för honom.. imorgon ska alla nior åka till stockholm men inte jag, fast det gör inget för hade inte velat det fast jag var frisk.. så är det. jag blir nog hemma alla dom här 3 skoldagarna den här veckan. men nu vet ni lite hur det är. /ikf

Likes

Comments

Dagens humör: lätt irriterad

Dagens mående: sjukt ont i magen

Dagens borde: dammsuga 

Dagens frisyr: hästsvans 

Dagens smink: inget smink här inte 

Dagens klädsel: mysisbyxor och johans t-shirt

Dagens planer: dö

Dagens materiella vill ha: pengarpengarpengar

Dagens fundering: vad det är för fel på magen min

Dagens beroende: johan xd

Dagens tråkigaste: sitta på akuten

Dagens längtan: nästa vecka, tisdag & onsdag

Dagens superlängtan: sommarlov

Dagens tidning: vet inte

Dagens låt: someone like you

 

Likes

Comments

du lyssnade alltid, du stod där i stallet och väntade på mig varje dag, du var mitt allt, du var så speciell och ingenting är sig likt längre, jag hittar aldrig någon som dig igen. min bästa vän, jag saknar dig så.

Likes

Comments

hängig, dåligt humör och trött = en tidig kväll för mig, stackars johan
tog den tredje sprutan av livermodhalscancer shitet idag, ajajajAJ
 


 

Likes

Comments

grejer till min moppe kom igår, roger lagade den och den funkade bättre än aldrig förr. imorse vid 06.00 typ provade roger den så vi skulle kunna komma till skolan, den funkade bra men nu klockan 07.15 när vi ska åka upp till bussen funkar inte mopedfittan. jaja batteriet var tydligen urladdat. över dagen ska jag och johan sitta här på hamreåkrarna och glo, men vad gör det då? fast jag skulle behöva gå till skolan verkligen. vi kommer varken till stallet å fixa där eller något annat. k-u-l-d-a-g.

Likes

Comments

jag har glömt att berätta att jag har ett litet sommarjobb, har ju inte lyckats fixa något men sen kom mamma hem igår och sa att jag skulle få vara barnvakt lite då och då över sommarn åt världens gulligaste, lilla emma. ska bli kul tycker jag! 


på tal om sommar, lite mindre än en månad kvar till skolavslutning, min och johans 7 månadersdag och min födelsedag, tänka sig vad tiden går fort och jag ska aldrig mer sätta min fot på vasaskolan utan istället på en fordonslinje, ibland känns allt så bra! 

Likes

Comments