👏Hej och god kväll gott folk där ute!


Helt slutkörd efter en dag med massa plugg. Engelska och matte. Men men, det är väl bara att köra på som sagt. (: Det kommer ju i alla fall bli något bra av det, jag får ju se det så. Hihi...

På tisdag nästa vecka åker en del av klassen iväg till Skottland. Avundsjuk? Nej, faktiskt inte! Jag är ganska flygrädd och samtidigt vågar jag inte ge mig ut när det är så oroligt i världen.


Vi som blir kvar här hemma kommer få göra roliga saker vi också. Dels ska vi till björnparken i Ockelbo och sedan till Gävle och köra nå lasermaxx. Det blir nog trevligt det också! Och så ska vi ut och äta! Det pratas om att det är inte så lång tid kvar av vt 2017 ?? 6 veckor eller nå!! Shitt!?!

Vi är lediga midsommar veckan sedan börjar vi med sommarskola. Men det blir väl direkt inte så mkt plugg då som jag fattat, utan då gör dom mer roligare saker och så. (:

Förhoppningsvis till hösten så kommer jag få börja med undersköterskeutbildningen 👏👏😁


Önskar alla en riktigt fin kväll!

Kram 💓

Likes

Comments

Hej och förlåt för att jag bytt blogg..


Hoppas allt är bra med er. Själv är det helt ok faktiskt! Men haft jäkligt ont i magen + mått skit illa i några dagar förra veckan så blev hemma 3 dagar. Vilket inte alls är bra, i know.

Men nu är jag på hugget igen. I morgon blir det att cykla till skolan! =)


Annars då? Jodå, helt ok ändå. Men fortfarande inte fått hem nå läkarintyg från läkaren ang att han inte tyckte jag behövde ha någon förvaltare. Men det kommer väl förhoppningsvis. Sedan har ju godmannen börjat bråka på mig om nå jäkla pengar också, att han ska ha 1300 kr av mig för att han gör ett jobb ?? ÖHM !!? Jag och mamma och pappa har INTE märkts något att han gör sitt jobb. Det är ju JAG som betalar räkningarna när dom inte blir betalda m.m.. IDIOT!

Slutade med i alla fall att pappa fick nog med när jag ringde honom förra veckan när jag fick brevet om att godmannen krävde pengar av mig. Han ville ordna möte med godmannen nu, men vet dock inte om han fått tag i honom något. Det återstår och ser helt enkelt.

Valborg var lugn för min del. For i alla fall iväg till Gysinge för brasa och fyrverkerier igår.


Önskar alla en fin kväll!

Kram ❤

Likes

Comments