Hurtigbullen Bella vaknar innan klockan slagit 9, försöker somna om... Går såklart inte så går upp och diskar istället, nu ligger jag i soffan och försöker strukturera upp dagen så den går ihop haha!

Helgen var jätte lugn, i fredags var jag hemma hos Alexandra hela kvällen, och bara mös. Mina bästisar gick såklart ut och svängde på svansen haha, stolt över mig själv som stannade hemma ändå! I lördags, vad gjorde jag då? Tror nog att jag bara var hemma, eller jag jobbade ju nu när jag tänkte efter, 12h.... Sen i söndags var jag ledig, och det var alla hjärtans dag. Jag och Alexandra gick till gymmet och sen åt vi lite mat, mös en stund innan jag åkte hem och sov.. I måndags skrev jag in mig på körskolan, så har min första körlektion väldigt snart. Spännande!!! Snart har jag mitt älskade körkort i min hand och en bil parkerad utanför, vi HÖÖÖÖRS va gott! Tisdagen rullade på med jobb till fyra, storstädning av lägenheten, lagade middag och sen kladdkaksmuffins till mig och Elin. Så det är såklart stökigt igen, men nu har jag diskat upp all disk, och ska dammsuga upp allt strössel som Elin såklart spillde över hela golvet, hur äter hon? Hon är värre än ett barn asså! Hahaha.

Senaste dagarna har varit OVÄNTAT bra, väldigt bra om jag får lov att säga så. Tror inte jag varit jätte ledsen en enda gång. Hurrraaaay. Så livet rullar på bra och går verkligen framåt nu!

Iallafall, nu ska jag gå och träna med Alexandra. Heja oss ellehur? Sen ska jag hinna städa och duscha och fixa mig innan jag börjar jobba klockan 4. Puss

Slänger in lite bilder från de senaste dagarna med

  • 123 readers

Likes

Comments

Vet ni vad jag gör just nu? Ligger på mitt golv, och känner inget, eller allt. Idag har varit den värsta dagen på länge. Usch! Så jag ligger här, på golvet i mitt hem, och vet inte va jag ska göra eller vart jag ska ta vägen. Helst vill jag bort, flytta från denna staden. Helst till ett annat land, ta med mig dom jag älskar och leva lycklig alla mina dagar...

Varför är det så?? Varför ska man ha så mycket motgångar i livet, jag är 20 år. Ska inte livet leka nu? Vara bra? På riktigt? Men vet ni? Dagens sammanbrott, för jag fick verkligen det. Slog & skrek, gjorde allt utom att gråta. Skakade bara, fick ångestattack. Det var nog bra, jag tror det! Jag tror att jag blev eller blir så mycket starkare av detta, när detta HELVETE är över så kommer inget bryta ner mig såhär igen. Jag lovar, för första gången på länge känner jag bara. Jag jag fått nog, jag tar inte mer nu, det räcker. Ni vet när man har offrat allt för någon? När man är beredd på att ge upp allt för en människa? För att en människa ska ha det bra, och så är man inte tillräcklig. Det är nog den värsta känslan i världen, att inte vara tillräcklig för den personen.

MEN. För första gången på så så länge, så känner jag också att. Jag är kanske inte tillräcklig för alla, man kan inte vara tillräcklig för alla. Men varför ska jag vara ledsen? Jag har en lägenhet som jag älskar, jag har ett jobb. Jag har världens finaste familj, jag har världens bästa vänner. Så varför ska en person dra ner mig? Jag är bra, och jag är tillräcklig. Jag duger precis som jag är.
"If nobody got me, i got me." Jag har mig själv, jag är min egen bästis, och JAG älskar mig själv. Så nu, nu får det vara bra! Men det är så, nu hade jag gått ett steg fram, så blev de två steg bak. Kommer jag framåt snart? Haha, de undrar jag!

Jaja. Cry me a river Bella. Bulid a bridge and get fucking over IT. NU!

Puss, fredag imorgon! Och eftersom mitt nya liv har börjat så är jag hemma imorgon, en sväng förbi mitt favorit ställe med. Gymmet! sen är det freeeedagsmys, om det så är det sista jag gör! Hejehehejej

Pussssss

  • 128 readers

Likes

Comments

Betyder det sena kvällstankar?? Det vet man aldrig, de är inte så noga. Och spännande att jag inte vet vad jag har för rubriker.... Skoja!!! De betyder det, det vet jag. Ellerhur??

Iallafall. Jag tänkte på en sak, jag är ju ute ganska mycket, det har ni ju förstått? Och nu känner jag och tror och hoppas att jag kommit in i en lugnare period.
Men alltså, jag ser det inte som något negativt att jag är ute så mycket som jag är.

Jag är 20 år gammal, har varit i ett förhållande stora delar av mina tonår, okej alla mina tonår har jag varit med någon. Först Jonas tills jag var 18, sen Chrille tills jag var 19,5 år typ. HAHAHHAHAA 19,5 år? Snälla....

Jo och när jag är i ett förhållande är jag väldigt lugn, jag går inte ut på krogen så mycket. Såklart någon gång ibland, men jag ser inte det lika roligt som när jag är singel. Och nu tänker ni Aa men man kan gå ut fast man har pojkvän? Och att jag flörtar varje gång jag är ute på krogen och får ett hemsläp varje helg. Men det stämmer inte. Inte alls, som jag kanske har nämt tidigare har jag inte legat på flera månader. Anledning? Först och främst har jag varit kär i en kille. Och även om vi inte har dejtat eller ens träffat varandra på det sättet, eller pratat med varanDra har jag ändå inte velat ha sex med någon annan ifall det skulle bli något mellan oss. Sen så har jag nästan aldrig i hela mitt liv haft ett såkallat "one night stand." Så jag vet inte om det är min grej? Sex är något skönt, så egentligen varför inte bara unna sig det om du är attraherad av någon? Men det är inte så för mig, jag vill och tycker att sex blir bäst om det är någon man är kär i. Som man vill vara med av hela sitt hjärta. Önskar att jag inte såg det som en sån biggie utan bara gjorde det om jag ville. Men är inte sån, mina vänner säger alltid att jag borde "öppna pärleporten" som vi så fint kallar det. Och vissa gånger känner jag att. Ja absolut! Nu gör jag det, ingen big deal, i helgen händer det! Men det gör det aldrig i slutändan ändå. Hahaha....
Vet inte om det är positivt eller negativt att jag är som jag är? Vad tror ni?

Va inte ens detta jag skulle prata om, men hamnade ju i de banorna. Jo så att nu är jag ju ute och lever de "typiska singellivet" som jag aldrig levt innan. Minus sexet då. Haha! Och jag känner att det är grymt och smart av mig att göra det. Leva livet, vara ute, göra saker, dumheter, och allt. Medans jag är "fri", för att när jag är i ett förhållande tycker jag inte det är lämpligt att vara ute på krogen varje helg, osv. Då är jag en hemma tjej, som kan dricka hemma med tjejerna ibland, men inte gå ut så mycket. Så visst är det bra, nu när jag hittar en kille jag vill vara med, som vill vara med mig också. Så kommer jag vara "klar" med de "singellivet" och vara redo att "ge upp" det för att ha en seriös relation.

Jag har sett så mycket tjejer, som har pojkvän, och ändå är ute på krogen varje helg. Det förstår jag mig aldrig riktigt på. Vad gör du här? Helg efter helg?? Såklart man går ut någongång ibland, men sånna tjejer som har pojkvän och går ut fre och lör varje Helg. För att inte tala om sånna som gör det och dessutom FLÖRTAR med andra på krogen? Va i hela fan? Ni ska nog inte ha något förhållande, ni är nog inte riktigt redo för det livet... Sorry men. Jag anser att något är fel om man är ute jämt och ständigt när man har en partner. När jag har kille, så ser jag inte riktigt grejen med att vara ute lika ofta. Han jag älskar ligger ju hemma, och väntar på mig. Eller asså, allt jag vill ha, det finns ju hemma. Min lycka och kärlek finns ju hemma och inte på krogen..

Så nu har jag faktiskt passat på att vara ute och ha så kul jag kan medan jag kan. Sen när jag går in i ett förhållande kommer jag gå in till 100%, och nu är jag singel, och då går jag in på att göra mig själv lycklig, och göra det som gör mig lycklig till 100%. Just för stunden så är det som gör mig lycklig, mina vänner och alla bus vi hittar på på krogen som gör mig det. Och då gör jag det, sålänge jag tycker det är kul. Eller tills jag börjar dejta. Haha! Så nu vet ni. Vad jag tycker om detta också. Hahahhahaha WHO the fuck cares? Nobody? Maybe not, men jag och Carro pratade om det förut så va änna lite tvungen.

Puss och gonatt!!!!

  • 135 readers

Likes

Comments

Jaaaa... Vad?? Vad ska man skriva??

Idag har varit en dag med såååå mycket blandade känslor. Glad, ledsen, arg, sur, besviken. Men nu när jag ligger här är jag både glad och ledsen, lite förvirrad med. Haha. Började dagen med att städa upp hemma litegrann, får fortsätta imorgon. Gjorde lite frulle och tog en dusch, sen en promenad till Lindex. Köpte med mig lite smink hem för att sedan gå till jobbet.. Sen kom jag hem och ligger nu här. Börjar kl 10.00 imorgon, sen ska jag iväg och träna med min storasyster. Hahahha fitspo Bella är på gymmet 3 dagar på en vecka, vad vill hon? Vad leker hon! 💃 så grym så hälfta vore nog ändå. Ska inte ut i helgen heller, waaaaah????

Tänkte prata lite om mina tankar för ikväll. Men inlägget blir så himla långt om jag skriver det här med. Skriver ett nytt nästan lättast så. Hörs snart, denna gången ska jag inte somna heller ☺️☺️☺️☺️

Kyss

Goa bilder på gårdagens Kvällis 🙏🙏

  • 139 readers

Likes

Comments

Jodå... Så att februari rullar ändå på. Denna månaden kan ta slut ganska snabbt ändå.. Sen börjar ju vårmånaderna! Skönt, behöver ljus och glädje, nu är allt bara grått och trisst! Men vad ska man gö?
Tisdag idag, andra dagen på veckan. Oväntat pigg idag, ganska positiv till allt känner jag. Ska på MRL ikväll, och var på gymmet med Elin igår. Heja oss sååå fitspo och så inspo och så fitness. Ni kan inte hantera det va? Inte jag heller riktigt... 😂😂 men det blir nog bra, tillslut!

Gårdagen då, den va allt bra. Fikade och åt hemma hos en vän igår. Sen åkte jag hem, umgicks lite med Elin innan vi gick till gymmet. Kom hem och åt lite, tog en cigg med Hasse på kvällen. Alltid kul att träffa honom, tyvärr inte blivit så mycket på några månader.
Idag då? Motivationen på topp? Elleeeeee? Jo men är nog ändå en bra dag idag känner jag! YES! Yäyä what ever life is soooo wierd. Haha fattar fortfarande inte något av vad som händer i mitt liv eller vad jag håller på med. Men det löser väl sig? Jaaaa det är klart de gör. Ligger ganska lågt med allt nu. Jobbar, tränar och försöker vara positiv! Heja mig! Hörs av sen.

Slänger in lite bilder på mig och ledarn på gymmet, och bild på mig. Från imorse!

  • 137 readers

Likes

Comments

Jaaa 12h idag igen på favoritpärlans!

Skulle ju skriva ett inlägg om jag och förhållande igår. Gick sådär? Somnade visst istället, bra Bell mycket bra! Hahaha! Äsch inte så jävla noga käre värld. Gråt inte så jävla mycket idiot. Hahahhaa va? Vem e jag ens?

Iallafall dagen har spenderats med TVÅ favoriter på pärlans idag, kan man bli lyckligare än jag? Först 10-16 med ledarn, sen kom min vapendragare silvana och jobbade 16-22 med mig. Spelar ingen roll hur många timmar jag får jobba när jag har de två. De är bäst!!

Happ iallafall, pratade ju om att veckan hade gått så bra igår? De kan jag ta tillbaka och ångra att jag någonsin kläckte ur mig ens... Hahahha skräll Bella, du tror ditt liv går bra HAHAHHAHAH? EUS största skämt va de, EUS största skämt va att du ens trodde de. Snälla du. Va aldrig så naiv igen.
Hände för mycket skit idag. Fick höra för mycket skit, om han och henne. Usch och fy. Blääää.
Imorgon är de ny dag och nya tag. Jag är inte bitter, tvärt om! Jobbar bara 12-16 imorgon, sen kommer min favorit från Göteborg!!!! Iiiiih, träffar henne allt för sällan. Sen ska vi ut och dansa med mina gäris från hemmaplan. Ligger hemma idag, va hände? De känns till och med bra. Så något positivt! Ska lägga mig och nana nu, försöka att inte slå sönder lgh. Hehehe.

Puss.

#tb från en bättre kväll, någon gång...

Likes

Comments

CYKLING!!! För härlig ramsa alltså!

Hallå på er alla vänner.
Jobbar 12h idag med, så inte mycket intressant som har hänt. Var ute med pappa igår på Överby ju, letade efter skor. Fick bli ett par Nike, sen fick jag med mig lite kläder hem som jag ska visa upp här imorgon tänkte jag. Annars då? Dagarna har varit väldigt bra denna veckan, så skönt! Varit mestadels glad, väldigt längesen jag var glad " påriktigt" så det va gott. Har ju varit ledsen hur länge som helst. Äntligen en bra vecka!! Inte så mycket tankar. Kanske börjar jag komma över det nu? Allt som hänt 2015, och HAN? Sjukt mirakel isåfall, från att mått dåligt konstant till att från hjärtat känna lite glädje, vad hände? Lång bit kvar, men ser verkligen varje dag som en egen dag. Så tar dagarna som dom kommer, vissa dagar är skit. Andra dagar älskar jag allt så otroligt mycket! Nu har flera dagar varit bra? Eller hur är bra dagar? För mig är det, att inte ha en klump i magen varje dag, som man inte kan göra något åt. Och att inte ha ångest varje jävla kväll. 7/7 dagar har jag ångest tills jag somnar, vill vända upp och ner på hela lägenheten, kasta sönder glas, kasta speglar och göra sönder. Sen slå i väggen och lägga mig på golvet och gråta haha! Lät jag som en psykopat där??? Jaaaa lite Bella. Du är fan dum i huvudet. Lägg in dig omedelbart. Nej det kommer jag inte. Jag får bara ett sånt sug, har nog bara fått sånt utbrott på riktigt 1-2 ggr i hela mitt liv. Jaja w/e ingen bryr sig. Kul och läsa dina psykopat tankar? Ja jag hade älskat att läsa om någon som va lika sjuk som jag!! Hahaha!!

Men iallafall, nu är det natti med dig Lillan. Ja det är det faktiskt. Visste ni hur barn jag är förresten? När jag är trött, ledsen eller hungrig är jag verkligen ett riktigt barn. Jag pratar som en bebis, och vill verkligen vara liten. Jag älskar det, att vara liten. Mestadels iallafall.

Typ när man är kär ni vet? Min dröm är att träffa någon, som ser mig som så mycket mindre och som behandlar mig som lilla prinsessan. Åh nu vet jag vad jag ska göra. Inte sova iallafall. Ska skriva ett inlägg om hur jag vill ha det när jag är kär och i ett förhållande! Kul ju!! Hörs snart!!!

Bild på god mat jag åt med pappa igår, så hungrig nu!!

Likes

Comments

Hej och hå vilken fart det va på mig idag 💃!

Börjar egentligen fyra idag, men ställde klockan på halv 10 så jag hann upp och städa innan jag och pappa ska ut till Överby, eller torp istället kanske? Hatar fan Överby! Jävla pissråttköpcenter. W/E Såg ut som ett bombnedslag i lgh men nu börjar det änna ordna upp sig. ÄNTLIGEN! hinner kanSke inte ta allt idag. Men då tar jag resten en annan dag. Känns bättre nu än innan iallafall. Nu ska jag traska och köpa frulle, hörs sen ☺️

Likes

Comments

Shuuuuue. (Haaaaah va leker du? "Shue" vem säger ens så??)

Blir inte mycket skrivet här, men dagarna ser it såhär. Går hemifrån halv 10 på morgonen, kommer hem kvart över 10 på kvällen.. Två 12h pass på mitt favorit ställe, pärlans. Så vet inte vad jag ska skriva lixom? Hur min jobbdag ser ut och har varit? De båda har varit fantastiskt bra, älskar verkligen mitt jobb. Och människorna runt mitt jobb, världens bästa! Helt slut nu dock, Elin hade varit snäll och tvättat lite åt mig idag. Men har fortfarande massor kvar plus livets städ.. Så är stressad 24/7 när jag kommer hem från jobbet och det är stökigt för att sen komma hem och det är lika stökigt! KAN INTE DEN HÄR JÄVLA LÄGENHETEN LÄRA SIG ATT STÄDA SIG SJÄLV. SÄMST I EU!!

Hur mår jag, bra, helt okej, åt helvete? Jag mår ganska bra, eller nej. Men mår helt okej, och det är ju inte alla dagar jag gör det. Hjärnan ska alltid överarbeta så jävligt, flitig jävel på att jobba. Men den jobbar inte på rätt sätt, inte bra, inte som den ska. Så vad fan spelar det då för roll. Att kunna stänga av hjärnan, och känslor hade också varit en bra grej att lära sig. Jag lär mig stänga av hjärnan och lägenheten lär sig städa sig själv. Vilket jävla dröm senario?? Plånboken kan gärna lära sig att knulla med så de blir lite fler. Skriker ner i plånboken " KNULLA DÅ FÖRHELVETE, FÖRÖKA ER NU!" Att den inte bara lyssnar och lär sig? Idiotplånbok!

Har sån rolig grej att berätta med. Finaste kunden hade jag idag, som la upp ett inlägg i en grupp för Vänersborg. Länkar bild sen så ni fattar haha. Orkar inte skriva! Kul kul ändå!

Hörs imorgon, puss

Likes

Comments

Hallå och Godkväll!

1/29 dagar avklarad, skönt! Gick till jobbet halv 10 imorse, kom hem nu... Efter 12 på mitt favoritställe kom jag hem nu, helt slut! Dagen har rullat på fint, mycket olika känslor idag, men det ordnade ändå upp sig tillslut. Inte hunnit städa från helgen än, så imorgon hoppas jag på att sluta fyra, så är det hem, SLÄNGA in tvätt i maskinen och sen storstäda lägenheten. Tänkte även att jag kunde lägga ut lite bilder på min favorit lägenhet, vill aldrig flytta! Det ända jag önskar att den är som hade gjort den perfekt är att den var lite stötte, en trea kanske? Att den hade ett badkar, miss it like hell, är uppvuxen med badkar och nu får jag bara bada när jag är hemma hos mamma! :( (snälla Isabelle, gråt över de, finns folk som inte ens har lgh, idgaf... Vill ha badkar och man får önska så fuck off!) sen är det inte så mycket mer. Haha!

Helt slut och Nani nu, så ska natta mig själv. Tråkigt ibland att inte ha någon kille att sova med. Kanske ska skaffa en bara sovkompis att ha en gång i månaden? Hatar att sova med någon i vanliga fall, älskar att vara själv.. Men att ha närhet någon gång då och då skulle änna inte skada... Hahaha!!

Puss på er.

Likes

Comments