Såhär har vår resa sett ut:

• 3 - 13 februari El Nido, Filippinerna
• 13 - 18 februari Coron, Filippinerna
• 18 - 23 februari El Nido, Filippinerna

• 24 - 28 februari Surfers paradise, Australien
• 1 - 3 mars Brisbane, Australien
• 3 - 5 mars Noosa, Australien
• 6 mars Fraser Island, Australien
• 7 - 9 mars segeltur Withsundays, Australien
• 9 - 10 mars Airlie Beach, Australien
• 10 - 16 mars Cairns, Australien

• 17 - 23 mars Gili Trawangan, Indonesien
• 23 - 30 mars surfcamp Canggu, Indonesien
• 30 mars - 5 april Bali, Indonesien


Här listar jag mina topp 5 på resan:

~ Femte plats: Gili Trawangan

~ Fjärde plats: El Nido, Filippinerna

~ Tredje plats: Surfcampet i Canggu, Indonesien

~ Andra plats: Segelturen Whitsundays, Australien

~ Första plats: Skydive över Mission Beach, Australien.

Helt ofattbart att vi haft vår sista dag i paradiset. Imorgon 13.35 lämnar vi Bali för att 25 timmar senare landa i Göteborg. Jag har svårt att ta in allt jag fått varit med om, det har gått så otroligt fort och jag har njutit till 100 %. Varje spenderad krona har varit värt det. Så glad att jag tog mig tid och åkte iväg.

Nu tackar jag för mig.
/ Isabelle

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Hej,

Vi har nu lämnat Canggu och surfcampet för Kuta. Igår kom vi fram på eftermiddagen och gick till shoppingcentret och på kvällen såg vi Insergent på bio, jag blev sjukt besviken. Var helt fast när jag läste böckerna och filmen var inte alls som jag tänkt mig.

Idag har vi pressat hela dagen förutom när jag och Becca sprang 5 km på stranden. Att springa i 35 grader är bland det värsta jag kan gjort. Låg i vattnet 30 minuter efter för att svalka ner mig men var ändå som en ugn, eftersvettades i 2 timmar.

Ikväll ska vi samla surfgänget och gå ut och imorgon står surfing på schemat.

Likes

Comments

Hej,

Vi har nu lämnat Canggu och surfcampet för Kuta. Igår kom vi fram på eftermiddagen och gick till shoppingcentret och på kvällen såg vi Insergent på bio, jag blev sjukt besviken. Var helt fast när jag läste böckerna och filmen var inte alls som jag tänkt mig.

Idag har vi pressat hela dagen förutom när jag och Becca sprang 5 km på stranden. Att springa i 35 grader är bland det värsta jag kan gjort. Låg i vattnet 30 minuter efter för att svalka ner mig men var ändå som en ugn, eftersvettades i 2 timmar.

Ikväll ska vi samla surfgänget och gå ut och imorgon står surfing på schemat.

Likes

Comments

Hejsan,

Tidig morgon idag, väckaren ringde 6.20 och klockan 7 åkte vi för att surfa. Skönt att surfa så tidigt för då är det inte så varmt, lite folk och man har hela dagen. Bra surfdag idag, inte så galet höga vågor och det var lowtide så det var inte så djupt när man föll i.

Nu har vi spelat volleyboll i 2 timmar och snart är det middag. Imorgon är sista dagen på lägret så vi ska surfa vid reven och efter det avsluta med en utgång. Lägret har varit helt fantastiskt och vi har blivit en sån sammanhållen grupp. Hälften av oss åker till kuta och ska surfa på dagarna tillsammans samt bo på samma boende så det kommet bli en bra sista vecka. Nu är det inte alls långt kvar. 7 hela dagar innan vi börja röra oss hemåt.

Likes

Comments

Igår hade vi sista surftiden så efter att jag och Becca gått till Apoteket och fixat massa superpiller för mina utslag som tydligen var sandloppor åkte vi + Linus, Ben, Martin och Adam in tidigare till kuta och surfade på förmiddagen och åt lunch innan vår lektion skulle börja. Gick rätt bra men så fort jag hamnar under vattnet får jag panik så valde att hoppa över lektionen då jag inte kände för att surfa mer.

När vi kom tillbaka gick alla på lägret till en resturang en bit bort och åt supergod middag och drack gott. Eftersom vi har vår lediga dag idag så valde vi att åka in till centrum och gå ut efter middagen igår. Hade en superrolig kväll. Idag har vi mest tagit det lugnt vid poolen, gick en sväng till havet för att surfa också. Snart är det middagsdax och efter det blir det nog filmkväll med massa snacks.

Likes

Comments

Hej!

Dag 2 på lägret och jag är helt slut. Dagarna ser rätt lika ut. Frukost mellan 7-9 sen surfar man mellan 9.30-12, 12-14.30 eller 14.30-17. På kvällen är det middag och aktiviteter.

Jag och Becca lyckades ställa oss upp igår på brädan så idag tänkte vi att vi kunde hänga med ut till de större vågorna och det ångrar jag. Lyckades ställa mig upp på en våg och den känslan var helt sjuk. Lyckorus gånger 1000. När jag sedan skulle ta mig tillbaka ut blev jag neddragen av en våg och precis när jag kom upp till ytan drogs jag ner igen, fem jävla gånger. Och brädan som sitter fast runt foten flög åt all värdens väg och jag kände mig som en katapult som drogs efter. Insåg varför jag är så otroligt rädd för vattnet och hur mäktigt det faktiskt är. Efter att jag vilat ett tag bestämde jag mig för att gå ut igen, dock till lite mindre vågor. Skönt att avsluta med det och inte skräckvarianten. Nu har vi napat en timme och ska gå och äta middag.

Annars är allt på topp, stålande väder, goa människor och bra mat. Dock har jag massa utslag från bedbugs men kämpar för att inte klia. Ska försöka ta lite mer bilder så ni får se hur vi har det.

Likes

Comments

Efter 1 timme på båt och 2 timmar i bil är vi framme i Canggu och Lapoint surfcamp. Här kommer vi stanna till nästa måndag. Väldigt mycket skandinaviskt folk och fint boende. Ska försöka knäppa kort på stället så ni får se. Nu ska vi snart äta middag och sedan är det genomgång av veckan som kommer.

Likes

Comments

Hej igen!

Igår efter att vi ätit middag gick vi till dykshoppen och såg filmen vi spelat in under dykningen. Den blev väldigt bra! Ska lägga upp lite bilder från det när vi får filmen. Efter det var tanken att vi skulle gå ut men jag var så trött efter att gått upp så tidigt samt varit på helspänn hela dagen på grund av dykningen så jag somnade klockan 22.

Idag klev vi upp halv åtta för att äta frukost och vinka av våra vänner. Efter det gick vi till stranden och där låg jag och läste medan Becca dök. När hon kom tillbaka åt vi lunch och sen började det ösa ner! Nu är väskan packad och imorgon lämnar vi Gili Trawangan för Bali. Har haft en superbra vecka här men är så taggad på surflägret som börjar imorgon.

Idag är det två veckor till vi åker hem. Snart ses vi! Kram

Likes

Comments

Holy mc goly vilken dag!

Klockan ringde 6.20 och 7.00 var jag på en och en halv timmes yoga 🙆 Så härlig start på morgonen.

Efter Yogan gick vi och åt frukost och la oss i solen fram till 12. Då hoppade jag i poolen med Wane som var min dykinstruktör för att gå igenom all utrustning och regler inför mitt introduktionssdyk. Vid 14 åkte jag, Wane, Becca, Sara och Sandra till turtles heaven för att dyka. Vi såg sköldpaddor, bläckfisk, nemos och massa häftiga fiskar! Jag har än en gång faced my fears och det var häftigt, något över det vanliga. Som en helt annan planet.

Annat än det så går strömmen här ca 5 gånger om dagen och jag har snöat in mig på bananjuice. Nu är vi tillbaka på rummet och jag är helt slut efter denna dag. Ska ta en powernap innan jag laddar om för kvällen, det är nämligen tjejernas sista kväll.

Likes

Comments