Har ni någonsin känt er som ett andrahandsval? Har ni någon gång i livet känt att ni inte duger? De har jag. När jag väl insåg att hen hade mig som ett andrahandsval började jag direkt må dåligt, kände Lixom att jag var meningslös. Detta hände för inte allt för längesen, men jag började förstå att det är inte jag som ska må dåligt, utan den ända som ska må dåligt är den person som satt mig i den sitsen. Hen är inte värd att få mig gråta, så jag sa nej. Skrev ett långt sms åh bad hen dra åt helvete om hen tar mig som något jävla andrahandsval. För så ska det inte vara, inte i någon relation. Spelar ingen roll om det är kompis-relation eller förhållande.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fan att man vissagånger, när det verkligen känns som att allt är slut, att allt är borta. Blirman återigen påmind om det.

När man tror mankommit över det, så inser man vilka känslor man faktiskt har kvar, man påminnsom den tiden som var bra, hur lycklig man var. Man börjar komma ihåg saker manhade glömt, sakta men säkert så känner man att känslorna kommer krypandes tillbaka,även hur mycket man hatar det. Man inser att man förlorat det mest underbaraman någonsin haft. 

Likes

Comments

​Godmorgon! eller vad man ska säga, vet inte hur ni har det men själv så har jag inte sovit en blund på hela natten.. Haft så enormt mycket tankar i huvudet.., trodde jag hade blivit av med det men näe, varför inte va kvar i det?😞

Känns som att jag letar en anledning att skylla på mig själv för att må bättre,de går ju lite sådär.. Mitt självförtroende har blivit helt annorlunda den senaste tiden, jag vågar vara mig själv bland folk och det är något helt nytt för mig. 


Ha en bra dag! 


Likes

Comments

Kan sitta i ett hörn i mitt rum i flera timmar och gråta över inget. Kan sitta mitt ute på gatan och tänka på precis allt, och sen ingenting. Kan ligga i hagen och bara glo rakt upp i himmeln och bara tänka på hur det skulle vara där uppe, och faktiskt börja längta dit.

Människor dömmer människor för dess misstag, de är som om att dom letar "fel" på folk, som att dom ska försöka få sig själva värka bättre för andras misstag utan att spegla sig själva i dem.
Vissa säger att alla är perfekta, och det finns vissa som säger att ingen är perfekt, och det finns dom som inte säger ett ord.
Det finns människor som säger att det är skillnad på folk & folk, och människor som säger raka motsatsen.

Likes

Comments

​" förlåt, det var inte meningen att såra dig" 

Varför sårade du mig då? Du känner mig tillräckligt för att veta vart mina gränser går. Tro mig jag älskar dig innerligt och är redo att offra allt för dig. Men tvekar mer och mer för varje dag att det är okej för mig att känna så. Du sårade mig djupt men du fick mig falla för dig ännu djupare innan, min hjärna säger nej men mitt hjärta säger ja. 

Kanske bara ska försöka bry mig mindre om dig, försöka glömma dig på nåt sätt. Försöka gå vidare i livet och släppa taget.

Får höra av olika personer nästan varje dag att dom inte vill såra mig men ändå så fortsätter de. 

Säger nej och hejdå till dom som gör såhär.

Likes

Comments

Det kanske är helt fel men ja, faktiskt. Faktiskt så trodde jag att jag var på väg att bli lycklig. Jag trodde att vi hade något att kämpa för, trodde det fanns något där mellan oss som faktiskt skulle kunna göra "oss" möjligt...                                                  Men som vanligt då helt fel tankar.  Du fick mig må bra, du fick mig le när jag inte ville. Du fick mig se framåt, åh glömma allt gammalt skit. Du räddade mitt liv, du fick mig fri från självhat 

Likes

Comments

​Dom personerna som alltid får en må så jävla bra, bara försvinner en efter en. dom lämnar mig kvar, dom låter mig falla djupare ned i hålet. Snälla lyssna på mig när jag skriker efter hjälp, snälla hjälp mig upp från botten av livet. jag vill kunna vara lycklig, jag vill kunna må bra. Snälla Gud jag vill inte vara kvar här längre, vill kunna se ljuset i mitt liv. 

Snälla Gud, låt mig vara lycklig.


Likes

Comments

Hur kan det vara så skönt att ta ut allt som händer på sig själv egentligen? Skyller allt på mig själv och det börjar faktiskt bli allt mer lugnande. Trycker i mig piller efter piller, dricker spritflaska efter spritflaska och min kropp blir väl mer och mer ärrad för varje dag som går. Men fan vad skönt det är. Folk ber mig sluta och säger att jag behöver hjälp. Men hjälp med vadå? Kontrollerar mina känslor bäst genom dethär, så vad finns det att söka hjälp för? Självskadebeteende? Drog/alkohol problem? Det är min egen terapi, behöver ingen hjälp från andra, jag har mina rakblad, piller, dricka och cigg. Behöver inte ha hjälp av samhället längre.Det här är min verklighet och jag går min egen väg-
Likes

Comments

Hur kunde löften, glädje och saknad kunde bli svek, tårar och ignorans vet jag faktiskt inte. Men någonting har klart hänt, utan att någon av oss egentligen la märke till det. Något som påverkat våra tankar om varandra.

Ibland så orkar jag bara inte, är redo att ge upp allt oavsett om dom andra vill att jag ska vara kvar så kommer jag lämna jordlivet någon dag.

Fan för dethär. ​

Likes

Comments

Jag tänker helt fel, jag borde vara lycklig. Jag har det bästa man kan ha. Men inte ens han räddar mig från åh falla ​längre. Dehär med kärlek, vad är det egentligen? Vem kom på det? Säger varje dag flera gånger att jag älskar honom men tvekar mer och mer för varje gång. Vet inte om det är mina tankar eller bara något som blir kvar utav saknaden? Är beredd och avsluta alltihop men är livrädd för att jag sen ska ångra mig, vill kunna tänka igenom dethär men tänker jag för mycket så kommer jag inte palla något efter det och kommer då göra det som känns rätt för stunden men kommer må skit av det senare. Vad ska man ens tänka? Hur ska man känna för dethär? Hur blir det rätt?  Vad ska man må bra av?  


Likes

Comments