Okay bitches.. nu skal i høre...


Jeg vejer fucking 80 kilo. Og det er bare for meget!!!

Selvom jeg føler mig godt tilfreds i min krop.. så er 80 kilo ALT for meget.!!!

Jeg er allerede ved at skrive mig på til noget bootcamp. Bare lige for at komme i gang, men også for at jeg ikke kan gøre det på egen hånd, da min diciplin er simpelthen ALT for ringe!! Jep.. Og jeg har prøvet og prøvet. Men det går bare ikke som jeg ønsker.

Jeg har drømme.. Men det kræver en stærk krop, jeg vil rejse jorden tynd og dyrke aktiviteter. Jeg vil også lave de komplekse yoga stillinger. Men igen, det kræver en slank og stærk krop.

Jeg har, ved at rode efter nogle billeder i min harddisk, bare for mindernes skyld, og i dem finder jeg billeder af mig selv for flere år tilbage, hvor jeg var bare i slankere udgave, ikke at min krop var tonet, nope, den er nøjagtig i samme form jeg er nu, bare i slankere udgave.. ergo lige meget hvor meget jeg tager på, vil krop ligne sig selv.


Jeg har gemt billeder af mig selv nu, som i fed udgave og i "slank" udgave fra 5 år siden, overført dem i dropbox, for at  overføre dem på mobilen, så jeg har det ved hånden, når jeg får lyst til at skippe en time eller to i fitness centret, og som kan motivere mig.


Jeg er fucking 28 år, og jeg nægter at veje 80+ kilo.. NEJ!! Jeg vil tilbage til 65 og LESS!! og med en TONET KROP!

Jeg har ikke en sød tand, eller er vild med hvidt brød osv.. så det burde gå hurtigt.


ITS PAY BACK TIME BITCH!!

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Fuck ham!!

Op i røven med ham. I hullet med ham.

Gad sku da ikke se hans profil længere.

Fandme LAVT af ham, at han ikke engang svarede tilbage på min besked. Han kunne da bare have skrevet "Tak, og i lige måde." - Men næææ nej. Han så beskeden, og intet fra ham. VATPIK!

Det var også lidt naivt af mig at have ham så længe på min FB, efter at have skrvet til ham, og intet svar fra ham.. Han blev der i 3 uger, tror jeg... Jeg havde håbet en smule på at han ville skrive, tjekke min profil ud, eller like mit oplsag, som jeg lagde ud, bare for at han skulle like den... Nope.. heller ikke der..

Så tænkte jeg.. Fuck ham... men lad ham bare være og stadig have ham på FB.. det skader jo ikke..

Men så tog jeg den beslutning igår og fjernede ham, sådan helt impulsivt. Der var fandme ikke langt fra tanke til handling. HAHAHAHAH!!

Bare ærgerligt at han er sådan. Jeg tror stadig at der var en mening med vores møde. Og det er da også en ret usædvanlig type. Han ville ellers have været en god sparringspartner eller en som jeg kunne snakke sammen med, hvad enten om det er om kultur eller om det spirituelle.

Men hvis han skal være så overfladisk, er jeg også bedre fortjent uden ham. Så må han bare kradse af i sin egen falske verden.


Egentlig fungerede han også bare som en slags plaster-på-såret, pga min crush.. lidt sjovt at tænke på at det hele overlapper hinanden.. nok på den måde har det heller ikke gjort så meget ondt på mig.

Perfekt timing siger jeg bare.

Likes

Comments

Haha.

I går var jeg sammen med min seje veninde. Hun er ærlig og ligeud med sin mening. Ikke at hun skider på ens følelser, så hardcore er hun ikke. Hun er betænksom og tager hensyn til mig.

Da jeg fortalte om ham der, og hvordan vi mødtes.. syntes hun det var fint.. men i samme åndedrag vist jeg hende hans Insta-profil. - Der brød helvedet løs. Det første hun kommenterede var hans profiltekst. "Marketingguru.??!!" Sagde hun?

Og så scrollede hun ned af hans billeder.. "Eeej nej nej nej.. prøv lige og se ham!!" Hun peger på et billede og gør grin med det... "Det her billede er jo total '80er agtig.."

Efter at have tjekket hans profil igennem, sagde hun: "se lige hans billeder... de er jo helt finpolerede, og kun af ham, "SE MIG, SE MIG"-typen... Det gider du ikke. Sådan en type gider du ikke.. Du ville ikke kunne holde ham ud.." og "pfff... marketingguru.. ALT handler kun om ham.. se lige på det her billede. MIG MIG MIG.."

.... Hun har jo ret.. Det er jo kun ham, det hele handler om..

Og jeg har jo også syntes at han var sær på mange af hans billeder.... Det skrev jeg også om det i mit tidligere indlæg...

Han er jo selvfed.. Egocentrisk... og.... SÆR!!

FØJ Man....

Og Jeg fortalte hende også, at han ikke svarede på min besked i messenger... Det syntes hun også at det var respektløs, og at han godt kunne bare en smule human og svare tilbage.

Jeg forstår heller ikke, hvorfor jeg stadig har ham på min FB. Jeg burde ikke være så personlig omkring det at han ikke har svaret på min besked.. Han kunne sagtens have haft travlt, havde glemt at svare tilbage eller noget helt tredje... Eller også GAD han bare IKKE at svare på det, fordi han sikkert føler sig FOR GOD til mig....

Hvad end det er.. Så går der ikke længe før jeg sletter ham. bum..

Likes

Comments

Ej.. Jeg mener det. Jeg vil gerne tabe mig. JAH, Tabe mig. TABE!!!

Nedturfjæs på nu.

Ok ikke tid til at surmule og dulme min dårlige samvittighed, lave selvtillid, elendige selvværd og dovenskab med mad og snacks.

Jeg er jo lige kommet hjem fra Istanbul i går nat, og er smadret i dag. - Men jeg vil gerne tabe mig omkring 20 kilo. Så jeg kan komme ned til 60 kg. Jeg kan også stoppe ved 65. Men lad mig lige være realistisk, og sætte delmål op, og starte med 75 kg, så 70 kg og 65 kg osv. Jeg er på 78 kg nu. Eller 80 kg måske 80+ kg. Jeg gider ikke stå på vægten, da den er fucking nederen og giver mig depression og får mig til at hade mig selv endnu mere.

Der er ikke nogen grund til at hade mig selv, jeg elsker min krop som den er. Den er frodig og har former. Hvilket er helt perfekt. Jeg ligner ikke en teenager. MEN.. Jeg skal stadig ned i vægt, det er af flere årsager. Sundhed, for mere energi, bedre koncentration, og bedre selvbillede. (Selvom jeg ikke hader min krop og elsker den ubetinget, når jeg ikke prøver tøj, så påvirker det mit selvbillede når jeg vejer som jeg gør.)

Jeg vil ikke punkttabe mig, det kan man ikke, så det gider jeg ikke bruge tid på. MEN, jeg ved at jeg vil være i samme form, bare i smallere udgave. And thats it. - Jeg vil stadig have fyldig lår, smal talje og små patter af gajoler, Hahahahha...

Og bare fordi jeg elsker min krop som den er, er det ikke ensbetydende med at jeg skal rende rundt og veje meget, og mere.. og bilde mig selv ind at jeg er helt cool med det.
Så har jeg sku da også et problem, hvis jeg ikke ser realiteten i øjnene. Så bare indrøm det, jeg har taget unødvendig på, jeg har haft det for godt, været for doven og spist godt.

Jeg er bare i elendig form, det er jeg træt af - det indså jeg i Afrika. Fedt endelig noget som fik mig til at indse at jeg er tung og i elendig form. Men åbenbart ikke indset det nok til, at jeg trænede intens. Det er on/off. Men fuck det. Jeg går til træning mindst en gang om ugen, det er da i det mindste noget, ik?

Så nu vil jeg gerne noget mere oftere. Håber jeg.

I morgen, vil jeg derfor begynde på spinning. Pissehårdt, men mega sjovt. Og svedigt. Jeg elsker at jeg har mit pulsur på, det er meget mere motiverende, jeg kan jo følge med i min udvikling.

En UDFORDRING er, at jeg bliver meget TRÆT efter arbejdet. Virkelig meget. Jeg skal derfor HUSKE og SØRGE for at hente min sportstaske med på arbejde og tage direkte til fitness centret og træne. Ellers kommer jeg slet ikke ud af døren, hvis jeg er kommet hjem og først har sat mig på sofaen.

Nu må jeg se. Jeg har hvertfald tænkt mig at føre en dagbog over min træning. - Bliver spændende at se, hvordan det går.

Men planen er at jeg træner hver dag. Eller hver anden dag, og længere pauser skal der ikke gå i mellem. Men det er meget bedre hvis jeg holder den på hverdag.. Nu jeg se... Bum.

Likes

Comments

Ok.. jeg har lige været i fitness og dyrke spinning.. og det var FAAAAANTAAASTISSSSK!!!

Selvfølgelig måtte jeg holde en del pause undervejs, men jeg synes selv at selv med to ugers pause mellem træningen er godt gået.
Spændningne på cyklen var sat til hårdere end hvad jeg var vant til, og plejer. Så et klap på skulderen er velfortjent.

Nu håber jeg bare at det bliver ved på den måde.

Mine tal:

- Kal: 485
- Puls i g.snit: 148

På 48 min..

Jeg klager ikke!!!

Det er hårdt at spinne, men jeg ved også at af erfaring, så bliver det nemmere. 

Jeg tænker på en masse; når jeg cykler, om arbejde, de skønne børn, min tidligere crush, og nydelsen af musikken der bliver spillet - hvor jeg forstiller mig en masse scenarier :p Jeg skal jo få tiden til at gå.
Jeg lægger også mærke til om jeg har svedt eller hvor meget jeg sveder. Kigger også på mine lår, som jeg stort set har altid har været utilfreds med, og undrer mig over om de kommer til at være slanke. Kommer jeg i det hele taget med at ende i størrelse S/M, som jeg har sat mig for? Kan jeg holde mig til at spise sundt i lang tid, og måske resten af livet. Kan jeg blive bedre til at spise grøntsager?
Og cheatsday, dage hvor jeg kan tillade mig at spise usundt, de to dage ugen som jeg vil prøve, kan jeg holde mig til de dage og ikke spise usundt på de andre dage??

Så mange tanker og en masse indre kampe.. Men jeg må tage en dag ad gangen og tvinge mig selv ud af døren.

Nummeren har det fint, håber dog bare ikke at den bliver øm i morgen.

Likes

Comments

Det er morgen... klokken er halv ti... og jeg OVERVEJER om jeg gider tage til spinning!! Overvejer... WHY??? Jeg begynder på det igen... dovenheden overtager mig igen.. Jeg prøver at sige til mig selv, at jeg har snart menstruation og at jeg godt kan tillade mig at være hjemme.. og ligge under dynen..

Men NEJ!! Jeg skal ud! Jeg tager på! Jeg er ved at få dobbelthagen... shit!! Jeg har bare virkelig ikke tid til at tage på, jeg kan bare ikke tillade det.. Jeg skal ud.. selvom jeg skal starte forfra igen. ØV! Det er fair. Jeg må tage mig sammen og prøve at komme ud.

Og min træningstaske er endda klar!

Fuck det. Nu går jeg ud..

Likes

Comments

Ih, dog!!

Jeg har fucked det up. Synes det er skidt, at jeg har holdt pause i træningen. Der er gået to uger nu, og det er bare ikke i orden.

Jeg føler mig overdrevet fed, jeg har måske også taget et par kilo på. Jeg er ikke helt sikker. Men det er sådan jeg føler når jeg ikke ikke træner.
Og lige da jeg ikke har trænet, gør det endnu sværer - det føles 10 gange sværer, at komme tilbage til fitness world.
Jeg har det bare sådan.. "Tja der er alligevel gået så lang tid, og hvis jeg vender tilbage er det alligevel ikke 100% jeg giver mig selv... kun 25%, fordi jeg er ude af træning.. Så jeg kan ligeså godt skippe det over.." - Det er meget forkert at tænke sådan.

Som alle andre gange er jeg tilbage til det punkt, hvor jeg kommer med tusindvis af undskyldninger for hvorfor jeg kan springe det over.
Det er bare hårdt at komme op på hesten igen. Og vedholde den der..

Men altså, det er også pga. det nye job jeg har fået mig. Nu er der gået to uger, og jeg er dødtræt når jeg er kommet hjem. Jeg vil prøve denne weekend på at tage mig sammen og begynde igen.. Jeg går stadig efter at dyrke Spinning, og vil også prøve BodyFit/Stram op..

Så må vi se om jeg kan komme ud af døren....

Likes

Comments

Fuck, hvor gik det bare GODT!! Virkelig godt!! 

Ærlig talt, den der pulsur gør det bare endnu federe og sjovere. 
Mit kalorietal var på 640 denne omgang, det er vist fint nok, min først time var nok omkring 450 eller 540 kalorier. 
Det er et stort spring. Men jeg synes at instruktøren var også god, men noget som jeg er stolt over var min præsentation. Jeg klarede det betydeligt bedre end forrig gang, jeg hold self pauser når jeg havde brug for det, men jeg gav den også lige en ekstra indsats. 

Noget som jeg tror på, er at kroppen er klog nok til at omstille sig og er "lærenem", så det er faktisk ret godt i forhold til at det er anden gang, og at det er en evigheder siden sidst jeg har været på denne tempo.

Jeg er vild med det. 

Et lille minus er at jeg stadig var øm i bagen, selvom jeg gav den en dags pause, og på trods af at jeg har cykelbukser på, med pude i. Men det gik over efter 10 minuts tid. Men nu hvor jeg er kommet hjem, kan jeg stadig mærke det. 

Ved mit center, kan jeg gå il Bikefit Burn 4 gange om ugen, fra lørdag til onsdag, så jeg håber at jeg kan tage til alle timer, sm ligger om eftermiddage, og holde to dags pause. Men jeg skal stadig huske at mærke efter og ikke presse mig selv.

En sidste ting!!! Jeg hadede jo mit centers indretning, pga alle de mennesker jeg skal gå gennem, og selvom det er tidspunktet hvor der kan være proppet, så var det ikke så slemt alligevel. 

Man skal bare "face" sin irritation, angst, frygt eller hvad man nu føler sig nederen over, og bare gå til den.

Peace out.

Likes

Comments

Eller det hedder BikeFit Burn. 

Det var GODT!!! Jeg havde mit pulsur på, og det gjorde oplevelsen endnu sjovere. 
Da hende instruktøren sagde at vi skulle op på 180, kiggede jeg ned på mt ur, og der lå min puls på 150.. hahah og allerede der var jeg ved at dø.. men jeg kunne se hvor jeg stod i forhold til hvor hun ville have os hen, så det er altd rart med noget afklaring af hvor jeg skal være på pulsen. Det er helt klart 400 kr værd.

Men for at være ærlig, jeg gav mig ikke helt 100%, det er "første" gang i lang tid, at jeg spinner igen, så jeg var med på at tage det helt rolig, og mærke efter min krop. Jeg gider ikke pass out og give med selv en nederen på. Så det tage det rolig, mærke efter kroppen og være i mit eget tempo, er nok det bedste at gøre. 
Jeg havde det også godt efter og i dag, jeg har lyst til flere spinningstimer. 

Om end ikke andet, kroppen skal nok vænne sig til træningen, og min erfaring er, at når kroppen kan mere og vil mere, så kan jeg også mærke det, hvilket gør at jeg giver den en skalle mere med tiden.

Så i morgen står den igen på spinningstimen, hvis jeg ikke laver andet.

Likes

Comments

Det er så fucking svær at gå ud af den fucking dør!!

Efter min rejse, besluttede jeg mig for at nu må jeg tage mig sammen og tabe mig. Omkring 20 kilo. Jeg vejer nu 77 kilo. Og vil ned på 60 kg.

Jeg ville starte på spinning, så jeg kunne svede og komme i form. Og styrketræne på stram op hold og lignende.

Jeg købte endda en skide PULSUR!!

OG jeg meldte mig til i FITNESS fucking WORLD!!

Det er over en uge siden.. men er jeg gået til det?? NOPE!

Jeg er for længe om at komme ud. Jeg kan finde den mindste grund for at ikke komme ud. Vikrleig latterlige grunde. Lidt ligesom, f.eks er til morgen: "Ej, jeg har ikke drukket vand, jeg kommer nok til at pass out." Så skørt.

I det center som ligger tæt ved mig, den er fucked indrettet, men det vidste jeg også.. For at deltage i hold, skal man gå hele vejen ned for enden af bygning, forbi en masse fyre som løfter vægte, ned af trappene og gå hele vejen tilbage i den anden enden af bygning, forbi en masse mennesker igen.. Det er en ren cirkus. Jeg hader det virkelig.

Men jeg er mere motiveret end før.

På min rejse, fandt jeg ud af hvad min krop kan. Jeg kan intet!! Ærlig talt, jeg er for DOVEN! Min krop kan intet. Jeg kunne ikke hike i 5 min før jeg nærmest var ved at besvime!!! Ej jeg blev lidt svimmel.

Så nu, nu vil jeg egentlig gerne i form, for at kunne klatre, og dykke!! Og ALT andet også. Jeg drømmer virkelig meget om at kunne lave noget, så min krop kan bære med.

Klatring, hvorfor? Jeg vil gerne være slankere, så jeg rent faktisk kan passe udstyr!! Det kunne jeg knap, da jeg var i gang med min sikringbevis. :/

Og dykke, fordi jeg ved at det kræver en god kondition og styrke at skulle kunne dykke i vandet.

Jeg vil som sagt alt andet. Og jeg gider ikke tænke på om jeg kan fitte udstyret uden at tænke på min krop som en slags forhindring.

Men jeg tager små skridt. Inden årets udgang vil jeg ned på 75 kg. Og til sommer 70 kilo. Man siger jo at man skal tabe sig 1 kilo om måneden. så det passer mig, men jeg vi ikke have noget imod at tage mig mere før det. :)

Så nu ej tage mig sammen og drikke og gå ud.. 

Nu må vi se.

Likes

Comments