Årh man...

WHYYYYYY!!!!!

Jeg gider ikke have et crush på Hvid!! Shit. Det kommer og går, det forsvinder og vender tilbage. Hvad sker der?
HVORFOR KAN JEG IKKE STYRE MINE TANKER?!! Hvorfor forstyrrer mine tanker mine følelser? Eller er det bare noget jeg selv tror? Jeg ved at jeg tænker på ham, men jeg ved ikke om jeg føler noget for ham? (!?!?!?)
Jeg føler faktisk intet for ham. Jeg kender ham knap nok.

Eller jo jeg føler noget faktisk. Når jeg tænker på ham, føler jeg, at jeg har klump i maven eller i halsen. Jeg bliver trist. Jeg bliver irriteret...
De klump giver mig tanker om hvorfor jeg ikke bare får det afsluttet? Hvorfor jeg ikke bare kan sige "hej" og miste interesse for ham derefter?
Er det ikke bare det, der skal til for at "komme over" ham?
(En lille del i mig håber, at han også har et crush på mig, og at vores kemi passer)

Mine tanker; jeg er egentlig bare besat af ham. Så trist og ynkeligt.
Ud fra hvad jeg har observeret, og stalket ham på FB (bare de få info), så har jeg dannet et billede af hvordan hans personlighed er.

Jeg forestiller mig at han er;

- Vellidt
- Respekteret
- Social
- Skabsperker
- har god humor
- Tålmodig
- Anstændig
- Har stor kendskab i andre kulturer

Mindre gode sider;

- Opmærksomhedsnyder, (jeg tænker på pigerne fra FB, som likede hans billeder og kommentarerne.)
- Stille...Ensformigt, Måske?
- Mors dreng, helt sikkert.

Total NO-GO:

- Han ryger
- Han drikker

Hans udseende.....;

Ikke for noget, han er IKKE lækker. Han er ikke en jeg ville finde på FB og blære over for mine veninder med.
Men han er en pæn og renlig mand. Han er ikke usoigneret og ikke en som ikke kan tage vare på sig selv.
Han er en ordentlig mand med et fast job og har sin egen bopæl. (Selvom han nærmest stadig bor hos sin mor. Hahah..)
Han er høj og lyshåret.

Men jeg kan faktisk godt lide at han ikke er lækker. Han er stabil. Så simpelt er det. Han er en type som virker til at være enkel, han lever ikke det vilde liv med masser af adrenalin og er eventyrlysten. (Selvom jeg ville elske det, og en livsstil jeg vil prøve at opnå.) Han ligner de andre perkere.... de kedelige og spiller kun fodbold... og ryger... og kigger/leder efter damer. Hahahahha...

Jeg kan ærlig talt ikke forestille mig ham andet. Jeg er ligeglad om han er hvid, han er ligesom dem, fordi det er de slags venner han har haft i hele sit liv, sikkert. Så ender man sku da også at være som dem.

Hvis jeg skal rigtig "ind" på ham, så må jeg kigge nærmere på hans venner; hvad laver de? Hvad har de af fællestræk? På den måde kan jeg vurdere om han er et catch. Men selvom han er det, har jeg alligevel ingen nosser nok til at gå efter ham. Jeg er bare passiv, sidder og crusher på en fyr i flere år, som med mine tidligere crushs.

Patetisk...

Jeg lufter ud, fordi jeg ikke gider bære på det, og fordi det er rarest at se det på skrift. Mit hovedet føles mere clearet.

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - klik hér!

Likes

Comments

Ok.. jeg har lige været i fitness og dyrke spinning.. og det var FAAAAANTAAASTISSSSK!!!

Selvfølgelig måtte jeg holde en del pause undervejs, men jeg synes selv at selv med to ugers pause mellem træningen er godt gået.
Spændningne på cyklen var sat til hårdere end hvad jeg var vant til, og plejer. Så et klap på skulderen er velfortjent.

Nu håber jeg bare at det bliver ved på den måde.

Mine tal:

- Kal: 485
- Puls i g.snit: 148

På 48 min..

Jeg klager ikke!!!

Det er hårdt at spinne, men jeg ved også at af erfaring, så bliver det nemmere. 

Jeg tænker på en masse; når jeg cykler, om arbejde, de skønne børn, min tidligere crush, og nydelsen af musikken der bliver spillet - hvor jeg forstiller mig en masse scenarier :p Jeg skal jo få tiden til at gå.
Jeg lægger også mærke til om jeg har svedt eller hvor meget jeg sveder. Kigger også på mine lår, som jeg stort set har altid har været utilfreds med, og undrer mig over om de kommer til at være slanke. Kommer jeg i det hele taget med at ende i størrelse S/M, som jeg har sat mig for? Kan jeg holde mig til at spise sundt i lang tid, og måske resten af livet. Kan jeg blive bedre til at spise grøntsager?
Og cheatsday, dage hvor jeg kan tillade mig at spise usundt, de to dage ugen som jeg vil prøve, kan jeg holde mig til de dage og ikke spise usundt på de andre dage??

Så mange tanker og en masse indre kampe.. Men jeg må tage en dag ad gangen og tvinge mig selv ud af døren.

Nummeren har det fint, håber dog bare ikke at den bliver øm i morgen.

Likes

Comments

Det er morgen... klokken er halv ti... og jeg OVERVEJER om jeg gider tage til spinning!! Overvejer... WHY??? Jeg begynder på det igen... dovenheden overtager mig igen.. Jeg prøver at sige til mig selv, at jeg har snart menstruation og at jeg godt kan tillade mig at være hjemme.. og ligge under dynen..

Men NEJ!! Jeg skal ud! Jeg tager på! Jeg er ved at få dobbelthagen... shit!! Jeg har bare virkelig ikke tid til at tage på, jeg kan bare ikke tillade det.. Jeg skal ud.. selvom jeg skal starte forfra igen. ØV! Det er fair. Jeg må tage mig sammen og prøve at komme ud.

Og min træningstaske er endda klar!

Fuck det. Nu går jeg ud..

Likes

Comments

Ih, dog!!

Jeg har fucked det up. Synes det er skidt, at jeg har holdt pause i træningen. Der er gået to uger nu, og det er bare ikke i orden.

Jeg føler mig overdrevet fed, jeg har måske også taget et par kilo på. Jeg er ikke helt sikker. Men det er sådan jeg føler når jeg ikke ikke træner.
Og lige da jeg ikke har trænet, gør det endnu sværer - det føles 10 gange sværer, at komme tilbage til fitness world.
Jeg har det bare sådan.. "Tja der er alligevel gået så lang tid, og hvis jeg vender tilbage er det alligevel ikke 100% jeg giver mig selv... kun 25%, fordi jeg er ude af træning.. Så jeg kan ligeså godt skippe det over.." - Det er meget forkert at tænke sådan.

Som alle andre gange er jeg tilbage til det punkt, hvor jeg kommer med tusindvis af undskyldninger for hvorfor jeg kan springe det over.
Det er bare hårdt at komme op på hesten igen. Og vedholde den der..

Men altså, det er også pga. det nye job jeg har fået mig. Nu er der gået to uger, og jeg er dødtræt når jeg er kommet hjem. Jeg vil prøve denne weekend på at tage mig sammen og begynde igen.. Jeg går stadig efter at dyrke Spinning, og vil også prøve BodyFit/Stram op..

Så må vi se om jeg kan komme ud af døren....

Likes

Comments

Fuck, hvor gik det bare GODT!! Virkelig godt!! 

Ærlig talt, den der pulsur gør det bare endnu federe og sjovere. 
Mit kalorietal var på 640 denne omgang, det er vist fint nok, min først time var nok omkring 450 eller 540 kalorier. 
Det er et stort spring. Men jeg synes at instruktøren var også god, men noget som jeg er stolt over var min præsentation. Jeg klarede det betydeligt bedre end forrig gang, jeg hold self pauser når jeg havde brug for det, men jeg gav den også lige en ekstra indsats. 

Noget som jeg tror på, er at kroppen er klog nok til at omstille sig og er "lærenem", så det er faktisk ret godt i forhold til at det er anden gang, og at det er en evigheder siden sidst jeg har været på denne tempo.

Jeg er vild med det. 

Et lille minus er at jeg stadig var øm i bagen, selvom jeg gav den en dags pause, og på trods af at jeg har cykelbukser på, med pude i. Men det gik over efter 10 minuts tid. Men nu hvor jeg er kommet hjem, kan jeg stadig mærke det. 

Ved mit center, kan jeg gå il Bikefit Burn 4 gange om ugen, fra lørdag til onsdag, så jeg håber at jeg kan tage til alle timer, sm ligger om eftermiddage, og holde to dags pause. Men jeg skal stadig huske at mærke efter og ikke presse mig selv.

En sidste ting!!! Jeg hadede jo mit centers indretning, pga alle de mennesker jeg skal gå gennem, og selvom det er tidspunktet hvor der kan være proppet, så var det ikke så slemt alligevel. 

Man skal bare "face" sin irritation, angst, frygt eller hvad man nu føler sig nederen over, og bare gå til den.

Peace out.

Likes

Comments

Jeg har lige kigget tilbage i mine billeder, flere år tilbage. Jeg ligner mig selv. Thank god!!

Men.. jeg mindes en ung kvinde som slet ikke trivedes med sin krop og ej heller sit udseende.
Dengang følte jeg mig fed og utiltrækkende. - Det skal fandme være slut!!
Jeg føler mig som en hval nu, og ved at kigge tilbage, kan jeg se at jeg slet IKKE var fed!! Jeg var, og stadig er, sund og rask. - Shit, hvor er jeg dog ked af at spilde min tid på at have været så utilfreds med mig selv!!

Næste gang jeg går ud af døren, skal jeg huske på at gøre noget ud af mig selv, lidt a la, jeg tager selfies hverdag, og om 2 år kigge tilbage på det, og tænke: "Fuck en lækkerbiks jeg var, og stadig er!!!" - Med eller uden billeder, jeg vil fremover mindes en kvinde med et sundt tanke om mig selv, og bare nuet.

Jeg vil ligne en millionær, når jeg træder ud af døren. <3

Jeg er fantastisk!

Likes

Comments

Eller det hedder BikeFit Burn. 

Det var GODT!!! Jeg havde mit pulsur på, og det gjorde oplevelsen endnu sjovere. 
Da hende instruktøren sagde at vi skulle op på 180, kiggede jeg ned på mt ur, og der lå min puls på 150.. hahah og allerede der var jeg ved at dø.. men jeg kunne se hvor jeg stod i forhold til hvor hun ville have os hen, så det er altd rart med noget afklaring af hvor jeg skal være på pulsen. Det er helt klart 400 kr værd.

Men for at være ærlig, jeg gav mig ikke helt 100%, det er "første" gang i lang tid, at jeg spinner igen, så jeg var med på at tage det helt rolig, og mærke efter min krop. Jeg gider ikke pass out og give med selv en nederen på. Så det tage det rolig, mærke efter kroppen og være i mit eget tempo, er nok det bedste at gøre. 
Jeg havde det også godt efter og i dag, jeg har lyst til flere spinningstimer. 

Om end ikke andet, kroppen skal nok vænne sig til træningen, og min erfaring er, at når kroppen kan mere og vil mere, så kan jeg også mærke det, hvilket gør at jeg giver den en skalle mere med tiden.

Så i morgen står den igen på spinningstimen, hvis jeg ikke laver andet.

Likes

Comments

Det er så fucking svær at gå ud af den fucking dør!!

Efter min rejse, besluttede jeg mig for at nu må jeg tage mig sammen og tabe mig. Omkring 20 kilo. Jeg vejer nu 77 kilo. Og vil ned på 60 kg.

Jeg ville starte på spinning, så jeg kunne svede og komme i form. Og styrketræne på stram op hold og lignende.

Jeg købte endda en skide PULSUR!!

OG jeg meldte mig til i FITNESS fucking WORLD!!

Det er over en uge siden.. men er jeg gået til det?? NOPE!

Jeg er for længe om at komme ud. Jeg kan finde den mindste grund for at ikke komme ud. Vikrleig latterlige grunde. Lidt ligesom, f.eks er til morgen: "Ej, jeg har ikke drukket vand, jeg kommer nok til at pass out." Så skørt.

I det center som ligger tæt ved mig, den er fucked indrettet, men det vidste jeg også.. For at deltage i hold, skal man gå hele vejen ned for enden af bygning, forbi en masse fyre som løfter vægte, ned af trappene og gå hele vejen tilbage i den anden enden af bygning, forbi en masse mennesker igen.. Det er en ren cirkus. Jeg hader det virkelig.

Men jeg er mere motiveret end før.

På min rejse, fandt jeg ud af hvad min krop kan. Jeg kan intet!! Ærlig talt, jeg er for DOVEN! Min krop kan intet. Jeg kunne ikke hike i 5 min før jeg nærmest var ved at besvime!!! Ej jeg blev lidt svimmel.

Så nu, nu vil jeg egentlig gerne i form, for at kunne klatre, og dykke!! Og ALT andet også. Jeg drømmer virkelig meget om at kunne lave noget, så min krop kan bære med.

Klatring, hvorfor? Jeg vil gerne være slankere, så jeg rent faktisk kan passe udstyr!! Det kunne jeg knap, da jeg var i gang med min sikringbevis. :/

Og dykke, fordi jeg ved at det kræver en god kondition og styrke at skulle kunne dykke i vandet.

Jeg vil som sagt alt andet. Og jeg gider ikke tænke på om jeg kan fitte udstyret uden at tænke på min krop som en slags forhindring.

Men jeg tager små skridt. Inden årets udgang vil jeg ned på 75 kg. Og til sommer 70 kilo. Man siger jo at man skal tabe sig 1 kilo om måneden. så det passer mig, men jeg vi ikke have noget imod at tage mig mere før det. :)

Så nu ej tage mig sammen og drikke og gå ud.. 

Nu må vi se.

Likes

Comments

Ærlig talt.

Jeg hader det.. Jeg gider ikke. Eller... Jeg gider godt. Jeg er bare usikker. Virkelig usikker. Jeg har virkelig lavt selvtillid. Jeg er altid bange for at jeg ikke kan deltage i teamet som ønsket. Eller jeg ikke kan bidrage godt nok. Jeg frygter at de vil blive irriteret på mig. Og hvad hvis jeg vil hade det? Hvad hvis jeg ikke ville kunne trives?

Når det så er skrevet.. Så indser jeg faktisk at jeg kan godt. Eller det har jeg jo altid vidst. Ikke fordi jeg er den bedste. Jeg har taget en uddannelse som jeg slet ikke brændte for. Og nu er jeg tvunget til at finde et job. Jeg kunne sagtens begynde på en ny uddannelse. Men det vil jeg ikke.

Jeg VIL det her branche. Jeg har bare svært ved at begynde pga. alle mine usikkerheder. Det fylder virkelig meget i mig.. Jeg kan virkelig ikke lide det. Jeg er bange for at hade det, når jeg først er begyndt.. Så mange tanker florer i hovedet på mig.

Men jeg er heldigvis god til at fange mig selv i det. Jeg har lært "teknikken" i at styre mine tanker. Jeg har læst alt for mange positive psykologi, til at lade negativiteten styre mig, jeg hr lært at observere mine tanker. Jeg har lært at holde i hånd med min frygt og gå i mod det der gør mig usikker.

Jeg har heldigvis læst noget af Eckhart Tolles bog, Nuets kraft. Som fortæller at man ikke skal lade sig styre af frygten, for det ligger i "fremtiden", og ikke i nutiden. Mærk Nuet, så er der intet frygt. - Derfor når du får jobbet, er du heller ikke i frygt.

SÅ STOP MED AT FRYGTE!Lol... nu lyder jeg som en der skizo.

Likes

Comments

... Hvordan??


Jeg er 80 kg nu... HVilket er ret træls. Jeg er seriøst gået fra 75 til 80 kg på en måned. Og det er så sket da jeg begyndte at svømme... Det er virkelig øv! 

Jeg har også gemt min vægt væk, da jeg blev træt af at skulle veje mig selv hverdag. Like.. halloooo?? skulle jeg tabe af det for hver gang jeg stod på den? Nope! 

Nu er jeg så de 80 kg. Jeg vil gerne ned på 60 kg. Tja.. 20 kg. Det er ret meget. men så har jeg vel tabt det inden jeg er nået de 30 år. Jeg er 28 nu. 

Så har jeg besluttet mig for at gå.. Sådan gå lange ture. Jeg har lavet en ruteplan på iform.dk, hvor jeg har regnet ud hvor meget jeg skal gå. Og jeg har lavet punkter på planen, og af det kan jeg se, at jeg vil komme op på næsten 8 km.. Jeg skal bare op og ned af strandenkanten... Altså fra hjem, langs op ad stranden og tilbage igen.. så er den oppe på de 8 km næsten. 

Jeg plalægger at skulle gå hverdag. Men med andre ruter også. Jeg får det at se. Og jeg vil også tage tid på det. Og prøve at slå min egen rekorder. 

Lad os se..... 

Likes

Comments