Så går turen til Afrika.. vildt!!

Ikke at det har været mit første prioritet, men jeg er endt med denne rejse alligevel fordi den både var til en god pris og fordi varigheden er på en måned.

Så tager jeg den sku.

Og også fordi jeg lige vil forkæle mig selv inden jeg for alvor begynder på et rigtigt arbejde .


Men nu er jeg bed gaten. Jeg har ikke rigtigt glædet mig på den måde. Måske er det ikke gået op for mig endnu? Det virker ret normalt.. så'n på den afslappede måde. Ligesom at det er en rejse som ligger rundt om hjørnet.

Jeg har hvertfald ikke nogen store følelser.

Og jeg har heller ingen forventninger. INTET!
Jeg ved bare at det bliver godt.

Men nogen gange tænker jeg også bare, hvad fanden er der jeg kaster mig ud i? Ærligt talt, jeg sad derhjemme, havde en fucking crush, og tænkte at jeg bare skulle få mig en på opleveren og komme væk fra lidt af hvert, og crushen.
Og det her blev resultatet.

Årh fuck!!! Nu kom jeg i tanken om at jeg har glemt min fucking Rejsepude!!! Den er en must!!!! Og jeg kan ikke købe en nu!

Oooh no.. så får jeg sku ondt i nakken..

Jeg vidste det bare. Shit. Håber jeg kan købe en i mellemlandingen. 😒

Nå men god rejse til mig.

Likes

Comments

Shit. Er lige gået ud.. min ankel gør allerede nas. Jeg har kun gået rask gang i 10 min, og sætter mig allerede ved bænken 🤔

Det ok. Altså. Hvornår har jeg nogensinde gået en rask gang? Mine ben er heller ikke vant til det. Så det er vel ok med lidt hvile ind imellem .
Men jeg vil gerne gøre det til en vane . Det er faktisk rart at gå lidt.

Likes

Comments

... Hvordan??


Jeg er 80 kg nu... HVilket er ret træls. Jeg er seriøst gået fra 75 til 80 kg på en måned. Og det er så sket da jeg begyndte at svømme... Det er virkelig øv! 

Jeg har også gemt min vægt væk, da jeg blev træt af at skulle veje mig selv hverdag. Like.. halloooo?? skulle jeg tabe af det for hver gang jeg stod på den? Nope! 

Nu er jeg så de 80 kg. Jeg vil gerne ned på 60 kg. Tja.. 20 kg. Det er ret meget. men så har jeg vel tabt det inden jeg er nået de 30 år. Jeg er 28 nu. 

Så har jeg besluttet mig for at gå.. Sådan gå lange ture. Jeg har lavet en ruteplan på iform.dk, hvor jeg har regnet ud hvor meget jeg skal gå. Og jeg har lavet punkter på planen, og af det kan jeg se, at jeg vil komme op på næsten 8 km.. Jeg skal bare op og ned af strandenkanten... Altså fra hjem, langs op ad stranden og tilbage igen.. så er den oppe på de 8 km næsten. 

Jeg plalægger at skulle gå hverdag. Men med andre ruter også. Jeg får det at se. Og jeg vil også tage tid på det. Og prøve at slå min egen rekorder. 

Lad os se..... 


Likes

Comments