Förra veckan var det inte som man tänkt sig. Jag skulle inte gått ut, utan tagit det lugnt. Men vad gör man ? Jo man går ut! Jag som skulle spara pengarna ;) 

För ett tag sedan, åkte en av mina barndomsvänner iväg för att jobba på en båt. Inte alls avis där nä. Funderar på att åka och överraska henne, på hennes födelsedag i augusti. Saknade våra promenader med våra vovvar på kvällarna, och kommer fortfarande bli tomt. Speciellt på sommaren, då det är som mysigast att gå vid solnedgångarna och bara skratta, prata och ja allt man brukar göra när man ses. Ska försöka spara nu, så jag kan med hennes mamma överraska henne. Sommaren, du får gärna komma nu, för det är nu vi behöver dig ;) 


Pratade med henne igår, i nästan 1 timma på skype. Oj vad vi skrattade, och pratade mycket om allt! Vilka minnen man hade. Man vet när den dagen man verkligen säger hejdå till sin vän, precis dagen innan personen åker, går ut med hundarna och bara pratar i flera timmar, blir nästan till en gråtfylld stund när man säger hejdå. Oj vad man då kommer sakna personen. 

Hoppas verkligen på en till semester i sommar, för att träffa henne :D 


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​idag var det den bästa dagen i mitt liv. Turkietreda halft bokad med världen bästa vän/syster! Och inte nog med det på ett lyxhotell😍 kan det bli bättre? Imorgon blir det att träffa en annan kompis och hjälpa henne att flytta. Väntar på att hon hittar en annan lägenhet som vi båda kan bo i. Efter den dagen blir det att åka på släktkalas på söndagen, för att sedan åka till kompisen igen. Imorgon blir det lite plugg innan jag sticker iväg. Ska bli så skönt att vara borta ett tag. Kompisen ligger och sover, då hon ska jobba imorgon. Den enda som gör ont just nu är ryggen efter all mat som man ätit😠! 

Likes

Comments

​vad ska jag göra? Allt känns bara som ett kapitel ur en bok, man vet inte när det bästa kommer. Man blir tvingad till saker man inte har lust med. Människor sviker. Finns bara några få som man tänker lita på nuförtiden. Enda utvägen att vara "glad" är på jobbet, skolan. Allt för att inte vara hemma. Längtar verkligen tills jag är i det andra huset. Att fp göra det man vill:) att få bo ensam i detta hus och bara vara. Hunden kommer få hänga med någon gång, så det känns skönt! Men att bara vara, ta det lugnt, se tv, musik ja allt-frid. Denna veckan blir det först kompis på fredagen, imorgon jobb, lördag hjälpa en underbar vän att flytta, söndag också för att sedan gå på släktkalas. Jag hade ju lovat att hjälpa till med flytten, varför blev det såhär?! Livet är som jag sagt, en bok-man vet aldrig när det roliga börjar eller slutar.

Likes

Comments

​tenta- sjut mig! Imorgon gäller det! Utvecklingspsykologi, lek,lärande. Kan knappast något men får väl gå som det går. Idag bestod det plugg med två av klasskamraterna i Mölndal. Ingen middag har ätits, om man inte räknar med macka. Nu sitter jag på bussen påväg hem. Tentorna gör mig galen. Jullovet bestod av plugg varje dag förutom julafton. Jaha- får se hur det går imorgn. Sedan har man ett paper som ska vara inlämnad imorgon 23:59 som man halft börjat på. Bra gjort! 

Likes

Comments

1 dag ledig från skolan gick åt till plugg inför tentan tills fredag. Imorgon återigen ledig och blir samma sak. Varje gång jag haft tenta har jag alltid haft min älskade mamma bakom mig som stöttat mig även om hon inte finns längre. (Jag har iallafall klarat mig hittills) varje dag har jag kämpat att inte tänka för mycket på henne, men vissa dagar är sämre än andra- det är då man tänker extra mycket på henne. Tur att min älskade hund alltid finns där och stöttar mig. Hunden är verkligen människans bästa vän❤️ Fattar inte att vissa kan vara så elaka mot djur. Hunden gör allt som du ber den om. När du är ledsen, ligger han eller hon bredvid dig oftast i sången och tröstar dig tills du mår bättre. När du är glad är den glad. När du är på mindre bra humör gör den dig på bättre humör. Ja allt som hunden gör, får dig på bättre tankar 

Likes

Comments

Lite fotografering som jag har tagit och redigerat. Bilderna är tagna från ett övergivet hus, som jag skulle använda som ett objekt till ett tema i skolan. Bilderna är före och efter!

Likes

Comments

​det är med detta jag kommit långt med. Om jag inte hade haft mitt tålamod var hade jag varit då? Att inte gett upp så lätt, har gjort till den person som jag är idag-stark! Genom att gång på gång blivit nedtrampad av svin, försökt ställa mig upp har gjort mig starkare. Många har sagt"varför ger du inte upp?" Det kommer ändå inte att lösa sig. Men om man ger upp för lätt, får man aldrig den känslan att yes jag klarade det. Nu sitter jag här, i mitt rum och tänker på de som get upp för lått. Synd att man inte kunnat hjälpa dem. Jag har fått order om att jag inte ska tänka så mycket , och att det inte är någon ide att fortsätta med saken. Men det är pga mitt tålamod  som jag fått jobb, klarat mina prov, klarat trakasserier m.m. Så ni som verkligen vill klara av saker- tänk på att ni kommer klara det, så blir det bättre. Ju mer tålamod du har- desto starkare blir du som person!!❤️

Likes

Comments

Start på skolan

En fredagkväll som slutade helt underbart. Att fått veta att man blivit godkänd i en utav tentamena som man var orolig för. Att veta att kompisar finns där för en när man har det svårt, även om släkten ibland sviker en. Jag har insett hur mycket jag verkligen acepterar vem jag är, skiter i vad andra tycker om mig. Bara jag själv är nöjd med min kropp och mitt självförtroende. Underbara arbetskamrater har jag också. Tänk att ha gått från så låg att inte velat leva längre, till toppen. Även om du mamma inte finns hos mig, så finns du ändå där och stöttar mig i alla lägen. Idag böev det att ta det lugnt, med plugg promenad med hunden och kompis, nu en film med gott.


Likes

Comments

Andra salstentan är gjord! känns helt konstigt att jag redan har studerat förskollärare i två månader, haft flera inlämningar, seminarie och redan två tentor. känns som man gått längre. Nu ligger jag här i sängen, med Molly och ska snart gå ut med henne på promenad med en kompis och hennes hund. Tänker att jag verkligen har lyckats att komma in på högskolan. Trodde inte jag skulle göra det. Mitt självförtroende är mycket bättre nu än vad det var för flera årsedan. Att en lärare och klasskamrater kan sänka en så himla lågt, som de gjorde. Vid det stadiet jag var, ville jag inte leva längre. Jag försökte göra mycket för att slippa bli mobbad. Många tankar som var inne i huvudet mycket. Jag började skolka, för att slippa tänka på att vara i skolan och träffa de vidriga människorna. Jag kände mig inte värd något. Jag var inte bra i ämnerna, men jag klarade mig. tillslut ville jag inte göra mitt bästa. Kuratorn var mitt ända hopp, att jag skulle leva. Eftersom jag flyttade hem till mormor vid 12 årsålder, ville jag ha den "närhet" utav de vuxna, då jag kände en saknad av att ha min mamma vid mig. Jag var alltid den "jobbiga" ungen när jag var liten. Jag gjorde mycket saker för mig själv med andra kompisar, utan att säga vart jag var. Kunde inte sitta still, så jag var ute mycket. Kom hem sent på kvällarna. ja, fick en "egen" uppfostran. Min mamma var den finaste ängeln som kunde finnas, och ingen ängel kan ta henne från mig. Min pappa känner jag inte, så har heller inte haft den pappan som jag alltid ha velat. Jag var mycket med vuxna när jag var mindre.
Som jag sa, flyttade jag hem till min mormor, som jag fortfarande bor hos efter mammas död. Det var här mobbningen började, i början av 7:an. jag ville inte att mormor skulle veta något, men hon misstänkte ändå, och försökte göra allt för att jag skulle vara glad. Men jag ljög för henne. Jag ljög för att jag inte ville såra henne och vår familj.
Lögner är inget bra, bättre att säga sanningen, för det kommer ändå en tid snart fram. Så till er alla som känner er nere eller något någon dag --> Ge inte upp. försök stärk dig själv. det gjorde jag.

Likes

Comments

Hola! Idag var jag en sväng med Molly inne i skogen, vilket var en härlig känsla. Nu ligger hon i soffan och softar medans jag sitter och skriver här. Snart ska jag iväg till Mölndal till en arbetskamrat och ha en myskväll med barnen. På schemat står det egengjord Pizza och massa godis. Sedan såklart film. Hennes familj, gör att man känner sig glad och trivs med livet. Tänk att jag kommit såhär långt att jag blev "glad" igen, pga det som hände i grundskolan. Tänk att en lärare kan sänka en så himla mycket i förtroende. Finns verkligen sådana personer ? Nu har jag ännu ett nytt mål efter att ha klarat högskolan inom ca 3,5 år. Att bo utomlands i ett par månader. Får se ifall det blir av. Har länge tänkt på att skriva till läraren och berätta hur allt ligger till, eller vad säger ni ? Det hände ju för flera årsedan, men det finns ju ingen tidsgräns.

Likes

Comments