Hej.
Idag ska jag skriva om Celina istället.
Hon är född den 12:e oktober 1996 och hon har en fluffig tröja på sig. Idag mår hon bra.Ibland är hon en potatis.Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsIdag har Sofia på sig en eventuellt stickad tröja med vintermönster, den är jättefin. Hon luktar just nu VS Love spell, namnam, och hon mår bra. Fråga henne något på ask: http://ask.fm/hehesofia

Byeeee <3

( Ingen kan krossa Sofias hjärta för hon har inget )

Likes

Comments

Nu har jag varit på Rhodos, en ö som tillhör Grekland, i två dagar och jag är redan kär. Gud så vackert det är!Likes

Comments

Nananananana, excited! :DLikes

Comments

God morgon! :)
Eftersom jag inte har bloggat sen veckan innan sommarlovet så tänkte jag lägga ut några bilder för o visa vad jag har hållit på med sedan dess! Enjoy!

Likes

Comments

Eftersom jag har F i samhällskunskap så sitter jag just nu i skolan och skriver om "Utopia" alltså det perfekta samhället. Det låter säkert jätte roligt, det skulle det säkert vara också om det inte handlade om att skriva om typ ideologier, demokrati modeller och massa annat politiskt skit och dessutom behöva argumentera om varför man vill ha det så och vad det är för fel på de andra alternativet. Skjut mig. JAG BRYR MIG INTE VILKEN J*VLA POLITIK NI VILL HA, GÖR VAD NI VILL TÖNTAR. Det är min åsikt!

 

Men fråga något iaf, bara för att.

http://ask.fm/iidawallander

http://ask.fm/iidawallander

http://ask.fm/iidawallander

 

 

Muppbild, 'cuz I'm a mupp.

Likes

Comments

Jag och Celina hade en veckas gratis träning på actic, jag gymar aldrig i vanliga fall, haha! Idag hann jag tyvärr inte, jag ville spenadera så mycket tid som möjligt med min vackra Amanda eftersom hon bor på hem i Västervik och bara är här varannan helg! Men ni får lite bilder från i förr igår, bara för att.
(Sorry 'bout my big mage men de där kjolarna är perfektion <3 synd="" att="" man="" är="" fattig="" då,="">
Likes

Comments

Denna vecka har hittills bestått av träning och bad, YOLO.

Likes

Comments

Feeling super hot och så! 

 

 

Jag har fått några utav betygen redan nu och jag är både nöjd och mindre nöjd

I Engelska och matte har jag D.

I Svenska, idrott och estetisk kommunikation har jag C.

Jag har haft VG i engelska sedan 8:an så det är ju ganska synd att jag har sjunkit men jag är glad att jag över huvud taget är godkänd! Att jag fick högre än E i både matte och idrott är ganska sjukt för att vara mig, GUUD vad stolt jag är över det!!

Tyvärr har jag fortfarande resten i samhällskunskap som jag måste göra idag för att få E så jag får ta o sätta igång nu, BYE!
Likes

Comments

Nu var årets första dopp avklarat då! I Lindö, i bråviken (tror jag det heter) alltså typ havet! Guuuuuud vad kallt det var, jag fick värsta chocken när jag doppade huvet, haha! Men det är ju trots allt första juni så jag och Celina trotsade molnet och tog ett snabbt dopp innan regnet kom!
Vi är grymma!
Senare åkte vi fel med bussen och hamnade i Smedby, där ifrån tog vi bussen och firade med Mcdonalds!Likes

Comments