Hallå! Har haft ett riktigt bra lov trots omständigheterna. Har träffat många efterlängtade kompisar, jobbat en del, festat och tagit det lugnt.

Och nu spenderar jag min sista dag på lovet på mitt jobb, och försöker ladda upp inför en jobbig vecka på skolan.

Likes

Comments

Precis varit ut på en promenad i det underbart fina vädret. Nu ska jag få i mig lite lunch, hjort och potatisterrin, mums! Sen åker jag mot praktiken.

Likes

Comments

Hallihallå! Sitter på tåget påväg hem från Umeå. Har spenderat min helg där och firat brors sonen som fyllde 1 år nu i veckan.

Riktigt mysigt, tycker så mycket om den staden!


Så en lugn helg med många långa promenader och massa mys. Det behövdes just nu känner jag!

Likes

Comments

Den bästa och absolut finaste jag har 💗💗💗

Likes

Comments

Hejsanhejsan!

Min helg har varit fylld med jobb, så den här måndagen har varit riktigt seg faktiskt. Men har hunnit med mycket viktigt!

vi har nyss ätit kött, klyftpotatis och champinjonsås,, och det har väl varit de absolut bästa med den här dagen. Ikväll ska jag ta det lugnt, tända lite ljus och kolla på någon mysig film kanske? Ska iallafall ta det så lugnt som möjligt. Det behövs


Lite mysig inspo från weheartit

Likes

Comments

Hallå där!

Slutade tidigt idag så har hunnit fixat lite viktiga saker på byn, drog sen hem och pytte om och tog en promenad innan solen gick ner. Och nu har jag och Dave precis ätit middag, fick bli hemmagjorda hamburgare och klyftpotatis, riktigt gott..


Min kväll kommer bestå utav plugg och Melissa horn i högtalarna. På min nya datastol och databord som jag införskaffade mig iförrgår för 20 kr. Passade perfekt i våran lägenhet som fortfarande känns lite tom! 

Så har inte nå speciellt kul att skriva, inte så intressant dag om man säger så ;)  


Likes

Comments

Idag tog jag en promenad på en timme innan solen gick ner, riktigt skönt! Sen drog jag och käkade lite med mamma och pappa.

Har haft en riktigt lugn kväll helt själv, är behövligt ibland. Nu ligger jag framför tvn och kommer antagligen råka somna här. Gonatt!

Likes

Comments