Header

Idag är det ganska fint väder, har hunnit med och tvätta, åka till syster mata katterna, shoppa, tvätta mer, vika tvätt och packa. Mm

Nu ska jag slappa lite sen blir det laga bacon stuvning och band spagetti. Mat låda till lillebror imorgon, pluss att vi ska äta lite tillsammans idag. Jag bror och pojkvännen innan det är dax för fotbolls finalen för herrarna! Sverige mot Portugal! Vilka vinner? :)

HEJA SVERIGE !

- Ida

Min nya avancerade header! ( stavning på den ) Haha! Någon som är duktig på sådant ? så mejla gärna mig om ni skulle vilja hjälpa till med någon snygg än!! Tack på förhand!

iidajohanssonn@hotmail.com

- Ida

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Åh shit, tiden har bara runnit i väg och jag har inte tänkt på bloggen alls. Sist jag bloggade var evigheter sedan men det ska bli bättring!

På fredag åker jag, mina syskon, Sofie och Mattias + min pojkvän å syrrans pojkvän till Öland stannar där i 1 vecka. Ska bli mycket Skönt med semester och avkoppling.

Hittills i sommar har jag inte gjort så mycket mer än att jobbat och slappat!
I midsommar var vi ovanligt vis på Liseberg och gottade oss, var faktiskt inte så mycket folk som jag trodde att det skulle vara. Nå vad gjorde ni själva?

nu ska jag sova, vi hörs i morgon hoppas jag!
- Ida

Bild, från idag på min systers söta katter! 🐱

Likes

Comments

Vi hamnade visst i Turkiet jag å min pojkvän.

Nu ska vi bara götta oss här nere i en vecka. Blir massa sol och bad! Vi åkte ner i går kom dit vid 12 på kvällen då var det bara å äta lite och senare sova.

Vi bor på ett fint hotell som heter kaya side ligger i side, med all inclusive och det ligger precis vid stranden bättre kan det inte bli!

Nu ska vi snart gå och äta!

Får se om det går å ladda upp några bilder eller inte. :)

- Ida

Likes

Comments

Hej å hå!
Jobbar lite på laudons nu i tre dagar idag är det andra dagen och i morgon blir det sista. Idag har jag gjort massor med räkmackor eftersom det är en marknad här i taberg så vi har förberett 100st.
Nu ligger jag hemma i sängen och kollar på serie.

Likes

Comments

Mys middag med min prins!
Ikväll blir det slappt bara massa film å sedan massa godis! <3

Likes

Comments

Myst hela dagen med bästa vän, först var vi på A6 senare gick jag på arbets interdjuv och senare blev de lite mer A6, sen stack vi hem till Evelina och kollade på film åh åt massor med bullar.
Nu är jag hemma hos min prins sov så gott! Natti
Nu blir det ex on the beach.

Likes

Comments

Moss rivning idag igen.. Gud nu är jag så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Ont i ryggen och händerna efter allt krattande..

Idag har jag bara tagit det lugnt hemma spelat kort grillat och nu ska jag faktisk lägga mig kl 10 en lördags kväll men jag är faktiskt så sjukt trött.

Går och lägger mig medans pojkvännen ligger och kollar på fotboll.

Godnatt!

Moss rivning och grillning 👌

Likes

Comments