Header

Wilma, Träning

Igår hade vi hoppträning och alltså wow vilken känsla hon gav.
Hon blev som sagt skadad i början av sommaren och det är inte förrän nu vi kunnat börja träna igen. För ungefär en månad sen gjorde vi våran först hoppträning sen skadan och den gick helt okej, dock red jag verkligen inte bra då jag själv var väldigt ringrostig. Så ingen toppen känsla fick vi med då men var ändå nöjd för att vara första träningen på 5 månader.. efter det drog hon på sig en sträckning och vi backade tillbaka något steg men har nu under en månads tid bara ridit i skogen och stärkt henne och ridit dressyr osv.

Men igår gjorde vi våran andra hoppträning sen skadan och asså måste nypa mig i armen.
Jag hade inte några förväntningar alls då jag vet hur förra träningen gick men jag hade bestämt mig för att det inte skulle få bli ett ända stopp och att jag verkligen skulle rida och stötta henne. Jag höll planen och hon har aldrig varit så positiv och glad och lyhörd som hon var igår!!

Vi jobbade mycket linjer men jag avbröt efter ungefär halva för att hon skulle få en bra känsla och tycka det var kul då hon inte har världens bästa flås ännu. Men Gud vad kul det var och nu känns det som att vi äntligen är tillbaka på rätt spår

Hon var en tickande bomb minst sagt men man kan inget annat än att skratta åt henne, bra språng & en galen ponny och en ryttare som red kan summera gårdagens träning.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej & välkommen.
Mitt namn är Ida Jansson och jag är 16 år gammal och är bosatt i Gävle. Mitt största intresse är hästar och ridning och det är just vad jag har tänkt att skriva om här, jag tänkte skriva om träningar, tävlingar, vardag och funderingar, mitt liv helt enkelt.

Jag har ett c-ponny sto vid namn Foxford White Lady som är född 2010 alltså 7 år. Jag köpte henne för lite mer än ett år sen och då var hon väldigt grön och det fanns mycket att jobba på. Idag har vi kommit en bra bit på vägen men det är mycket kvar. I början av somras blev hon skadad och stod skadad ungefär 2-3 månader och vi har ganska precis kommit igång helt igen.

Tanken med henne är att starta ett SM men innan vi är där får vi kämpa och stärka oss och den resan tänkte jag dela med mig av här.

Puss & kram <3

Likes

Comments