Header

Dagen startade att Wilma sprang nästan på transporten och såg riktigt glad ut. Väl på tävlingsplatsen gick vi och anmälde och gick banan, banan kändes lätt och bra.

Framhoppningen var hon GALET pigg, så pigg har hon aldrig varit haha. Kunde knappt skritt och när jag tänkte trava ville hon galoppera, tog bettet ibland och körde sitt eget race. Men samtidigt var hon VÄLDIGT fin men lite galen, det låter mer brutalt med att ta bettet och köra sitt eget race än vad det var.

LE - hon var väldigt fin och rätt så avslappnad inne på banan, 1 gick super inge tveksamheter alls och helt banan flöt på såå himla bra ända tills 6:an. Där satt det i mitt huvud att hästen innan stanna ut sig på, så blev ett stopp och sen tog vi om och hoppade även de, 7 och 8:an helt klockrent. Såå himla nöjd med henne och den rundan resultatet visat inget med känslan och rundan i sig. Det där stoppet var surt för annars var den såå bra men jag ser bort stoppet och ä hur nöjd som helst.

MASSA MASSA beröm och in och vila lite i transporten.

Framhoppningen lika där lite halvt galen och pigg men lyssnade väldigt bra på mig. Hoppade fin och allt flöt på.

LD - Även då gick hon in och var relativt avslappnad lite mer spänd i den klassen på grund av starta och mål stolparna stod lite synligare denna gång och det var de första hon såg och tyckte det var lite läskigt men det släppte så fort vi hoppat 1:an och mellan 1 och 2 körde hon upp huvudet och körde sitt lilla race men tog tag i henne och hon lyssnade ännu en gång väldigt bra och hoppade hela banan utan tveksamheter och allt gick som tåget. Så en 0:a i den klassen och jag inte vara annat än nöjd.

Det var hennes första tävling i Sverige och hon gör det så här bra, jag är så stolt och tacksam över att hon är min. Detta kommer bli så bra.

Nu börjar vi bli ett team och litar på varandra. <3


Likes

Comments

Vardag

Duschat, fixat mig, städat och fixat lite. Håller nu på att vänta in tjejerna, ska bli så mysigt och kul att ha dom här ikväll. Prata lite om allt och inget, skratt och ha kul. Det behövs ibland, speciellt denna årstid.

Inlägget om tävlingen kommer imorgon, hinner inte skriva det nu. En ledtråd, jag svävar på rosa moln ;-)

Likes

Comments

Vardag, Wilma

Hej och god morgon!

Idag blev det en tidig morgon, eller ja en vanlig vardags morgon men inte som en lördags morgon brukar se ut som i alla fall. Klockan ringde 5.45 och gjorde bara i ordning mig i och med att jag fixade allt annat igår kväll. Detta inlägg är tidsinställt med förhoppningsvis och om planerna går som det ska så sitter jag just nu i bilen på väg mot tävlingen. Mer om tävlingen får ni senare efter starterna, jag hoppas i alla fall Wilma är på bra humör och att vi får en bra känsla. Viktigaste är inte att sätt 0:an, verkligen inte. Självklart hade det varit kul, men det är inte därför vi startar idag utan för att få en bra känsla.

När tävlingen och stallet är klart så är det bara hem och duscha, städa och byta om. Från smuts och leriga skor till höga klackar och glitter. Nä inte riktigt så men de kommer över några tjejer till mig vid 4/5 och ska ha lite tjejkväll. Myspys, resten av familjen åker till stugan, men kommer hem imorgon igen. Eller ja, det blir jag och hundarna som är hemma och några vänner i olika omgångar. För att efter de åkt hem så kommer Linnea tillbaka och är med mig på kvällen och sover hos mig. Så får ännu en natt bästa sov sällskapet <333

Likes

Comments

Vardag

Fredag hörrni, en dag kvar i skolan och jobba (för det flesta) innan helg. Måste ju typ ändå vara bästa dagen, eller är det lördag? hmm svårt val ;-)

Jag går i skolan till halv 3, då ska jag hem och städa. Måst verkligen städa idag, måste göra en ordentlig städning både mitt rum och toan uppe, in kul men det måste göras. Ska även packa det sista som jag har hemma inför imorgon. Sen borde jag inte hinna nå mer innan resten av familjen är hemma och då ska vi åka och fira min morfar som fyller år idag. Ett stort grattis till honom! <33

Resten av kvällen kommer sen bestå av stall och massa fix där med Linnea, sen sover hon över och följer med imorgon. Hur mys?? Kommer vara med henne ungefär hela helgen förutom någon timme imorgon kväll, men hon kommer tillbaka och sover med mig på kvällen igen.

Hoppas alla får en jättebra fredag och helg.

Likes

Comments

Vardag

Torsdag vilket innebär att jag börjar 12, sååå skönt. Tror det de var tur jag började sent idag för igår blev de liite för sent innan jag somnade.
Dagens planer är skolan om ungefär 2 timmar, på det två timmarna ska jag försöka plugga lite och även göra iordning mig.

Efter skolan så ska jag bara hem och byta om för att sen åka till stallet och rida Wilma. Blir ett pass på åkern idag, ett lite hårdare "joggingpass" typ, men mycket lösgörande och lydnad. I och med att hon ska vila imorgon så måste hon gå idag men hon har gått ganska hårt ända sen i lördags så det får bli ett lättare pass idag. 


Ska även testa en huva jag löpte för ungefär en vecka sen, får verkligen hålla tummarna för att den passar henne för isåfall kommer hon bli galet snygg på lördag.
Måste även kolla genom lite av min saker osv vad som ska packas inför lördag då morgondagen är helt fullspäckad.

Ska även hinna med ett möte på skolan klockan halv 7 som handlar om klassresa. Så denna dag är ganska fullspäckad den också.

Likes

Comments

Tankar

Jag går just nu sista terminen på grundskolan, helt sjukt egentligen?? Känns som jag nyss började högstadiet, 2,5 år har gått fort. Mycket motgångar och framgångar, både i skolan och som person. Att kolla tillbaka på bilder och se hur jag förändrats är sjukt, tycker jag alltid sätt ut som jag gör nu. Vilket förmodligen alla gör, men ändå lite roligt att se faktiskt.

Men till det jag tänkte komma till är att mitt gymnasieval är nu gjort, nu ska SYV bara skicka in det om 17 dagar. Har varit väldigt osäker och velig gällande mitt gymnasieval, mycket funderingar och tankar. Ändrat mig flera gånger och tvekat på vad jag vill göra. Men nu är det gjort och det känns bra, väldigt bra faktiskt. Tror att man inte ska sätta några gränser på tankarna och kolla på vad man absolut inte vill göra efter man läste om de och sen kolla vilka som blir kvar. Även om du inte vet vad du vill göra sen när du blir stor, vilket är fullt förståeligt. Ingen vet ju vad du gör och vill göra om typ 5-10 år, vissa kanske veta nu men du kan ju aldrig veta hur dina levnadsvillkor är då. Men du kan alltid sträva efter något och ha drömmar och plugga till det man vill. Gå något som du tycker är roligt och bra, något du trivs med och inte kommer tycka är tråkigt redan andra dagen.

Mitt val blev SAM både val 1 och 2 fast på olika skolor och som val 3 ekonomi. Dock hoppas jag på mitt första val, då den skolan har den inriktning jag helst vill gå. Vilket är sam beteende, vill jobba med människor och hjälpa andra. Har min planer och funderingar, men som sagt vad vet jag vad jag gör om 10 år. Men mitt är iallafall gjort och det känns så bra. Är glad att jag ändå gjort mitt val och är så pass säker i och med att jag veta att många av mina vänner inte har en aning alls.

Ska bli så himla roligt och skönt att få börja på gymnasium då det är ett val jag tagit, jag är så himla less på skolan allt som har med grundskolan nu haha. Kommer dock sakna min klass och allt men ska på nått sätt ändå bli skönt och ''börja om på nytt''.

Till alla som vet grattis och ni som inte vet, det kommer bli bra och lösa sig, försök att inte stressa för mycket.

Likes

Comments