Header

Vardag, Wilma

Måndag: Skola, plugga no & engelska, träna och Wilma ska skrittas.

Tisdag: Skola, plugga svenska, hoppträna.

Onsdag: Skola, plugga no & engelska, Wilma ska trimmas.

Torsdag: Jobba, Skola, plugga svenska & engelska, Wilma ska trimmas med bommar.

Fredag: Skola, Wilma ska ut i skogen och jogga.

Lördag: Wilma ska trimmas.

Söndag: Wilma ska gå markarbete.

Ungefär såhär bör en vecka se ut för att Wilma ska må som bäst och leverera. Går hon lugn / inte får jobba ordentligt blir hon inte alls rolig och arbeta med och blir nästa loj och inte alls uppmärksam. Man märker även att hon mår mycket bättre av att arbeta och blir nästan lite sur om man kommer till stallet och inte rider henne en dag.

Bjuder på denna skeva och oklara bild då bildbristen skriker. Men den är ju från ställe där jag typ lever på så de får duga.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon idag lyser solen här och det ser ut att bli en skön dag. Man bli genast på bättre humör när man vaknar och ser att det är fin väder ute. Är det fint väder hos er idag?

Ny vecka och nya möjligeter ;-) låter så klyschigt att säga det men det och att allt händer av en anledning försöker jag leva efter. Två citat som sitter mig nära och som många gånger hjälpt mig en bra bit på vägen, speciellt att allt händer av en anledning.

Denna veckan vankas det 2 nationella prov i svenska och även 2 till men det är inte nå nationellt. Annars är det en ganska vanlig vecka vad jag vet. Wilma ska trimmas och jag ska väl hållas igång och även försöka vara lite social mitt i allt plugg och träning.

En hektisk vecka men jag gillar det, HATAR när jag inte har något att göra/ vet vad jag ska göra. Måste ha kontroll på allt och även därför jag kan bli en liten boss ibland. ;-) Vill att saker och ting ska vara rätt och planerat, speciellt när det handlar om Wilma. Skulle mamma sätt på fel benskydd när jag har en outfit i mitt huvud kan jag bli galen haha, så brukar vara så att jag får fixa Wilma och mamma hjälper till med stallsysslor. Behöver ni också ha kontroll eller kan ni släppa allt och lägga det i någon annans händer?

Likes

Comments

Vardag, Wilma

Halloj, lever ni? Det gör i alla fall jag, tro eller ej. Vill skriva att jag har haft mycket att göra eller något annat men helt ärligt vet jag inte varför bloggen kommit på sidan av..? Levt liv till fullo och helt enkelt glömt bort det ;-) nä men om vi ska vara lite seriösa så har det varit mycket tankar som trasslat ihop sig dom senaste dagarna vilket gjort att mitt mående inte varit på tipptopp och därav inte känt lust för att blogga.

Men nu är jag på banan igen och jag mår jättebra, även fastän det är söndag och måndag imorgon. ;-) Jag är dock inte personen som får söndagsångest, känner mest att det är en ''ny start och nya möjligheter'' att förbättra saker. Allt kan gå så fort och jag känner att då är det bättre och leva fullt ut och inte ''slösa'' bort en dag i onödan. Brukar ni få söndagsångest?

Wilma gick ett pass på åkern idag, planen var ridbanan men inge bra underlag så det fick bli åkern. Idag var inget bra pass, hon var överallt och ingenstans och hade ingen lust alls att samarbeta. Tyvärr, men såna pass måste man ha för att lyckas. Men hon har levererat så mycket på slutet så det var nästan väntat att ett lite sämre pass skulle komma snart. med motgångar kommer tillslut framgångar i slutändan. Men för att det gick lite sämre idag än annars så ska man inte visa sura miner, bara att ta nya tag och kämpa vidare.

Likes

Comments

Vardag

Ingen skola för min del idag, endast profil men jag har ridning så blir inget annorlunda för mig än en vanlig ledig dag.

Lite plugg ska göras och små rester ska lämnas in, ska bli skönt att ha allt klart och inlämnat innan nationella drar igång nästa vecka. Är det någon av er som också går i 9:an och ska göra nationella prov nästa vecka?

Tanken var först att rida till ridhuset men vet inte om jag hinner nu då det blev lite strul med skjuts till stallet så hinner nog inte medan det är ridhus tid. Men annars får det bli kondition ute i skogen och underlaget håller. Vill a vår nuuuu så man kan rida vart som helst och även på ridbanan så man inte måste åka/rida till ridhuset. Vi får se hur det blir, förhoppningsvis hinner jag till ridhuset.

Kvällen ser ut att bli lugn, ska bara duscha, städa och kanske plugga lite. Imorgon är det redan fredag och helg (!!) hur fort har denna vecka inte gått? Men ska inte klaga ;-)

Likes

Comments

Träning, Wilma

Hoppträningen igår gick jättebra, hon var så himla fin. Hon tyckte det var så kul, ruskade huvudet efter varje hinder och hade nog planer på att börja bocka men vet inte hur man gör ;-)

Vi tränade med bom - hinder - bom på olika linjer och hon hoppade helt fantastisk och tvekade inte mycket alls. Jag trök till henne första och hon hoppade efter de allt jag styrde på. Hon har haft det lite tufft och tyckt de varit svårt med mycket bommar. Men denna gång var det som om en polett trillat ner och hon förvånade oss alla med storm. Massor med beröm, öste beröm över henne och hon såg så stolt ut!! Åh jag hoppas verklgein det går upp för oss igen nu, har känt att det stått lite stilla nu på slutet. Fine, inget fel med det och det går inte alltid tipp topp men då är de extra skönt när man känner framsteg.

Testade även ett nytt bett som jag tyckte funka jättebra, så ska rida med det ett tag nu och se så att de verkligen funkar. Men kändes som jag fick ett bättre stöd i munnen och hon tog halv halterna väldigt bra. Ett bett som har mycket bra recensioner och har hört många pratat bra om det. Wilma verkade trivas med det och mamma som satt på sida och såg det från marken tyckte det såg bra ut och som att hon trivdes.


Idag fick hon vila men blev lite mys i stallet med massa morötter.<33

Likes

Comments

Vardag

Godmorgon
Hur mår ni? Ska ni till skolan/jobb idag?
Klockan står på 05.57 och jag ligger och kollar på Nyhetsmorgon. Haha jag känner mig som en liten kärring och även mina kompisar brukar säga att dom tror att min huvud åldrars för snabbt. Men det är så mysigt att bara ha det på när man sminkar sig eller äta frukost.

Dagens planer är iallafall först skola dock slutar jag 11.15 idag så bara 3 lektioner, så överlever nog dagen. ;-)
Åker och jobbar direkt efter skolan och efter det blir det hoppträning, Wehoo så taggad!! Dock vet jag inte vad jag ska ha för outfit.. hmm..?

Sen ska kvällen avslutas med lite plugg i och med att jag var hemma och sjuk igår.

Känner mig annars så himla taggad på livet och allt som händer just nu. Tror det kan bero mycket på att vi går mot ljusare tider och jag umgås med endast med folk som får mig må bra.

Likes

Comments