Header
View tracker

Wilma

Nu är hon äntligen här, nu står hon i stallet och är min!!

 Igår eftermiddag åkte jag och mamma och hämtade henne. Ett c-ponny sto på 6 år vid namn Foxford White Lady, kallas Wilma. En supertrevlig och fin ponny, grön men fin. Det kommer bli en lång resa, muskler ska byggas,kondition ska bli bättre och hon ska utvecklas. Men det kommer vara värt varenda sekund, det är jag helt säker på. När hon väl kommer vara ``klar´´ så kommer hon vara en dröm. Hon är min drömhäst, hon har allt jag vill och vi klickade riktigt bra från första början. Hon är sportmodell och ser nästan ut som en storhäst i ponnyformat.

Detta kommer bli såå bra och jag är så otroligt tacksam överatt kunna ha denna ponny och ha så otroligt snälla och bra människor runt ommig som tror på mig och stöttar mig i vårt och trott. Glöm aldrig att ni ärguldvärda, det är tack vare er jag får uppleva detta och vara världenslyckligaste tjej!

Jag hoppas ni kommer vilja följa vår resa och utveckling här.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Mig

Hej och välkommen till min blogg!!

Jag heter Ida Jansson och är en glad, sprallig och pratgladtjej på 15 somrar med energi så det blir över. Jag bor i Gävle med min familj som består avmamma, pappa, lillebror och sen även vår hund. Jag går sista året i grundskolanpå en skola som ligger precis utanför Gävle. På min fritid är jag i stallet,pluggar eller är med min familj/vänner.

Ridningen är någotjag brunnit för i 8 års tid och sitter kvar ännu om inte ännu starkare nu ändå. För tillfället så sitter jag nu utan häst då jag precis avlivat min förraC-ponny pågrund av en skada, kan berätta om det i ett eget inlägg. Men jag harförhoppningsvis en ny på G men avslöjar inget mer om det än så länge. Tankenmed denna blogg var egentligen att jag skulle börja blogga på nytt när minförra häst blev bra, så ni skulle få följa min & hennes resa. Men tyvärr såblev inte fallet och jag är otroligt ledsen över det, men därför så startar jagupp bloggen nu och börjar blogga på riktigt när jag har min nya på hemma planoch vår resa börjar.

Så i denna blogg kommer ni få följa mig inom min resa iridsporten mot mina mål, jag kommer blogg om ridpass, träningar, tävlingar,outfitar, övningar och åsikter osv. Även lite vardag men mest häst, så är duhästintresserad så har du kommit rätt.

Likes

Comments

View tracker