Header

Vardag

Idag har varit en lugn dag, som alla andra dagar detta lov haha. Vaknade vid 10, låg kvar i sängen ett tag med Elias och bara myste innan frukosten. Efter la vi oss i sängen igen kollade på youtube så lata som vi är..
Resten av dagen gick jag bara och små plockade lite överallt, åt, kolla mobilen, duscha osv. Alltså VÄLDIGT lugn dag, nästan lite för lugn. Jag saknar nästan skolan, eller ja inte skola utan mer rutinerna man får när skolan är igång.

Större delen av kvällen spenderades i stallet hos Wilma. Fixade allt i stallet först och tog sedan en skritt-tur i snön på 1 timme med Wilmis, myspys!!

Och nu har jag packat eller jag är mitt uppe i alla förberedelser och packande just nu, för att imorgon åker jag och Lovisa till kungsberget för en dag i backen!! Asså iiiiee, jag är såå taggad och får typ glädjerus i hela kroppen med tanken av att få åka slalom + träffa Lovisa!! Var verkligen såå längesen så ska bli väldigt kul & skönt att träffa henne igen.

Så förvänta er massa bilder från imorgon, om mobilen vill hålla sig vid liv.. Nu ska jag checka igenom allt och sen faktiskt ta och sova.

Likes

Comments

Vardag

Hej & välkommen!
Det är ett tag sen jag var inne här och bloggade, mycket har hänt och förändrats i mitt liv. Och inte minst har det hunnit blivit ett nytt år, vi har gått in på 2017 och jag är såå himla taggad på detta år. Tänkte starta upp bloggen redan första januari med nu blev det inte så för saker kom emellan, men nu är den igång på riktigt. Jag har så mycket idéer och motivation till bloggande och faktiskt allt just nu så detta kommer nog bli riktigt bra!!

Jag har ju även två inlägg kvar sen förut på denna blogg, där det står en personbeskrivning av både mig och min häst. Och jag tänkte bara köra på från och med nu, som en ny start men ändå inte. Så jag hoppas att ni kommer gilla det så får ni ha det så jättebra tills vidare!

Likes

Comments

Wilma

Nu är hon äntligen här, nu står hon i stallet och är min!!

 Igår eftermiddag åkte jag och mamma och hämtade henne. Ett c-ponny sto på 6 år vid namn Foxford White Lady, kallas Wilma. En supertrevlig och fin ponny, grön men fin. Det kommer bli en lång resa, muskler ska byggas,kondition ska bli bättre och hon ska utvecklas. Men det kommer vara värt varenda sekund, det är jag helt säker på. När hon väl kommer vara ``klar´´ så kommer hon vara en dröm. Hon är min drömhäst, hon har allt jag vill och vi klickade riktigt bra från första början. Hon är sportmodell och ser nästan ut som en storhäst i ponnyformat.

Detta kommer bli såå bra och jag är så otroligt tacksam överatt kunna ha denna ponny och ha så otroligt snälla och bra människor runt ommig som tror på mig och stöttar mig i vårt och trott. Glöm aldrig att ni ärguldvärda, det är tack vare er jag får uppleva detta och vara världenslyckligaste tjej!

Jag hoppas ni kommer vilja följa vår resa och utveckling här.

Likes

Comments

Mig

Hej och välkommen till min blogg!!

Jag heter Ida Jansson och är en glad, sprallig och pratgladtjej på 15 somrar med energi så det blir över. Jag bor i Gävle med min familj som består avmamma, pappa, lillebror och sen även vår hund. Jag går sista året i grundskolanpå en skola som ligger precis utanför Gävle. På min fritid är jag i stallet,pluggar eller är med min familj/vänner.

Ridningen är någotjag brunnit för i 8 års tid och sitter kvar ännu om inte ännu starkare nu ändå. För tillfället så sitter jag nu utan häst då jag precis avlivat min förraC-ponny pågrund av en skada, kan berätta om det i ett eget inlägg. Men jag harförhoppningsvis en ny på G men avslöjar inget mer om det än så länge. Tankenmed denna blogg var egentligen att jag skulle börja blogga på nytt när minförra häst blev bra, så ni skulle få följa min & hennes resa. Men tyvärr såblev inte fallet och jag är otroligt ledsen över det, men därför så startar jagupp bloggen nu och börjar blogga på riktigt när jag har min nya på hemma planoch vår resa börjar.

Så i denna blogg kommer ni få följa mig inom min resa iridsporten mot mina mål, jag kommer blogg om ridpass, träningar, tävlingar,outfitar, övningar och åsikter osv. Även lite vardag men mest häst, så är duhästintresserad så har du kommit rätt.

Likes

Comments