Header

Tillbaka till verkligheten, idag börjar skolan och jag vet inte riktigt hur jag känner över det.. det här lovet gick så galet fort, tyvärr. Men det ska samtidigt bli skönt att komma tillbaka till rutiner.
Planerna idag är att gå i skolan 9.40-15.40 sen tänkte jag åka till gymmet efter det, vill verkligen komma igång med träningen nu både för min och ridningens del.

Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra..? Antingen åker jag en sväng till killen eller så åker jag hem och åker till stallet på en gång, beroende på om hon ska vila men funderar på att åka till stallet och rida idag för imorgon ska hon mätas för sista gången.
Sist vi gjorde det var hon så spänd och hatade sitt liv då så funderar på att bara mysa med henne imorgon. 

Igår var vi i ridhuset och red, jobbade mycket lösgörande och att hon skulle lyssna på skänkeln. I början var hon riktigt dryg och gillade att kolla på allt annat men efter ett tag så bli hon jättefin. Hon höll till och med formen i galoppen!! Det har varit ett väldigt stort problem att vi inte vetat hur vi ska få henne att jobba rätt i galoppen men igår var det som att en polett ramla ner och hon gick i bra form i båda galopperna till och med hennes svåra, igår satt jag bara och log på henne med andra ord. Min lilla skrutt börjar bli stor<3Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som jag skrev i inlägget där jag prata lite om 2018 så sa ju jag att det skulle komma ett inlägg om saker jag vill köpa och vill ha 2018. Och det är vad detta inlägg kommer handla om.

För det första så vill jag köpa en till hjälm.. jag köpte inte min för så länge sen men de är någon repa och jag vill ha någon snygg tävlingshjälm. Och jag är sååå sugen på denna, asså ser ni vilken dröm??

Jag skulle även vilja köpa ett par nya beskydd åt Wilma, dessa tycker jag är så stilrena och snygga + att jag bara hört gott om dessa. Och hennes benskydd börjar faktiskt bli slitna.

Även hört massa bra om denna padd och tycker den är så snygg på nått sätt..? Kanske att den är stilren haha.

Och dessa schabrak då... Hur fina är de inte?? Vill ha allihopa men det blir ju en del pengar så får se Hahaha (som ni märker ska det vara matchande och stilrent.. ;)

Två fina pannband skulle ju inte sitta fel, alla min pannband börjar gå sönder/billiga och har dålig kvalité så några dyrare som håller och är fina hade ju gjort susen.

Denna jacka var jag inne på att köpa förra året men blev inte så, men tänkte spara ihop lite pengar så jag kan köpa den till i vinter.

Inge dyrt inköp men nya ridstrumpor behövs haha. Och har redan dessa och det är såå sköna och bra!!

Nya tävlingskläder till mig behövs också så får se kanske de som står först på tur inför tävlingssäsongen.

Och ja jag vet att det är mycket pengar inblandat i detta men det mesta om inte allt kommer jag köpa för mina egna pengar så ni behöver inte säga något om det.

Likes

Comments

Usch, idag var det tufft att ta sig upp ur sängen... är så galet trött. Men men jobb står på schemat och det måste göras, inga ursäkter. Men det brukar gå bra när man väl börjar jobba för de är väl klart att de är lite tufft att vakna 5.30 när man egentligen har lov Haha.

Idag tror jag Wilma ska vila tror jag, för om jag förstår rätt så red mamma henne igår. Men ska åka och säga hej och pussas med henne, saknat henne så mycket.

Men först några timmars jobb så hörs vi sen. Puss

Likes

Comments

Hur tror/hoppas du att ditt 2018 kommer vara i korta drag?
Jag hoppas på att mitt 2018 kommer bli ett bättre år än 2017, jag har haft väldigt mycket ångest 2017 och Wilma har varit skada och händer det henne något tar det mycket på mig (men hon är frisk & kry nu och har varit i flera månader). Men jag hoppas på ett bättre år & mer tid i både sadeln och stallet. Även försöka sätta mindre press på mig själv i skolan.

Ska du göra något i år som du aldrig gjort förut?
Hmm.. jag vet inte, kanske inte på min front. Jag har små tänkt & pratat lite men nära & kära men inte något jätte planerat. Men om man tänker på hästfronten så ska jag debutera någon klass och så. Är väldigt taggad på detta år tror det kommer bli bra.

Vad tror du din största framgång kommer vara 2018?
Jag hoppas på att min ångest kommer dämpa och att jag släpper lite press på mig själv. Det hade varit väldigt skönt men det händer ju inte över en natt, tyvärr. Jag vill också utvecklas med Wilma och hoppas att vi når våra mål.

Vad tror du att du kommer spendera mest pengar på under 2018?
Oj, svår fråga fast samtidigt inte.. tror jag?¿ haha. Men jag ska försöka lägga mer pengar på Wilma, en prinsessa bör bli behandlad som en. ;)
Men med ett nytt jobb = lön så kommer jag kunna göra det och det känns sååå bra. Sen kanske jag åker på någon mindre resa, unnar mig själv något hmm vi får se.

Vad tror du kommer bli ditt bästa köp 2018?
Jadu.. jag har så mycket jag vill ha, men de har man väl alltid, eller? Men jag har några favoriter som ligger högst upp på listan. Tänkte göra ett inlägg om det senare. Ni får suga på den karamellen ett tag.

Vart vill du resa under 2018?
Jag vill ner till Göteborg igen under 2018, killen har släkt där som jag varit hos typ hela året känns de som haha. Sen har jag & vänner pratat om utomlandsresa men asså tvek får se. Det kostar pengar och man måste pritotera och jag vet inte detta år vill jag ha Wilma framför allt annat. Känns som hon förtjänar det, det är hennes tur nu. Usch får ont i magen av den meningen, känner mig så taskig mot henne.

Är det något du har saknat 2017 och vill ha 2018?
Jag har saknat Wilma så mycket, alla timmar i stallet det är saker som kommit i mellan men nu ska jag ge mig fan på att det är stallet som blir prio ett för det är där jag mår som bäst!!

Vad vill du säga till dig själv inför 2018?
Ta 2018 som det kommer, bli inte besviken om det inte blir som du tänkt för allt händer av en anledning. Och känns det tungt så är det okej, allt måste inte hända på en natt.

Likes

Comments

Hej & välkommen.
Mitt namn är Ida Jansson och jag är 16 år gammal och är bosatt i Gävle. Mitt största intresse är hästar och ridning och det är just vad jag har tänkt att skriva om här, jag tänkte skriva om träningar, tävlingar, vardag och funderingar, mitt liv helt enkelt.

Jag har ett c-ponny sto vid namn Foxford White Lady som är född 2010 alltså 7 år. Jag köpte henne för lite mer än ett år sen och då var hon väldigt grön och det fanns mycket att jobba på. Idag har vi kommit en bra bit på vägen men det är mycket kvar. I början av somras blev hon skadad och stod skadad ungefär 2-3 månader och vi har ganska precis kommit igång helt igen.

Tanken med henne är att starta ett SM men innan vi är där får vi kämpa och stärka oss och den resan tänkte jag dela med mig av här.

Puss & kram <3

Likes

Comments