Hejjsan, hur mår ni? själv så mår jag super bra. Jag tänkte skriva om 3 knep eller tips som gör dig kung på sociala medier.

1. Uppdatera så mycket du kan. Att vara aktiv på sociala medier är ett stort tips från mig. T.ex om man har en youtube kanal eller en blogg så är det väldigt viktigt för mig att man har en bra uppdatering så att folk inte tröttnar på att vänta innan nästa inlägg utan dem vill jue ha det så fort som möjligt. Så att edt inte typ tar en vecka mellan varje uppdatering.

2. Visa vem du verkligen är. Personligen tycker jag att det är väldigt viktigt att visa sitt riktiga jag och inte spela någon annan framför t.ex kameran eller datorn. Gör så folk verkligen lär känna dig på insidan lite. Visa vem du är!

3. Gör dig sedd. Den som inte syns på sociala medier finns lägger ingen märket till. Sociala medier funkar så att du måste "göra reklam" för dig själv. Följarna rasar inte in för att du skapat ett konto. Ett tips för att göra dig sedd är att gå in på andras sociala medier och gilla och kommentera.

Detta var då mina tips som gör dig till kung ​på sociala medier. puss o kraaam pyttynen

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hejj! Hoppas ni haft en super bra dag, de har iallafall jag haft! Idag tänkte jag skriva 5 saker som jag vill ha / göra på sommarn! Jag känner att sommarn är påväg och därför så vill jag bättra på sommar känslorna lite, Meeen vi kör!

1. På sommaren tycker jag det är sååå fint med klänningar och Vans, Nike air force eller några skor i den stilen. I sommar har jag lovat mig själv att ha mer klänning / kjol eftersom jag inte brukade ha de så mycke förra sommarn!

2. Sola och bada massor! Jag ska verkligen utnyttja solen och värmen mer iår. Inte sitta inne, bara vara ute ( eller i ett shopping center ) och njuta av att vara ledig! Tänk när vi sitter där i värmen och tänker tillbaka på dessa tråkiga skoldagar, men är super stolta över att vi klarat en termin till.

3. Äta och dricka nyttigt. Äta massa sallad och frukt. Göra massor med goda smoothies som man sedan dricker i solen.

4. Åka massor med båt och upptäcka nya öar runt hamburgö! Jag och mina kompisar som också har stuga på en ö som heter hamburgö brukar åka ut me våra rib-båtar och upptäcka nya öar. Fika lite o bara mysa på den nya ön de är sååå mysigt!

5. Inte ha på mig smink på hela sommarlovet! Detta mål vill jag verkligen förverkliga för de är så skönt att gå runt utan smink och visa sitt riktiga jag.


Hoppas ni fick lika mycke sommarkänslor som jag, kram bengtsson <3

Likes

Comments


FRIENDSHIP

Hola, tänkte skriva ett inlägg om 5 slags tjejkompisar jag hatar. Saker som jag tycker att ens tjejkompisar inte ska göra. För mig så är vänskap bland det viktigaste som finns. Jag är själv omgiven av underbara kompisar men det har även funnits dem som har varit jävligt korkade. Det är viktigt att man alltid finns där för sina vänner och pushar dem.  Här är några saker jag tänker på om jag när jag inte vet om jag ska behålla vännen eller bara skita i den, typ radera från mitt liv.


1. När ens tjejkompis dissar en för en kille hela tiden. Sjukt störande man bah om du inte vill va med mig nu gråt inte sen när du vill va med o jag inte kan va med dig!

2. När ens tjejkompis är avundsjuk för att man t.ex har köpt ett nytt klädesplagg eller att jag är med en kompis och så blir den andra avundsjuk för att vi två är.

3. När ens tjejkompis säger till mig att vara tyst. Det är inte acceptabelt för att jag är en sådan person som älskar att prata o kan inte vara tyst o när någon säger det till mig så blir jag väldigt sur!!

4. När ens tjejkompis alltid hoppar ut i sista sekund när man har planerat något i flera dagar så bara bangar den. Så jävla störande, jag förstår om det är något som har hänt. Men när det typ drar sig ut för att den måste plugga eller för att den vill va med en annan kompis.

5. När ens tjejkompis inte finns där för en. Störande att ens kompis inte finns där för en när man behöver den. Sjukt jobbig sits sen när den människan vill att jag ska finnas där för dem.

Behandla andra som du själv vill bli behandlad. Detta är bara mina åsikter så ni vet ni behöver verkligen inte tycka som jag.

Puuss o kram iida

Likes

Comments

Hejj! Idag är det tisdag och för en vecka sedan hade vi sportlov. Jag var i branäs hela sportlovet och åkte skidor. Det var en av de roligaste veckorna i mitt liv och jag har gjort mycket!

Men idag tänkte jag skriva 5 saker jag älskar! Så vi kör!

1. Nytvättade lakan, asså shiiiiit. Tänk dig känslan när du går o lägger dig o allt bara luktar super gott! 

2. Låten elektrisk, favorit låten alla dar i veckan!

3. När man testar världens finaste tröja o den sitter perfekt. De är världens bästa känsla o sen köper man den och de blir nya favoriten!!

4. Sommar, asså sommar. De är de bästa! Att vara på kusten, åka båt, vara ute sent, bruna ben och kompisar! Livet i ett ord!

5. När man gjort klart en super svår och lång läxa. När man lämnar in den / skriver provet och lämnar klassrummet! Kom in som ingen men lämnar som kingen känslan kommer fram.


Hoppas ni tyckte om detta inlägget, vill ni veta mer om oss? Skriv då frågor i kommentarerna så svarar vi på dem! Kram Ida <3

Likes

Comments

Hejj! Jag vill bara påminna dig att du är bra som du är! Försök aldrig ändra på dig eller lek inte någon du inte är. Va dig själv o dom som inte gillar de... Dom är inte gjorde för dig!

Vakna alltid med en positiv tanke, somna alltid med en positiv tanke, Ha alltid en positiv tanke! Allting händer av en anledning o de slutar oftast bättre än man trott.

~ Vi kommer från samma himmel, bara att alla ser de från sin egen vinkel. ~

Kraaaam

Likes

Comments

Heeeejj! Idag är de måndag o de ä en av de värsta dagarna i skolan!! Man bara är trött å längtar tills fredag.

Men idag har faktist min måndag varit väldigt kort, för när jag kom hem från skolan så hade jag jätte ont i huvudet o somnade när jag bara vart hemma i typ en halvtimme. Idag kom också stormen Henry in! De blåser jätte mycke o de har säkert vält många träd.
Jag har jätte ont av när de blåser o regnar. Jag får genast super ont i huvudet o vill bara sova.

Ville bara säga att jag var slut på blogg förslag. O ni får väldigt gärna kommentera något som ni vill att jag skriver om eller frågor som ni vill jag ska svara på!


Puss o kram, bengt!


Ni kan också kommentera vad ni tycker om denna tröjan? Har funderat på den länge men kan inte bestämma mig!!! <3

Likes

Comments

Hejj. Känslan när Bengtsson är påväg hem t mig klockan sju på morgonen... Hahha idag ska vi ha en mys dag, vi ska först äta frukost hemma hos mig o sen ska vi dra ner till stan o äta middag. Det kommer bli super kul. Men vi hörs mer senare!!

Puss&kram Iida <3

Likes

Comments

Heeeej! Klockan är nu 23.00 när jag skriver detta o det är skola imorgon!!!! Jag kan inte sova och det enda jag tänker på är att jag måste somna snart!!

Jag är en av dom personerna som har svårt att somna ibland och jag vet hur jobbigt de är för man vet att man behöver sova! Här kommer 3 tips på hur jag brukar göra när jag inte kan sova..

1. Jag brukar försöka få bort mina tankar från att tänka att jag måste sova. T.ex kan du tänka på vad du ska ha på dig imorgon? Eller hur din drömkille skulle se ut? De finns massa mer saker man kan tänka men jag rekommenderar att de är positiva tankar!

2. Titta på youtube! Klicka fram youtube o titta på ett klipp! Jag brukar alltid spara alla youtube klipp som verkar roliga tills jag ska somna för då längtar tills de hela dagen! Då vänder man de negativa till positivt!

3. Somna när du är trött! Gå inte o lägg dig i sängen innan du är trött för du kommer endå inte kunna somna. Jag brukar oftast kolla på TV med min familj men så fort jag känner att jag är trött så går jag upp o lägger mig, inte innan o inte efter!

Hoppas du fick lite tips, kram Bengtsson <3

Likes

Comments