Igår umgicks jag med ett stort gäng vänner vilket var väldigt kul och välbehövligt. Men idag mår man som man förtjänar..
Dagen har därför spenderats i sängen framför en serie. Snart kommer mamma hem och då ska jag hjälpa till med maten.
Imorgon väntas det jobb och sen är det bara två dagar kvar innan jag flyttar till Örebro. Är lite nervös faktiskt över att börja i ny klass.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Jag & Alexandra drog till stan och åt middag och sen gick vi på bio med två andra kompisar. Jag tyckte dock inte filmen var speciellt bra. men men.

Likes

Comments

bara två veckor kvar av sommarlovet och jag börjar få panik. haha.
Förmodligen blir det flytt till Örebro för min del redan nästa vecka. Ska fundera lite till för måste lämna ett svar till skolan om jag vill ha min plats eller inte innan veckan är slut.
har precis varit iväg och tränat och nu väntar en lugn kväll efter ett par roliga dagar i Örebro hos pappa.

Likes

Comments

Sommarlovet är typ slut och det känns som jag bara jobbat.. ganska segt men kul när lönen kommer!! jobbar iallafall med ett super trevligt gäng så då känns det lite bättre.
Förhoppningsvis blir det en flytt för mig i höst och gymnasiet i annan stad. Det är planen just nu och jag hoppas att det blir så!
Den här veckan har jag iallafall lite planer så det ska bli kul att umgås med mina vänner.

Likes

Comments

Imorse flög pappa, jag & Pennie upp till Östersund. Vi ska bland annat kolla på agility sm under helgen. Det är super fint väder här uppe och verkar som det ska bli det hela helgen så det är ju skönt!!
Snart ska vi gå och käka middag på någon resturang och imorgon väntas det invigning.

Likes

Comments

Har nu haft sommarlov ca 2,5 vecka och det är så jäkla skönt! har hunnit med en hel del grejer så tänker att jag lägger in lite blandade bilder bara.

Likes

Comments

Spenderade min midsommarhelg nere på västkusten med familjen. Näst sista dagen kom även alexandra förbi med hennes brorsor så det var jättekul. Hade en väldigt lugn midsommar men det kan vara skönt det också.

Likes

Comments

om två dagar får jag sommarlov, äntligen😍
Känns så enormt skönt. Senaste dagarna har varit ganska lugna. I lördags umgicks jag med felicia och emil som precis tagit körkort. Söndagen bestod av jobb och igår skola.
Idag kommer pappa förbi en stund och sen ska jag vidare hem till en tjejkompis för att fira Linda som fyllde 18 i lördags. blir en bra kväll!

Likes

Comments

de senaste dagarna har varit väldigt intensiva för mig så jag är helt slut. Har hunnit med två tävlingar med hundarna, fest i fredags och jobb i lördags. Idag har jag varit ledig så jag passade på att äta lunch på stan med lillebror, åkte sedan till slagsta glass med pappa som kom förbi och hälsade på.
Denna vecka är det dags för praktik för min del men lyckades bryta min tå ikväll så tror inte att det blir någon praktik för min del imorgon...

Likes

Comments