Idag fyllde min kära syster 23 år, och då blev det såklart god mat och tårta! Min syster är helt fantastisk på att baka.

Likes

Comments

Är hemkommen efter en super mysig helg i Umeå. Har varit och hälsat på svärfar och myst där hela helgen med min fina pojke. Har kollat på film, shoppat i alla affärer och ätit god mat.
Nu blir det kudden för mig, imorn är det skola som gäller!

Likes

Comments

För exakt en vecka sen imorgon så var jag iväg på studentkryssning. Och jäklar vilken upplevelse. 100 tals studenter, massa alkohol, dans och underbara vänner. Helt klart nånting som varenda människa som tar studenten borde åka på!

Likes

Comments

Åt dessa underbara våfflor till middag idag! Hemma brukar vi vanligtvis vara så tråkig att vi bara äter med sylt och grädde, men idag bestämde jag mig för att lyxa till det lite med hallon och blåbär på toppen. Och jisses vad mycket godare det blev! Nu ska jag slå på en film och bara njuta av att jag har en ledig torsdag imorgon.

Likes

Comments

Igår kom äntligen min efterlängtade studentmössa. Hur länge har man inte drömt om att en dag få sin alldeles egna vita mössa och få uppleva studenten. Och nu är det så så nära! Äntligen är det min tur.

Likes

Comments

Igår under påskafton fick äntligen Eva Lena sin Fredrik! Utan tvekan det finaste och roligaste bröllopet jag fått varit med på. Och det var snö och skoter tema under hela kvällen.

Likes

Comments