Vardag

Detta är min nya all time favorite song😍

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardag

Denna helg har jag verkligen inte gjort någonting. Har endast legat i min säng och tittat på Grey's Anatomy och på det nya The Vampire Diaries avsnittet.

Imorgon börjar sista skolveckan innan höstlovet och jag orkar verkligen inte mer, vill bara ta studenten nuu..


Likes

Comments

Vardag

Jag hade bokat bord på Pinchos i Karlstad klockan 19 igår så innan vi åkte dit var vi inne på Ikea, då jag köpte några presenter, sedan var vi även inne på Lager 157 och där köpte jag världens mysigaste stickade tröja!

På Pinchos åt jag plankstek, kycklingspett, sötpotatispommes, marängswiss samt drack Fizzypop (sååå good!!!). Holger åt också plankstek och kycklingspett men han åt även stekta räkor och högrevsgryta och drack alkoholfritt vin, eftersom han körde. Tipsar verkligen om Pinchos och särskilt om planksteken och Fizzypop drinken!! Kyckligspetten var dock ganska starka men det verkar som att nästan all mat dom serverar är något starkare..

Pinchos får 4/5 ☆


Likes

Comments

Vardag

Har suttit och pluggat fysik i typ 4-5 timmar nu, har typ förstått central rörelse och vridningsmoment, med vi får väl se hur det går på provet imorgon..

Likes

Comments

Vardag

Har ett fysikprov imorgon om bland annat kaströrelse, vridmoment, centripetal acceleration osv. Men sedan jag slutade och kom hem ifrån skolan har jag bara kollat ikapp några youtube videos samt tittat på Grey's Anatomy. Följde även med Sofia till Lidl för att köpa med lite motivation till allt pluggande som förhoppningsvis kommer att pågå ikväll.

Likes

Comments

Vardag

Mitt namn är Ida, jag är 18 år gammal och bor i Arvika. Jag går just nu mitt 3e och sista år på gymnasiet på naturvetenskapliga programmet med fördjupningen träningslära. På fritiden brukar jag umgås med min pojkvän, mina kompisar, träna, jobba och ja, lite allt möjligt, festa också såklart.

Ska försöka hålla denna bloggen igång för att se hur jag förändras med tid men också för att komma ihåg och titta tillbaka på alla roliga grejer man hittat på. Men också hur allt blir bättre med tid.

Likes

Comments