Vardag

Igår hände det mycket. Klockan 10 hade jag en klipp och färgningstid på Salong Färg och Form, det tog upp mot 3 timmar att fixa mitt hår så jag var lagom stressad när jag åkte där ifrån för jag hade nämligen en tid att passa i Grums klockan 14:30. Efter frissan hämtade jag snabbt upp Hannah och Sofia och vi åkte vidare till Grums, vi kom faktiskt dit i lagom tid som tur var! Jag tatuerade mig på Lina Tattoo och jag är super nöjd! Vissa ställen gjorde ondare att tatuera än andra men så värt! Bättre bild kan jag lägga in senare men här ser ni i alla fall resultaten på håret och på tatueringen! Efter att tatueringen blev klar åkte vi vidare mot Karlstad, vi åkte till Ikea och åt mat (standard med kycklingfilé, pommes och bea) sen in på Bergvik en sväng där jag köpte en salva till tatueringen. Vi gick in på MAX där jag och Hannah köpte en varsin lyxshake och Sofia köpte juice på naked juice bar. Sedan åkte vi till Lager 157 och sedan åkte vi hemåt, en liten omväg för att vi tycker om att åka bil och prata och skratta!

(Av någon anledning ser första bilden jätte konstig ut, vet inte varför!!)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Vardag

Det senaste året har varit en riktig berg-och dalbana för min del. Har har miljarder tankar i huvudet hela tiden och jag vet inte riktigt vart jag ska ta vägen. Jag är väldigt instängd av mig, jag håller mina problem för mig själv för att jag inte vill att andra ska drabbas av dem - det är också därför jag lyckats såra dem jag verkligen inte har velat såra. Jag är 19 år gammal och har livet framför mig. Jag har gjort många misstag och har som sagt sårat några av dem finaste jag vet. Men jag måste göra det. Jag måste göra misstag, jag måste få göra fel, jag måste få hitta mig själv. Jag vet inte vad jag kommer göra om något år, eller vem jag kommer att vara med. Men jag hoppas att jag hittar dit jag vill, tillbaka eller inte är inget jag vet just nu.

Jag vet att detta makes no sense för er, men det gör inget för jag förstår i alla fall.

Likes

Comments

Vardag

Igår gick jag i skolan som vanligt men vi fick faktiskt sluta tidigare än vad vi skulle, vilket var bra för ingen av oss var särskilt produktiva. Efter skolan fick jag i alla fall skjuts hem av Fanny. När jag kom hem gjorde jag väl inte jättemycket. Duschade, plattade håret och försökte få lite volym i det sedan började jag sminka mig - det gick inte jättebra då varken ögonskuggorna eller lösfransarna ville samarbeta... Till slut blev jag klar och då åt jag mat och sedan fick jag och Sofia skjuts till Fannys mormor av Sandra, Sofias syster. När vi kom dit var inte ens Fanny där men vi gick in i den lilla baren och gjorde oss hemmastadda. När Fanny väl kom så skrämde jag henne och bestämde då att jag skulle skrämma alla andra som skulle komma också samt filma, vilket var jättekul!

Vi körde lite dricklekar och sjöng och dansade. När klockan blev runt tio över nio drog vi mot bussen och halv tio åkte vi mot Karlstad. Inne på nöjes var det kul, vi dansade och sjön och hade trevligt. När klockan blev närmare ett drog jag och några fler till Burger King för att äta, där träffa vi även 2 jätteroliga killar ifrån Torsby! När vi skulle tillbaka till bussen blev det en jätte omväg... Väl på bussen var alla väldigt trötta och längtade hem..

För att summera kvällen så blev jag inte fattig då jag endast köpte en cheese, jag blev nersölad av massa alkohol (Emma B råkade hälla vin innanför min topp istället för i min mun, en cider välte i bussen och mina byxor blev genom blöta samt att en drink som välte på ett bord inne på nöjes rann ner på mina byxor) sedan tror jag även att jag har dragit på mig en lunginflammation då jag (vi) drog till och från Burger King i en bitande kyla, blåst och snöregn utan jacka och eftersom jag hade en body på min var min rygg helt öppen...

Men vi hade jättekul igår och är fruktansvärt glad över att det påsklov nu!

Likes

Comments

Vardag

Kom hem ifrån skolan för ett litet tag sedan. Idag har det inte hänt mycket, hade ett fysikomprov imorse som gick sådär (satsar på kursprovet), på engelskan gjorde vi inte heller direkt mycket och på kemin spelade vi kahoot och lyssnade på Erik och Oliver som tog studenten ifjol och de började plugga teknisk fysik på Chalmers i höstas, väldigt kul att lyssna på dem! Har i alla fall endast kollat på PH och ätit rester sedan jag kom hem och klockan 17:20 ska jag och mamma iväg på spinning och jag hoppas att jag inte kommer avlida för har inte tränat på typ 2 veckor... Efter det ska jag hem och prata Skype och klockan 20 är det bio. Ska på Fast and Furious 8 med min bror, min kille och hans syskon. Tycker egentligen att dom skulle avslutat filmserien efter den 7 filmen, så vi får se om denna är bra... Nu ska jag i alla fall försöka skriva lite på gymnasiearbetet som ska in imorgon!

Likes

Comments

Vardag

Idag har jag i princip bara varit hemma och skrivit på mitt gymnasiearbete som ska in på torsdag. Har faktiskt kommit ända till diskussion och slutsats så kämpar med den just nu. Mitt gymnasiearbete har varit praktisk då jag har har 3 stycken 9or i matte. Mitt syfte och mål med gymnasiearbetet var att ta reda på hur det svenska språket kan komplicera matematiken. Mitt mål just nu är att bli klar med mitt gymnasiearbete idag så jag kan skicka in det och få respons och ändra det som behövs tills på torsdag då det ska in. Hoppas ni har en roligare lördag än mig!

Likes

Comments

Vardag

Har studiedag idag och den spenderas med Ebba, Therese och Fanny. Vi har pluggat fysik sedan 10 imorse och vi ska även hinna med att skriva en träningslärarapport och plugga kemi.

Likes

Comments

Likes

Comments

Tips

Jag vet faktiskt ingen som har pratat om denna serie förut? Men anledningen till att jag känner till den är för att en av mina favoritskådespelerskor Sophia Bush är med in den. Den allra första serien jag började titta på var One Tree Hill och sedan dess har jag älskat Sophia som spelar en av huvudkaraktärerna även i den serien. Men i alla fall, Chicago PD är en polisserie och vi får mestadels följa deras undercoverdepartment där bland annat Erin, Jay, Olinsky och sargent Voit håller hus. De jobbar främst med mordutredelser undercover och serien innehåller lite av allt: action, drama, sorg samt kärlek. Detta är en spin-off serie till Chicago Fire men den serien har jag faktiskt inte sett än men har tänkt göra det. En del avsnitt i Chicago PD är kopplade till just Chicago Fire men också till Chicago Med och Chicago Justice vilket gör att man ibland inte hänger med överhuvudtaget... Men ska jag vara helt ärlig så gör det ingenting, för detta är en av de bästa serierna jag någonsin har tittat på! Även denna serien som gjort att jag blev ännu mer intresserad av att läsa kriminologiprogrammet senare!


Likes

Comments