View tracker

Vardag

Hej på er! ♡

Idag blev det en tur till Årjäng för att titta på och prova balklänningar.. Fanns otroligt många fina! Det var främst en svart med låg rygg med en öppning och detaljer på sidorna, en tight klänning så man får fram formerna, det var denna som föll mig mest i smaken.. Tyckte dock att den var väldigt dyr och har hittat en på herdress.com som jag är väääldigt intresserad av så får väl tänka några dagar till innan jag bestämmer mig.. För om jag vill ha den i Årjäng måste den beställas snart..

Nu ligger jag i soffan och kollar på Grey´s Anatomy med mamma, är så sjukt sliten även fast jag knappt gjort något idag..


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Idag tog jag mig faktiskt ner till Hälsokompaniet, tro det eller ej! Blev ett Sh'bam pass, fyfan va kul de va och jobbigt. Åkte sen hem och duschade och åt. Efter det bakade jag faktiskt hallonmuffins och dom blev rätt goda. Sen dess har jag bara skrivit på min utredande text som ska in imorgon igen.. Imorgon är det skola, Solif, konfa och jobb som står på schemat, måste verkligen göra klart en historia uppgift också..

Direkt efter passet, genomsvettig och röd i ansiktet 💪🏼

Likes

Comments

View tracker

Vardag

Det är bara onsdag men är redan så otroligt sliten. Idag ät det skola, onlinemöte, jobb och plugg som står på schemat..

Likes

Comments

Vardag

Hej på er♡

Ligger fortfarande kvar i min säng och drar mig för att gå upp.. I dag är det väl mestadels plugg som står på schemat då vi har ett megastort sluttest i engelska imorgon. Har även ett biologiprov på fredag också. Men nu ska jag i alla fall gå upp och bära ner tvätten sen ska jag duscha och sen äta något framför Grey's Anatomy i soffan...

Den här brunchen vore inte helt fel nu..

Likes

Comments

Vardag

Efter en hel del prat om att åka till London tog vi nu tag i det. Jag och Holger har nu bokat hotell och flyg till London under sportlovsveckan 27 februari - 2 mars. Var där i augusti i fjol med mamma, Ebba och Jessica och tycker om staden jättemycket så det ska bli roligt att åka tillbaka - med Holger dessutom som inte har varit där förut!


Likes

Comments

Vardag

Hej♡

Nu är klockan typ nio och jag och Holger hade tänkt kolla klart på en film vi började kolla på igår men vi somnade.. Ska även tvinga honom att titta på Paradise Hotel med mig också..
Imorgon ska jag hjälpa mamma med lite grejer sen är det jobb som står på schemat för både mig och Holger. När jag slutar jobba imorgon så ska vi köpa med oss pizza och åka till Högvalta för badtunnemys med Fanny, Simon x2, Elin, Classon och Sofia, blir även en öl eller två..

Hoppas ni som har lov njuter av det! Det gör vi i alla fall♡

Likes

Comments

Vardag

Sitter nu och väntar på kvällens andra omgångsvisningar på bion(där jag jobbar). Har en hel del att göra sen då Morran och Tobias filmen är helt fullbokad.. Men nu emellan filmerna har jag i alla fall hunnit göra en biologiuppgift som skulle in idag så nu är den borta i alla fall!

Imorgon är det högskoleprovet som står på schemat och oj vad jag ångrar mig.. Är så otroligt trött på skolan och alla prov och uppgifter och inlämningar och så vidare.. Men nejdå vi gör ett prov om dessutom kostar 450 kronor också..

Ikväll ska jag bara mysa och njuta av att jag äntligen har höstlov..

Likes

Comments