Header
View tracker

Vardagsliv

Just nu sitter jag på SöS, jag vaknade på torsdagsmorgonen med svullna fötter. Inte nog med det, jag hade även extremt ont och var väldigt öm. På fredag var jag hemma då det blivit värre. Jag fick ondare och ondare och åkte in till Nacka sjukhus igår. Där sa dom att eftersom jag inte har feber så är det bara arr vänta. Men juSt nu sitter jag på SöS akuten då min smärta är olidlig.Så just nu väntar jag i väntrummet och kollar på Wallander . Uppdatering kommer senare

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Jag är blir lika äcklad varje gång! jag gapar lika stort och är helt chockad. 

 

Detta är alltså en historia som mina bästa kompis berättade för mig idag. Dom har idrott, men deras lärare är inte där. Dom har därför en vikare, han ska tydligen vikariera ett längre tag.

Han säger när han närmar sig mina vänner ”jag hatar feminister”! Dom kollar på honom med en chockerad blick 0ch alla är lika häpnade. Dom bara stirrar tills dom ifrågasätter hans åsikt. Han utbrister då ”VADÅ är ni feminister?”. Min kompis säger ” Ja det är vi alla”, han frågar då ” Jaha vad gör ni få, vad gör ni får att få samhället att gå fram”. Dom bara stod där tysta tills att dom sa att nej vi kanske inte gör något men vi står för dessa åsikts. T.ex att lönen inte ska variera  pga. könet. Han säger ”Ja, det gör jag men men jag vill ha jämställdhet jag tänker inte klassa mig som feminist!” 

 

Jag vet inte riktigt vad som hände efter men jag vet bara hur äcklad jag är. Vad är detta för äcklig människa, feminist är fan det naturligaste som finns. ALLA borde vara det och speciellt inte skämmas för det. Extrema feminister är precis som ett träd, det finns olika grenar och olika inriktningar om man kan säga så. Det finns extremare en andra. Men vi alla har samma grundtanke, fram med jämställdheten.

 

Det jag inte fattar är hur han kan ifrångasätta vad hon gör för att göra feminist. Det klart man inte måste göra något, det räcker att bara finnas där. Och det här med ekomin och yrken som dom tog upp är endast e av få saker. Förstår denna man att han kan i stort sätt använda och klä sig i vilka kläder han vill när han ska på festival,  fest eller på en instagram bild.

Vi tjejer måste ha på oss långa byxor för att inte riskera att få ett finger uppkört i sig. Är detta rättvist? O vi har en kort kjol och en lace-up tröja och får ett finger i oss eller bara en hand som smeker mig under kjolen så är det mitt fel. Då har jag klätt mig utmanande! 

 

Jag kommer aldrig acceptera detta, redan förra veckan hände en händelse som sker oss kvinnor flera gånger i veckan. Två män stod vid utfarten när jag passerade i rask fart ner mot bussen, dom petade på varandra och hade en speciell blick mot mig. Dom glodde på min rumpa, mina ben och log med ett skyldigt leende. Jag vände mig och och blängde på dom men det spelar ingen roll. För i deras ögon har dom makten! Dom kollar på mig om dom vill, för vi kvinnor är ett objekt, ett objekt som det är fritt fram att glo på. 

 

 

Jag kommer aldrig acceptera det här, Aldrig! 

Likes

Comments

View tracker

Allmänt

Nu är jag tillbaka, jag behövde verkligen inspiration nu! Och det har varit för mycket men äntligen!! 

Hörrni nu är det snart jul, typ 15 dagar eller liknande. Jag fick därför extrem jul feeling och köpte mig en gran. Hahaha den är ganska stor och tar upp den största delen utav mitt rum. Men jag älskar den!!

Julen är ju bara bäst, fick dock reda på att jag jobbar på julafton. Kul men kanske lite segt. Jag har inte bestämt mig än. Förmodligen mysigt då många vill till kafét och ta morgon fika eller handla lussebullar;)

Kram

Likes

Comments

Allmänt

Äntligen är dom gjorda, jag gjorde dom på five five nails i nacka för ca 600 :-. Om det var värt det får vi se;)

Jag tyckte dom blev jätte bra, dock snyggare i verkligheten. 

 

Likes

Comments

Vardagsliv

26/10 kl 08:00 satt jag hos psykologen igen. Lika morgontrött som alla andra morgnar. Psykologen och jag skulle tillsammans prata om mina problem helt enkelt, den ända skillnaden var väll att vi nu hade depression att prata om. För ja, jag har en depression...

 

Men varför tar jag upp detta i bloggen? 

Jo, jag gör det inte för uppmärksamheten eller någon sort utav bekräftelse. Jag gör det för att jag hoppas att flera kommer våga prata om det. för det är en naturlig sak och kanske kan en gemenskap hjälpa. 

Jag blev inte chockad när jag fick reda på det, jag visste att jag mådde dåligt men det var som skönt att bara få prata om det på riktigt. Jag mår dåligt, jag är som i en ond cirkel. Jag mår dåligt, mår dåligt av at jag mår dåligt osv... Men det är inte farligt och jag vet att ånga har det värre. Jag äter inte antidepressiva för det finns olika grader ch jag behöver inte det. Jag behöver bara lite hjälp... 

Jag tror och vill tro att de inte kan bli värre, nu har jag fått hjälp och kommer bara få en massa bra tips. Och jag hoppas att jag har rätt. Jag har valt att jag kommer skriva mycket om det här på bloggen och hoppas att flera som mår så här förstår att du inte är ensam och allt kommer bli bra!

Kram och vi hörs!

Likes

Comments

Allmänt

Gråa naglar är bara hur snyggt som helst, håller ni med mig?

Mamma hade köpt ett super snyggt nagellack från OPI för någon vecka sedan, jag har dock insett att det inte funkar på korta naglar...Det ser inte alls bra ut! Men kolla bara på dessa bilder!

Det här nagellacket är ganska mörkt på vilket är super snyggt på vintern, jag funderar på att fixa mina naglar och göra dom gråa, alltså på salong. Har ni gjort det? Är det värt pengarna??

Likes

Comments

Allmänt

Igår så försökte jag verkligen få ordning i mitt rum igen. Är det bara jag eller blir man sjukt stressad utav ett stökigt sovrum?? Och dessutom så är det alltid mysigare med ett rent sovrum när det börjar bli vinter, mörkt och kallt. Och haha jag vet jag har sjukt mycket tavlor i mitt rum för att vara så liteteXD Men jag älskar det, jag tycker det gör så mycket med rummet. Jag har dock iget öga för kost så jag håller mig till samma typ hela tiden. Men några kommer från fotografiskas butik på Sergelstorg och några har jag fåttunder ett samarbete tillsammans med Desenio. 

FÖRE

EFTER

Likes

Comments