Header

Fan vad less jag är på allt skit, så trött på all press jag sätter på mig själv och även andra! Men jag antar att jag måste bestämma själv vad som ska komma in i mitt liv och inte. Eller vad som ska prioriteras och inte. Life goes on guys och det är det viktigaste!

Likes

Comments

Igår hade jag en sån här drömmig kväll hos Nisse, alla girls var där och hade kul. Och Nisse hade lagat svin god mat så det var ju as Nice!!!

Likes

Comments

Idag har jag haft en sådär halv bra dag, jag var hos min psykolog på morgonen vilket ofta skapar känslor som kanske inte funnits där förut. Så när jag slutade skolan 16:25 så gick jag hem och somnade med en film. På något sätt känns dagarna som för korta när skolan är igång. För det ända jag gör är att gå upp skit tidigt, vara i skolan, plugga o träna. Kanske måste alla bara stanna upp ibland och se över vad som händer runt om än. Nu ska jag ta mig en lång dusch och kanske skriva lite på min krönika om feminism. På tal om det, vad tycker ni om min tröja?;)

Likes

Comments

Okej låt mig göra detta till en fresh start...

Jag vet att jag många gånger tidigare sagt att jag behöver pauser och måste samla på mig inspiration. Men jag tror någonstans att det är den stora frågan som jag behövt ha svar på. Men jag har insett att just den kommer jag inte få svar på förens jag gör det jag vill, bryter det eviga mönstret som inte jag valt innerst inne. Jag är trots allt en vanlig tonårs tjej som är lika vilsen som alla andra. Och därför kommer jag försöka få detta till min nya start, så hej och välkommen.

För er som inte vet vem jag är så är jag Ida, jag är 15 år och bor i stockholmsskärgård. Jag älskar att stå bakom kameran framför allt och även en del framför, jag är feminist och jag älskar att skriva om det och diskutera det. Jag jobbar 2 jobb men går också i nian så mitt liv är ganska fullspäckat men på något sätt gillar jag det. Jag gillar att vara igång och slippa dö tiden som ger mig tid till att fundera på hur jag mår, för jag har en lätt depression som jag kämpar för att springa ifrån.

see yha, kram

Likes

Comments

Igår hade vi en kort men till en början härlig dag i backen, sen runt 3 drog världens vind in och jag och Freja bokstavligt talat rullade ner för backen! Det slutade men att vi gav upp och unnade oss en liten fika! Idag ska vi åka hem till Stockholm, vi måste dock städa lite i stugan då vi vill ha den fräsch tills nästa gång vi åker hit.

Likes

Comments

Till förrätt blev det för Freja och axel toast med gräddfil och torkad Parmaskinka, men för min, mamma och pappas del blev det toast med gräddfil och Rom! Så gott verkligen!!

Till varmrätt blev det oxfilé med rödvinssås och potatisgratäng, jag kan dock lovs er att det var godare än det såg ut!

Till efterrätt blev det lite av allt, jordgubbar, vaniljglass på kakbitar, kanderade nötter, sedan en mycket intressant efterrätt... Ahlgrens bilar pannacotta och fizzyflaskor pannacotta eller vad det heter hehe. Dock en stor besvikelse:(

Gott nytt år fina vänner!

Likes

Comments

Idag är det sista dagen på 2017, ett år som inneburit mycket uppförsbackar. Ja ni fattar, ibland går inte livet som man vill. Nästa år har jag en massa planer som jag hoppas kommer bli kul. Här har ni mina nyårsmål som jag hoppas är nyckeln till ett bra år...

1. Träna minst 2 gånger i veckan på gymmet, jag måste få något som ger mig tid att göra mig av med dålig energi och förhoppningsvis få en massa ny och bra tillbaka.

2. Ta hand om mina nära, jag har tyvärr varit väldigt självfokuserad detta år och inte tagit hand om mina bästa vänner och min familj.

3. Vara mig själv.

4. Ta tag i mitt psyke och utmana min psykiska ohälsa ordentligt.
Välkommen 2017!

Likes

Comments

Äntligen är vi framme i vår fjällstuga i Idre. Det började bra när vi kommer fram och får höra att det ska vara storm så alla liftar är avstängda. Men det är väll på sätt o vis skönt att bara få ta det lugnt idag. Jag har även hunnit internetshoppa lite på MQ och Nelly. Nu ska vi ut och ta en promenad.
Ses💘

Likes

Comments

I tisdags var det ju lucia, super mysigt trots att jag var sjukt nervös.

Likes

Comments