I onsdags så åkte jag och Max till Kungshamn för att hälsa på hans morfar under ett par dagar. Första dagen bjöd på regn och rusk så då satt vi mest inne och kollade på film. Dagen därpå var det därmot finare väder, vilket ni kan se på bilderna. Vi började dagen med en roadtrip längs kusten och vi besökte bland annat Fjällbacka, Hamburgsund och Grebbestad. Senare fram på eftermiddagen så tog vi en båttur över till Smögen där vi nästintill var själva i hamnen. Kvällen avslutades med en räkmacka, sällskapsspel och tv-tittande!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är det en vecka sedan jag och min pojkvän kom hem från Kreta. Vi hade en jättebra resa med mycket sol och bad. En av dagarna så gjorde vi en utflykt vilket började med en båtresa till en mysig liten vik med jättefint och klart vatten. Där badade vi och solade i ett par timmar.

Vi åkte sedan vidare till en ö som heter Spinalonga som är en före detta spetälskakoloni. Dit skickades personer som led av sjukdomen spetälska, bara för att de inte skulle smitta andra. Nu är det dock en av Kretas största turistattraktioner. Väl på ön så fick vi en guidad tur för att sedan få lite egen tid.

Dagen avslutades med ett stopp i staden Ayios Nikolaos. Det var en supermysig och fin liten stad!

Likes

Comments

Hejhej!! Igår passade jag och min vän Christine på att åka till Göteborg då vi inte hade något annat på schemat. Vi gick runt i en del affärer men utbudet tilltalade oss inte riktigt så det blev inte mycket till shopping. Dagen avslutades med ett stopp på Tugg vilket som vanligt smakade mycket bra!

Likes

Comments

Instagram@iidaanderssonn