att få folk att tycka om en är svårt. Det ända man vill är att dom ska tycka man är rolig trevlig och villa ett förtroende. kan vara både killar och tjejer. Men den senaste tiden har jag känns att vad man än gör duger det inte. jag kanske inte säger rätt saker eller för rätt saker men jag försöker iallafall. Men hur ska jag göra för att lyckas?

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kan man bara tycka om en på kärleks sättet åt gången??
Detta undrar jag ofta...
När jag är dunder kär och har pojkvän är han den ända för mig. Han är mitt allt då. Jag är sådär super duper kär!
Men tiden i mellan pojkvänner....då kan jag dejta en del och man umgås med olika killar. Jag kan säga att jag tycker om några stycken sammtidigt. Killar som har funnits länge i ens liv som man har tyckt så där extra om. Och nya killar man träffas och snackar med då tycker jag om honom lite mer.
Jag har sån känslo flod i mig att jag inte vet vart jag ska vända mig och så börjar alla tankar koka. Säger jag till den så kanske int han tycker likadant...Men tänk om han faktiskt gör det och vi provar inte ens för att jag sen tycker om en annan...Usch detta är så svårt!!!

Likes

Comments

Vilka dumma krav man kan ha när det gäller killar. han sa se ut på ett sett, ha ett visst jobb, körkort och bostad....Han kanske är drömprinsen utan allt det där. Det får jag aldrig veta. När man gav dissen förra gången så får man inte chansen igen. Tror jag inte iallafall?
Men visst jag var inte redo då.

"Vill se dig lycklig" sa min vän precis till mig. Jag svarade henne att jag behöver först vara lycklig med mig själv innan jag kan göra någon annan lycklig.

så det är dags att bli lyckligare nu!! vara tacksam för vad man har och sätta mål till vad man vill uppnå. Små steg i taget, då är man snart i mål.
Då ska jag satsa på denna underbara kille som jag så länge tyckt om.

Likes

Comments

Vad är egenligen okej att göra och säga till en kille som har flickvän....du känner inte tjejen och aldrig träffat henne.
Han skriver till dig och skicka snapchat. Han säger att du är fin och att han älskar dina ögon.
Du kan svara på hans snaps och prata med honom. Men det är svårt om man tycker om han. Så är det okej att säga att han är snygg att hans utseende är det perfekta du sett, säga att man vill träffas, att man tänker på honom?
Tror att så länge du inte träffar honom i hemlighet och gör saker som kallas otrohet så gör du ju inget fel. Det är ju han som har flickvän!

Likes

Comments

Det har varit mycket drama i mitt liv den senaste tiden. Jag vet att jag har gjort fel. Jag har gjort misstag men jag har erkänt dom och bett om ursäkt. Mer kan man inte göra.
Men tjejer! Tjejer kan vara rikigt elaka. Gadda ihop sig, ta patri och verkligen vara rikigt bitchiga. De prata ihop sig och vände sig emot någon. Trycker ner en och ska lägga sig i något som handlar om egenligen bara 2 personer men det ska vara tre till som lägger sig i.
Detta är fegt tycker jag. Varför ska ens dom andra lägga sig i? Dom har ju inte med det att göra.
Tur finns det de tjejer som säger till den som gjort fel att det hon gjort är fel att det inte var okej. Men hon lägger sig inte i någon annans bråk. Hon pratar om det, vill förstå sen är det bra. Det är de man kallar vän.

Likes

Comments

Jag kommer skriva om mer personliga saker. Om problem, tankar, situationer som kan vara jobbiga och kill problem.

Likes

Comments

Har börjat komma igång med vad jag ska skriva om och mer tid över att skriva.

Likes

Comments

Ska testa att blogga igen...höll på innan med en vardags blogg, sedan om mitt yrke, ska testa igen med lite blandat till en början.

Likes

Comments