Header

15 år var jag när jag gav mig in i ett seriöst förhållande för första gången. Alldeles för ung för att veta vad jag höll på med.
Killen som idag är pappa till mitt barn.

Som 16 år så var jag störtförälskad, trodde han var mannen i mitt liv. Flyttade hemifrån alldeles för tidigt för kärleken.
Hade jag vetat de jag vet idag hade jag aldrig gjort de. Men vad vet man egentligen som 15åring?

Idag nästan 8 år senare så vet jag knappt vad jag håller på med nu heller emellanåt. Frågar mig själv också vad kärlek egentligen är.
Alla förhållanden jag haft har varit destruktiva..
mitt senaste vet jag knappt vad de gick ut på. Ett on/off förhållande redan från start. Visst älskade jag.. men kan undra om jag verkligen blev älskad? Kanske inte riktigt så som jag förtjänar. Men saknaden är ändå där..

Idag har jag gått här hemma och lallat runt. Tvättat, städat.. grejat lite här och var. Så bara kände jag de.. lättnaden som bara föll. Jag kände ett lugn.
Att för första gången lever jag helt ensam. Det är hemskt men ändå så skönt. Nu är de snart dags att börja de på riktigt så fort flytten bär av. Jag hoppas lugnet håller i sig!

Johanna

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Dåså, äntligen är jag färdig för idag med packningen. En låda kvar som ska rensas och resten ska ner i förrådet sen är vi redo för flytten ✌🏻 känns toppen och jag längtar nåt grymt.

Likes

Comments

Idag är de verkligen kaos här!
Tre veckor drygt till det är dags att flytta och jag ska göra mig av med i stort sätt allt jag äger innan dess så vi kan börja om på helt nytt.
Känns toppen men just nu är de verkligen totalkaos och jag vet knappt vart jag ska börja. Huvudet vet men kroppen är inte riktigt hjälpsam 🤔 haha

Likes

Comments

Tråkigaste vädret ute idag. Regn och blåser så in i. Hjärtat här som såg fram emot lekplatsen.

Blir ist mys hela dagen med film och kojbygge.
Idag längtar vi verkligen efter nya lägenheten och lite mer utrymme för dagar som denna.

Likes

Comments

Bara jag som älskar Carolina Gynning?
Jag bara älskar allt i kollektionen.

Just nu är de 20% på alla Carolina Gynning glas. In och shoppa för de får du inte missa. Ska inte jag göra iaf 😍 länk till sidan hittar du här nedanför.👇🏻

https://track.adtraction.com/t/t?a=1144356953&as=1184054121&t=2&tk=1

Likes

Comments

Har blivit lite smått beroende av popcorn här hemma. Legat i två dagar nu och kvidit med sådan magont så de är helst sjuk..
nu kommit fram till att de måste vara popcornen jag inte tål.. 🤔 haha

Nej en runda bort till posten och skicka iväg ett packet.. trots att jag egentligen inte orkar någonting idag. Blä..

Likes

Comments

Vardag

Har nu fått fatta de absolut svåraste beslut hittills... ett beslut som är så stort för både mig och dottern. Vart vi ska bo..

Många som kunde tycka att de var en självklarhet att jag skulle flytta tillbaka till Olofström för alla andras skull... tänkte på de. Men när är de min tur att göra något för mig själv?
Kan tänkas vara egoistiskt att jag inte flyttade tillbaka för dottern, men jag kände att detta var de absolut bästa för oss. Där jag mår bra kommer hon också att må som bäst.

Jag är en sån som alltid lyssnat på vad andra tycker och tänker och låtit de påverka mig alldeles för mycket. Vilket jag insåg nu och kände att nej nu ska jag göra något för mig själv.
Kontraktet är påskrivet och 1 juli flyttar vi tillbaka till Sölvesborg.

Tyngden släppte från bröstet och jag börjar känna att jag kan slappna av.
Men de påverkar också mitt mående när jag först nu har tid att känna efter hur jag verkligen mår. Efter den tid med depression så har jag ändå mått konstigt bra. Lite för bra.. varit så mycket så jag aldrig hunnit stanna till och känna efter...
nu känner jag de.. tröttheten och lite rädsla för nya intryck och allt som komma skall.. allt är så långt ifrån löst ännu.

Men jag tänker försöka ta mig tiden att tänka på bara oss två lite nu. Släppa allt och bara vara för de är vi värda!

Likes

Comments

Är det bara jag som nu under sommaren fasar för dagar på stranden i bikini?
Brukar hjälpa med en snygg bikini för mig som man verkligen känner sin fin i eller en fin strandklänning.

Här är några av mina favoriter. 👇🏻
Ni kan ju själva gå in och se vad ni hittar för era dagar på stranden. Klicka på länken nedan för att komma in på sidan 🙂

https://track.adtraction.com/t/t?a=462891025&as=1184054121&t=2&tk=1

Likes

Comments

Gårdagen var ju ingen vidare som jag skrev i inlägget.

Idag blev dock lite bättre. Var på lägenhetsvisning och hoppas verkligen att jag kan få denna lägenheten nu. Dock inte riktigt som jag tänkt mig men de kan bli hur bra som helst iaf.

Efter så tog fick de bli en lunch med cassie på stan. Hur mysigt som helst. Behövdes verkligen.

Nu så saknar jag redan mitt lilla hjärta trots jag lämnade henne i förmiddags. Man kommer nog aldrig att vänja sig..

Johanna

Likes

Comments

Värdelös dag rent ut sagt!

Vi var båda grymt trötta imorse. Vaknade 9:30. Skönt.. solen tog slut på orken helt igår tror jag.
Haft ont i huvudet hela dagen och känner mig helt slut.

Tvättiden som jag trodde jag hade igår var ju idag ist.. så ja hela eftermiddagen har gått åt till att tvätta. Hann inte ens färdigt med allt så mycket de var så imorgon är de bara på att igen.

Denna lilla tjej jag har här hemma har kommit in i en grymt trots och gör denna mamman gråhårig. Inte en aning vart hon kan fått sin attityd ifrån. 🙄
Imorgon är de iaf Dags att lämna henne för pappaveckan. Sorgligt men lite skönt om man får säga så? Inte skönt att slippa henne utan mer skönt att få fokusera lite på mig nu i några dagar.
Har ju varit väldigt mycket som hänt i mitt liv den senaste tiden och jag har fortfarande inte riktigt landat i de så mycket som stressar hela tiden.

Alla behöver vi väl lite tid för oss själva för att kunna vara bra för andra i våran omgivning.. framförallt våra barn. Just nu behöver jag bara lite extra tid för mig själv...

Nu ska jag försöka sova bort huvudvärken så jag orkar ta nya tag imorgon.

Godnatt, Johanna

Likes

Comments