En lugn dag idag. Noelia har i veckan varit sjuk med 39 graders feber (i tre dagar) hon var medtagen, grinig och inte alls sig själv så vi bestämde oss för att kontakta vårdguiden som hänvisade oss till sjukhuset. Sagt och gjort, först blev domen UVI men på återkontrollen igår visade odlingen negativt så vi slutade med antibiotikan direkt. Sänkan var hög så nånting har spökat i hennes kropp, därav febern. Men hon är nu feberfri så imorse begav vi oss ut till parken. Underbart med solen i ögonen. Sen har resterande dag varit lugn på hemmaplan. Jag har mycket plugg nu och jag bör avsätta all ledig tid till det. Förutom teorin så ska jag skriva prövning i hälsopedagogik. Sen är jag färdig med utbildningen! Så detta ska väl gå. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Det blev en beställning till tjejerna från H&M. Finns så mycket fint där inne nu. Livsfarligt för plånboken men behövligt med nya sommarkläder. 😍🙌🏼

Likes

Comments

Idag har vi inte gjort allt för många knop. Tvättat, städat och varit iväg till sorteringen och slängt kartonger. Isadora och B var ute ett par timmar och Noelia tajmade in en vila samtidigt så jag hann städa genom lägenheten i lugn o ro. Tycker att vårt hem generellt alltid är städat, men då och då krävs den där finjusteringen också mer än det ytliga.


Igårkväll kom Jossan över. Lagade middag till oss när barnen hade lagt sig och snackade skit i mängder. Min fina kloka & starka vän!!! 💛

Likes

Comments

Den här sötnosen har stökat hela natten med mååånga uppvak och mycket riktigt kom febern nu under förmiddagen. Efter en alvedon känns hon dock bättre men en aningen kinkig fortfarande. Lilla skrutt❤️ Det blir en dag hemma vilket känns helt ok då vi haft en bra och skön helg. Har bytt sängkläder i samtliga familjemedlemmars sängar och så fort B kommer hem med sköljmedel ska jag sätta igång att tvätta. Barnens tvättkorgar är överfyllda och min likaså. Ska försöka få lite städ gjort också mellan varven. Hörs sen! 

Likes

Comments

Det är ingen nyhet att jag älskar adidas eller barnkläder överhuvudtaget. Fina, lekvänliga plagg så nu har vi fyllt på med två nya sett. Så fina!

Likes

Comments

Jag och barnen har precis bäddat ner oss i vår kingsize framför pippi. Dessa stunder är så sköna. Oftast lägger vi oss här i samband med att N ska ta sin vila men nu är vi bara lite sega efter att ha varit ute sen i förmiddags. Vi besökte mamma och Danne som ställt ut husvagnen i Löt. Jag passade på att övningsköra en stund med B och stannade förbi i Strängnäs C där jag fann ett par urgulliga shorts till Noelia. Sen tillbaka till husvagnen där vi hängt. Fint väder men jises vad det blåser. Det kändes också när jag körde motorväg att bilen styrde åt ena hållet hela tiden. Men det gick bra fast jag vart lite nervös för att jag inte kände till området vi körde i. Körningen går framåt och det känns skitbra att jag bokat in mig hos en körskola. Så kanske jag har det där körkortet snart. 

Likes

Comments

Gårdagen startade med en tid hos V för ögonfransförlängning. Fyllde på kontinuerligt förr men slutade under graviditeten med Isadora och kände nu att det var dags igen. Trivs väldigt bra utan men klart det både är skönt och snyggt att alltid känna sig sminkad. På kvällen bar det av till min bror och sen vidare till en överaskningsfest åt min kusin som blev arton i torsdags. Helt sinnes! I mina ögon känns hon fortfarande som tio men även de yngre växer upp. Som vanligt var det väldigt kul att träffa släkten, blir inte av lika ofta som jag önskar. Kom hem i alldeles lagom tid för att orka gå upp när kidsen vaknat.

Likes

Comments

En liten som somnat tätt intill. Hon är så himla mysig vår Noelia. 😴💛

Likes

Comments

Igårkväll var jag på babyshower middag för fina Nattis. Snart är det dags för detta preggo att få sitt andra barn och vi längtar minst sagt. Tack alla inblandade för en trevlig kväll o givande diskussioner.

På förmiddagen besökte vi Barnens hus. Där hängde jag mycket när Isadora var liten och nu är det Noelias tur. Vi fick sällskap av Ida och hennes Lilja som endast är fem dagar yngre än N. Supertrevligt och framförallt med nya vänner. 

Likes

Comments

Tack till er alla som hört av sig efter det förra inlägget, fått så mycket fin respons 💛

Likes

Comments