Jag får inte ihop mitt tillfälliga vardagsliv och bloggen. Praktiken äter upp all min tid och så fort jag är ledig väljer jag att hundra procent fokusera på min familj och vänner. Igår var en sån dag där jag behövde komma ikapp med tvätten och hushållet. Var nere en sväng på byn för ärenden. Dessa ärenden bestod av att köpa strumpor till båda barnen och gummistövlar till Isadora, lite annat följde också med hem men bara nödvändigheter om ni frågar mig. Sen har påsken även fått flyttat in. Blev fint.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Bad Isadora hämta kläder och valet föll på mimmi från topp till tå. Hennes favorit. 🙈

Likes

Comments

I söndags kalasade vi för Joline som fyllt tre stora år! Tjejerna lekte massor och det bjöds på tårta och annat gott. Vi rundade av efter 2,5 timme och blev då upphämtade av B, vi köpte med oss mat innan vi åkte hem. Såg ni innan vi dör? Vilket jävla slut!!

Igår var det första dagen på praktiken. En lugn start vilket var skönt så man hinner ta in all info. Svårt att säga vad jag tycker efter en dag, var bara helt slut när jag kom hem och hade saknat ihjäl mig efter barnen. Noelia fick vara med mamma i några timmar och det hade gått fint fint.

Idag har vi inga planer mer än att vila! Isadora sov dåligt inatt, först satt jag inne hos henne en stund och försökte få henne att somna om men när jag insåg att det var ett hopplöst fall så la jag över henne i vår säng istället. Tog säkert en timme tills hon somnade om. Morgonen gjordes för en stund sen, frågade om hon ville till förskolan men fick ett nej till svar så hon får mysa hemma med mig och Noelia. Mitt enda måste är att tvätta och det tänkte jag sätta igång med nu.

Likes

Comments

Kvart över tio hade vi tid hos BVC för läkarkontroll. Noelia fick godkänt på det sexmånadersbebisar (enligt läkaren) ska kunna. Dvs rulla runt, sitta, följa med blicken och ta en leksak med båda händerna. När vi var färdiga svängde vi förbi byn där det inhandlades paket och ett par gummistövlar. Åt lunch innan vi åkte hem igen. Nu får vi besök av Bockys kompis.

Likes

Comments


Nu börjar det bli färdigt i barnrummet och jag är inte den enda som är nöjd. Jag vill skapa ett rum där barnen vill vara och leka i. Ett rum där dem kan få stort utbud och ett rum dit Isadora kan ta med sina kompisar och där dem kan underhålla sig. Jag är fullkomligt förälskad i stuva serien från Ikea. Värd varenda krona. Äter upp så mycket leksaker och de går att förvara på ett snyggt sätt! Känns kul med nytt. Tummen upp.

Likes

Comments

Det har varit en lugn dag. Har inte gjort något speciellt mer än en fika hos mamma på förmiddagen och ett snabbt byte inne på lindex. Beställde en klänning till Noelia men den var så himla liten i storlek så jag la till nåra kronor och fick två plagg extra pga deras 3 för 2 kampanj. Då känns shoppingen extra bra.

Likes

Comments

Hon är så duktig som lärt sig sitta. Lite ostabilt ibland fortfarande såklart men man blir ju så stolt! 💛

Likes

Comments

Igår var det min tur att hämta på förskolan. De få gånger Bocky jobbar eftermiddag så står jag för hämtningen o eftersom vi valde att ha kvar förskoleplatsen i de område vi bodde på tidigare så är det en bit att ta sig kommunalt. Hoppade av i Värdsholmen och promenerade därifrån (istället för att göra flera byten och vänta). Mamma ville följa med och Isadora blev så himla glad när hon såg henne komma in. En riktig stor kram fick hon! Innan hemgång matade vi änderna, till en början tyckte Isa att det var kul men när vi hade en hel flock vid fötterna blev hon rädd och hoppade upp i mormors famn istället. Där är det tryggt! Vi lekte lite i parken, hämtade paket som hamnat på stan och tog bussen hem igen. Sen gick eftermiddagen i ett med matlagning, bad, lek och läggning av båda barnen samtidigt. De somnade vid 18-tidenoch då intog jag soffan.

Likes

Comments

Efter förskolan häng i parken. Älskar solen!

Likes

Comments

Älskar dig så jag spricker!!! Världens roligaste o bästa Isadora. Tack för att du berikar mitt liv varje dag. Du & din syster har visat mig livet. ❤️

Likes

Comments