Jag vet någon som sa "Jag känner mig mogen i min ålder att skaffa barn och har inget behov av egentid." Jag fattar att alla är olika men jag tänker: JO du behöver komma ifrån vardagen i en timme eller två, och förstår du inte det nu så kommer du att göra det sen. Det är så viktigt att man får komma ut och göra annat, fråga mig för jag vet, jag axlade föräldrarrollen till 110% när jag blev gravid med Isadora. Medans Bocky fortfarande hade sitt killgäng, han slutade aldrig att hitta på saker. Men jag gjorde. Jag är glad att jag är klokare nu, att jag tar hand och gör saker som är viktiga för mig. Det gör mig till en bättre mamma och jag vill alltid känna mig närvarande till hundra procent. Jag vill alltid orka leka, jag vill alltid orka köra samma lek eller göra samma grimaser tusen gånger om för att barnen tycker det är kul. Jag vill inte vara trött. Och för att orka behöver man också få vara själv (ibland!) för att kunna tanka energi. Och det är precis det jag gjort idag. När jag klev av nattpasset åkte jag hem, Noelia skulle vila så vi la oss i sängen och somnade båda två. Sen hann vi leka och gosa innan jag begav mig för en sen lunch med Ida som varit hos frisören. Skulle köpa trosor till Isadora, vilket jag också gjorde. O sen fann jag dom, skorna, som jag haft en bild av i mitt huvud så länge men inte hittat, men så fanns dom på en hylla på H&M, för en billig peng dessutom. Kärlek vid första ögonkastet. Och, jag har fått tanka energi! <3 både av min vän och barnen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Lämningen gick bättre idag. Det var inte så att Isadora sprang in till avdelningen men vi höll hand tills att en pedagog tog henne så gick dem iväg för att hämta frukt. Fick en snabb kram och så vinkades vi av. Själv åkte vi andra till Kungens kurva för att spana in furniturebox, vi har hittat ett matsalset som vi ville kolla irl först, men som till vår besvikelse inte fanns för utställning. Jag vill gärna klämma, känna och provsitta innan vi beställer hem men det är ju vårat enda alternativ så vi får se hur vi gör. Gick in på chili och lager157 innan hemgång också. Hittade en ljusstake jag kikat på ett tag som ska upp på ena fönsterbrädan i vardagsrummet. Sen två par leggins och en hoodie till Isadora. Oså strumpor till oss föräldrar. Det är obligatoriskt när man är på lager att köpa nya. Billiga och faktiskt hållbara.

Likes

Comments

Måndag och första dagen på veckan är nu gjord. Strax innan nio imorse rullade bilen mot förskolan för första gången på veckor, Isadora har haft ett långt sommarlov så jag visste ju redan innan att lämningen kunde gå antingen bra eller dåligt. Men det gick varken eller. Hon var tillbakadragen och blyg, höll mig hårt i handen och tittade runt förskiktigt. Inte konstigt egentligen när det är en ny avdelning, med nya barn och nya pedagoger. Jag stannade kvar en stund och lämnade när hon började leka lite smått. Men det var inte lätt, det är aldrig kul att gå ifrån en lämning och veta att hon inte känner sig 100% trygg. Men vid hämtning sen så hade allt gått bra, men förstod att hon inte vågat släppa loss än då det blivit några olyckor (har bestämt att hon from nu alltid ska vara blöjfri dagtid och inte dra ut på det mer) stackaren har alltså inte vågat säga till när hon blivit kissnödig. Åh gör ont i hjärtat nu när jag skriver det. Men jag är säker på att hon kommer trivas så fort hon kommer in i allt de nya.

Vi åkte till Badparken och sprang av oss. Vädret har varit fantastiskt så det gäller att passa på. Sen när vi kom hem väntade ett paket på henne, de dåliga samvetet ni vet så jag kände att det var lägligt. Hon blev så himla glad och satte sig och pysslade direkt. Mitt storta hjärta. Jag är så stolt över dig och den person du är.

Likes

Comments

Jag la en stor beställning från Zara häromdagen och detta är lite av det jag köpte. Om någon skulle fråga mig vilken affär som säljer finast barnkläder så faller mitt svar väldigt naturligt på Zara (även om Lindex och Newbie också är två stora favoriter så är Zara snäppet bättre). Och inte till alls dyra priser! Jag tog allt i storlek 92 (vilket motsvarar 86, små storlekar!) så det dröjer ett par månader innan detta kan komma till användning. Ni som känner mig vet att jag är ett kontrollfreak som vill ha en full garderob färdig, dvs Noelia använder kläder i stl 80 nu men har hela 86 garderoben klar och några plagg i 92. Men till Isadora gör jag inte så då hon har samma storlek säkert i ett år, om inte mer.

Likes

Comments

Två små som somnade i bilen påväg hem från timmar av spring och lek på Leos lekland. Tack för en rolig dag kompisar!

Likes

Comments

Fredag och äntligen helg! Efterlängtat minst sagt. Det sköna med att jobba långpanna är att man får ihop timmarna på färre pass men det tar också mycket energi såklart. Men så är det väl med alla jobb. Vi har iallafall haft fullt upp hela dagen så timmarna har gått utan att jag stirrat mig blind på klockan. Det har tydligen varit årets varmaste dag (och den enda), så det glädjer mig att tjejerna varit ute och lekt med B o farbröderna. Isadora älskar det. 

Nu händer det inte så mycket här hemma. Fotboll visas på tv, tjejerna ligger och sover och jag ska efter att jag skrivit klart det här ta tag i lägenheten. Plocka undan och vika gårdagens tvätt i respektive garderob. Vardagsgöra. Sen blir det sängen så vi pratar mer imorgon.

Likes

Comments

Jag har fått proffs hjälp nere i tvättstugan idag. Vi har en tvättmaskin hemma men ibland (två gånger per år kanske) föredrar jag tvättstugan. Då kan man beta av hela högen direkt och få den både ren och torr på bara fyra timmar. Hemma hade det tagit flera dagar i och med att vi bara har ett tvättställ. Har en kasse kvar som jag inte orkat vika in i rätt garderob. Anledning? Jag åkte och snabb handlade på Ica för att kunna baka nyttiga chokladbollar. Magiskt gott var det.

Likes

Comments

En natt med dålig sömn för Noelia och således för oss föräldrar resulterade i att vi klev upp alldeles för sent för att hinna med den planerade utflykten. Men det gör ingenting, vädret är dåligt och vi håller som sagt på här en del hemma. Just i detta nu har Noelia vaknat från vilan och vi sitter och leker i rummet. Isadora pysslar med sina dockor och Noelia drar ner allt hon kommer åt. Snart vankas det tvättstuga!

Likes

Comments

Tjejerna idag. Isadora klädd i leggins från Lindex, ack så glad hon blev när hon såg att det var hjärtan på knäna. Och Noelia i tshirt från Zara och leggins från Newbie. Båda två har gått upp en storlek i sommar. Isadora drar liksom stl 104 och vissa överdelar i 110 och Noelia använder till största del bara stl 80. Det går fort nu.

Likes

Comments

Vi tog förmiddagen hemma. Behövde komma ikapp med städ, mys och lek med barnen och sortera berget av den tvätthög vi skapat. Senare kickade shoppingsuget in så vi åkte till Nacka forum där det handlades lite smått och gott. Bland annat en klänning jag kollat på Zara till Noelia, matchande plagg till tjejerna och en träningsjacka till mig från Nike som var sådär alldeles perfekt i min smak. Hann knappt komma hem innan jag skulle iväg igen, hämtade Jossan och så satte vi oss på Rosteriet och snackade skit i någon timme. Nu är jag hemma igen, Bocky har dragit iväg på grabbkväll och jag ska bara scrolla genom bloggar och bara va.

Likes

Comments