Blev lite nytt till Noelias växagarderob från Zara. 😍 Måste alltid ligga steget före med en storlek. T.ex. hon använder stl 68 nu men har hela 74 garderoben färdig. När jag handlar kläder nu tar jag storlek 80, vilket jag tror hon kommer ha till slutet av våren/början av sommaren. Så då blir det mycket klänningar och tunna kläder som jag fyller i den storleken.

Likes

Comments

Idag var det dags för bröllopsmässan med min bästis som planerar att gifta sig slutet av året. Tanken var att vi skulle få massa inspiration men det var mest försäljning av ringar där vilket var lite synd. Vi gick loss på photoboothsen istället. Älskar att jag håller glasögonen för långt ner och ser mongo ut, bjuder på den. Innan hemgång åt vi middag tillsammans med Pamelas syster och kusin. Familjen plockade därefter upp mig och vi åkte hem och myste. Bocky å barnen hade varit ute i parken tillsammans med hans kompis och barn, Isadora fick även en sen julklapp av sin Gudfar, en skit rolig bil som låter och har sig. Den gick hem hos madame. Nu sover mina två skatter och jag ska internetshoppa.

Likes

Comments

Nu har vi rensat bort alla kläder i 62 och plockat fram storlek 68. Dagens tredje outfit (blir en del ombyten varje dag) kommer från lindex & H&M. Lindex är lätt en av mina favoritbutiker när det kommer till barnkläder.

Likes

Comments

Sjukstugan slog till förra veckan och samtliga familjemedlemmar åkte på magsjukan en efter en. Jag har inte mått så dåligt psykiskt någonsin. Jag har emetofobi som under dessa dagar tagits till nya höjder, jag har haft panikattacker, sovit dåligt och haft svårt att kontrollera situationen. Fruktansvärt. Bocky har varit min stödpelare även om han och alla som inte lider av den här fobin vet hur jobbigt det är. Isadora hann knappt vara frisk i en dag innan hon blev sjuk igen. Snorar och hostar i mängder och är allmänt påverkad av det. Hon var så sänkt häromdan och är fortfarande dålig. Vi har varit hemma i tio dagar (bortsett från en dag när vi tog en promenad till vg och handlade) därav ingen bloggning. Noll lust. Det enda positiva är att vi fått nya tapeter nu och det blev precis som jag förväntade mig, om inte bättre. Färgen går i ljusgrått i vardagsrum-matsal. 

Likes

Comments

Jag har överlevt dagen! Det är ingen lek att behöva kliva upp mitt i natten, för 04.30 är natt för mig. Isadora blev lämnad på förskolan klockan åtta, förmiddagen fyllde jag med plugg å städ och när Noelia varit vaken har jag busat med henne. 4 månader gammal och förkyld för första gången, har fått använda snorsugen många gånger idag men hon är inte speciellt påverkad i övrigt. Efter hämtning stannade vi på willys och handlade och sen har eftermiddagen gått i ett. Isadora ville sova redan halv sju så hon ligger och snarkar och snart ska den lilla joina henne. Själv väntar jag ivrigt på att säsongens första avsnitt av paradise hotel ska börja, älskar reality serier.

Likes

Comments

Jahapp, så var helgen över igen.

Vi har haft en lugn helg då barnen skiftat från pigga till snoriga. Man ska inte underskatta hemmadagar. Jag trivs bra i att vara hemma men självklart i kombination med att hitta på saker. Höjdpunkten var i fredags när vi lekte med kompisarna<3

Barnen bestämde sig för att pricka in att vara ledsna samtidigt inatt. De måste glömt skicka en inbjudan för jag hade inte tackat ja till att vara vaken då. Situationen löste jag dock ganska fort genom att Isadora fick lägga sig i vår säng o då somnade hon rätt omgående medans Noelia skulle äta. Sen att N valde att göra morgon 04.30 är en annan historia. 

Likes

Comments

Ännu en tidig morgon. Skrapat ihop 6 timmar sammanhängande sömn inatt så jag överlever nog dagen trots att jag inte kom i säng förrän klockan 12. Jag fick massa skolarbeten gjort igår, jag älskar den energin jag hade. Det är inte varje dag jag känner mig motiverad till plugg men när jag väl gör det så kan jag sitta koncetrerat och skriva i flera timmar. Kursen känns bra än så länge! Nu ska det byggas med duplo medan lilltjejen tar dagens första nap.

Likes

Comments

Hela dagen har gått och barnen sover sen kl 7. Vi var nere i centrum tidigare där Isadora fick köpa kinderägg likt varje lördag. Idag slog hon till på ett 3-pack och leksakerna var en succé som alltid, o jag nöjd över att få äta chokladen. (Hon brukar bara vilja ha halva). Jag känner mig rätt pigg så jag tänkte ta mig an skolböckerna och påbörja näst sista kursen, den ska tydligen vara svår så jag behöver nog ligga i lite. Att plugga är inte min bästa egenskap så jag har och får kämpa för att klara av varje kurs. 

Likes

Comments