Sommarkvällar i mitt hjärta. Ni vet när man kan strunta i rutiner och gå ut till parken oavsett om klockan vanliga fall säger läggdags (för dem så). Efter en dag inomhus så var det skönt och roligt att komma ut till parken. Solen kom ju fram och då vill man inte sitta inne. Isadora somnade rätt omgående när vi kom hem och Noelia är fortfarande vaken pga en sen vila. Bocky går på en antibiotikakur så snart borde inflammationen ge med sig. Han hade tur att hans syster jobbade igår så han slapp den längsta väntetiden. Men nu hörrni ska jag rensa lite i Noelias garderob. Fatta att hon håller på och växer ur kläder i stl 74, hon går ju från att vara en liten bebis till att bli ett barn. Idag började hon liksom krypa. Stanna tiden!! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hur fina???? Hittade båda på rea från Lindex. 😍🙌🏼

Likes

Comments

Det var passande att åka till lekland en regning dag som denna. Det var nästan folktomt de två första timmarna vi var där men sen började det trilla in mer, men aldrig så mycket att man behövde trängas. Som vi sprungit, skrattat, klättrat upp o ner till kanorna flera gånger om. Det var 4 bra och roliga timmar vi spenderade där tillsammans med Ida och Benji. Sen gick eftermiddagen hemma i ett, matlagning, städa, lek med barnen, bada dem, besök av mormor och tillsist läggdags. Jag har precis krypit till kojs och håller mig hårt uppdaterad på Bockys tillstånd. Han har fått en ganska stor infektion i tatueringen han gjorde för några dagar sen. Har haft hög feber med massa andra symptom så nu är han på sjukhuset och förhoppningsvis får han rätt hjälp/läkemedel så han blir bättre. Känslan att vara hjälplös och inte kunna vara där med honom suger. Men det gick inte att lösa med barnvakt så jag stöttar honom på avstånd. Hörs imorgon.

Likes

Comments

Idag: Vi har inte gjort så mycket, bara myst runt i mjukiskläder hela dagen. Var nere en sväng till centrum där jag skulle skicka tillbaka ett paket och hämta ett nytt. Blev ett stopp i parken också men som sagt, annars har vi bara varit hemma.

Isadora: Potträningen går framåt. Äntligen känns det bra för både henne och mig (det var ju verkligen skrik och kaos innan) men nu sätter hon sig där när hon behöver kissa och blir så stolt varje gång.

Noelia:
Åh vad hon var nära på att krypa idag!!! Jag tror inte det tar många dagar tills hon knäcker nöten.

Vädret: Ser ut att vara molnigt och regn den kommande veckan. Jag och Ida skämtade om en sista minuten men det finns ju verkligen ingenting. Fullbokat överallt.

Likes

Comments

Vilken fin midsommar vi fick. Vädret bjöd på mycket moln men sol därimellan. Vi åkte till Västerljung där det fanns lite aktiviteter för barn, dans runt midsommarstången, mat och lite stånd. Alldeles lagom. Höjdpunkten för Isadora var nog fiskedammen. Eftersom B skulle jobba senare så var vi tidsbegränsade men vi hann göra det vi ville och vi träffade även på Nattis med familj där. Sen var det en lugn kväll hemma, bara jag och barnen. Somnade redan kl 21 med båda mina två skatter bredvid mig.

Likes

Comments

Nu går Isadora på sommarlov! Hur länge är oklart beroende på hur det ser ut med jobb för min del men tidigast till andra veckan i augusti. Jag var och fyllde på fransarna och sedan fick jag snabbt åka och handla sommarpresenter till hennes förskolepedagoger. Fick bli choklad och en flaska alkoholfritt bubbel. Efter sommaren börjar hon på en ny avdelning så det ska bli kul, att hon får utbyte av barn i hennes ålder och även äldre.

Likes

Comments

Uppe med tuppen i vanlig ordning. Har sovit bra förutom att jag vaknade mitt i natten och svettades ihjäl. Gick upp och letade efter den lilla fläkten utan resultat så det fick bli den stora som låg i källaren. Somnade skönt efter att ha satt på den. Tjejerna har också sovit bra. Isadora bredvid mig och Noelia i vagnen. Läggningarna är ett projekt för sig, och N totalvägrade allt förutom vagnen så då fick det bli så. Nu sitter dem på golvet bredvid mig med leksaker och barnprogram på tv. Vi pratar mer sen.

Likes

Comments

Jag ligger nerbäddad i sängen efter en eftermiddag med dålig energi. Jag vet inte vad det är med mig men jag känner mig konstant trött sen några dagar tillbaka och båda barnen är väldigt krävande på sitt sätt just nu. Noelia går igenom någon utvecklingsfas (tror jag) samtidigt som hon är världens nöjdaste tjej imellanåt. Och Isadora, treårstrotsar samtidigt som hon är världens roligaste och härligaste tjej. Det är tur att det bara är korta (men ibland många) stunder i vardagen det blir lite mer jobb. Men helt ärligt talat så väger det bra upp mer än när det blir jobbigt. För mig blir det jobbigt när Bocky jobbar mycket och jag får ta allt. Ingen som avlastar och hjälper till. Och på det har jag bestämt att Isadora ska bli blöjfri. Dag två idag utan blöja efter förskolan, gick helt ok. Det är när hon känner att hon blir kissnödig hon blir gnällig och vägrar sätta sig på pottan, men tillslut gav hon med sig och det kom lite kiss. Gav henne massor med beröm och sen fick hon bada o efter det blev det blöja och pjyamas. Nu ligger hon och snarkar bredvid mig.

Likes

Comments

Så har vi kommit till det här kapitlet i livet där det är dags för Isadora att bli blöjfri. Vi har ju dragit ut på det eftersom hon visat noll intresse för pottan. Vi köpte en i vintras och tänkte börja då men eftersom hon i princip skrek varje gång hon skulle sätta sig där så slängde jag den. Men nu är hon stor, hon fyller tre år efter sommaren så det är bara på tiden att hon blir blöjfri. Så idag var vi iväg och köpte en potta till henne, direkt när hon kom hem från förskolan tog jag av henne blöjan och lät henne vara utan i 2-3 timmar. Tills hon tjatade till sig en. I början var allting lugnt, men på slutet sprang hon och satte sig där flera gånger och sa att hon behövde kissa, men inget kom. Sen började tjatet om blöja så tillslut fick hon en (jaaaaag vet jag ska inte vika mig) men den här gången gjorde jag det. Imorgon gör vi ett nytt försök. Och tills dess ska jag (nu) läsa om potträning och förhoppningsvis bli något klokare hur detta ska gå. Alla tips mottages tacksamt.

Likes

Comments