Igårkväll började jag ana att något inte stod helt rätt med mitt bröst, det smärtade lite och jag skämtade om att jag säkert fått mjölkstockning. Eftersom jag igår klev upp tidigare än vanligt ovilad så låg jag i sängen redan 20.30 i hopp om att få sova. Trodde jag. Smärtan i bröstet blev värre och sen kom febern där jag först låg och darrade pga frös ihjäl för att några timmar senare svettas, frysa, svettas, frysa. På detta vägrade Noelia sova själv, hon och Isadora är verkligen som dag och natt. Isadora sov alltid själv i sitt babynest medan Noelia helt ratar den. Så fort jag försökte lägga ifrån henne så vaknade hon och ville ha bröstet. Hon somnar nästan aldrig utan bröstet. Så det gick som en cirkel hela natten och hon har förstås fått sova på mig vilket min rygg får ta stryk för nu då jag legat så konstigt. Jag har sovit ett par timmar totalt men inte som vanligt. Bröstet värker än och jag har verkligen varit så tacksam att amningen funkat denna gång och så kommer detta. Amma amma amma är vad jag ska göra i hopp om att bli bättre snart.

Alla tips om hur man kan lindra mjölkstockning mottages!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

I fredags blev vår minsta 3 veckor gammal. Dagen därpå bjöd hon på det finaste leendet jag någonsin skådat (22/10) och när vi förra veckan var på BVC vägde hon 5010 g och var 57 cm lång. ❤️

Likes

Comments

Vi rundade av veckan med ett besök hos min pappa. Alltid lika trevligt att ses. Isadora har haft jätte kul bland de hav av leksaker som dom har och Noelia sov mest igenom hela vistelsen. När vi för en stund sen kom hem hoppade båda barnen i ett varsitt bad. Jag har också hunnit med att röja undan alla leksaker som alltid lyckas hamna överallt i lägenheten och hängt tvätt. Barnen ligger i sängen och ska sova så nu är det egentid för föräldrarna. Om vi inte lägger oss i soffan och kollar på någon film/serie så ligger vi med en varsin telefon och slösurfar. Ikväll blir de det sistnämnda. 

Likes

Comments

Jag höll på att skriva ett inlägg om dagen igårkväll tills båda barnen satte högsta ton i vem som kunde gråta högst. Sprang mellan båda rummen samtidigt som jag slängde iväg ett sms till pappa Bocky och bad han komma hem (hann befann sig några hus bort bara). Då kunde vi dela på oss med ett barn var. Isadora var uppe en timme eller så och Noelia somnade rätt omgående med bröstet men vaknade så fort jag försökte lägga ifrån henne. Runt 12 kunde vi iallafall sova allihopa och resterande natt har varit ok.

Igår vankades det kalas för Isadoras bästis Amina. Hela två år blev hon och tjejerna har hängt ihop sen de var bebisar. Coolt egentligen eftersom jag och Vranko inte alls kände varandra men klickade direkt på föräldrargruppen. Hon har en så himla fin familj och jag är glad att de finns i våra liv.

Likes

Comments

Säger bara woow till min nya frisyr. Jag gillar när det är enkelt men ändå går att fixa till. Vi tog en del på längden och klippte upp håret. Det här var första gången jag gick ifrån en frisör med ett leende på läpparna. Annars brukar dom alltid ta för mycket på längden men denna gång blev det precis som önskat. Tack Trotz för din magi.

Likes

Comments

Vårt hem är ett stort kaos just nu och anledningen till detta är att vi sen två dagar tillbaka håller på att få våra golv bytta. Alla möbler är intryckta i vardagsrummet så vi lever på en minimal yta. Jag gillar inte när det är stökigt och i oordning, det stressar mig. Jaja det är snart över.

Isadora hänger hos min mamma idag. Jag stannade kvar hemma med Noelia i hopp om att få ta igen förlorad sömn men det är helt omöjligt med allt borrande nu när dom håller på och byter socklar. Noelia är dock helt oberörd och sover på ändå. Hon hade många vakna timmar inatt och därför ligger sömnkontot på minus. Det är nu man känner att man lever haha.

Likes

Comments

Behöver jag ens säga att de stora barnet blev superglad imorse över att åka buss till förskolan? Bocky har haft sin jobbhelg och då är det jag som sköter lämningen. Sved lite när alarmet slog igång 06.30 men när man väl är uppe piggnar man till. Vi har ju dealat lite det här med om vi skulle byta till en förskola närmre oss men när Bocky nu fått sitt nya schema så kan han i stort sätt alltid lämna och hämta så att någon gång behöva ta bussen känns inte direkt omständigt. Så när jag ska lämna så blir det tidigare än vanligt bara för att jag ska hinna med direktbussen hem igen. Men det är inget som drabbar Isadora, jag menar när vi hämtade henne idag ville hon knappt följa med hem. Hon trivs så himla bra och det är också därför jag absolut inte vill byta.

När jag kom hem hade jag planer på att plugga men jag fastnade inne på Wish istället och slog till på stort. Tror det landade på 14 saker så nu väntar jag ivrigt på leverans. Har beställt därifrån tidigare och blev nöjd med 2 av 3 saker.

Under kvällen kom mamma på snabb visit. Isadoras stora idol. Sen ett bad för den stora och bums i säng. Jag måste sitta och läsa ikväll och strida mot min trötthet. Better get starting!

Likes

Comments

Hämtat ut två paket idag och ena paketet innehöll bla denna goding. Så himla fin och jag är så glad att jag äntligen hittat den perfekta åkpåsen.

Likes

Comments

Shit vad livet kan kännas grått och vad hormoner kan göra med en. Jag var så himla nere hela dagen igår och precis allt kändes jobbigt. Tankarna flög åt alla håll och Isadoras trots blev för mycket. La mig i sängen direkt efter att jag lagt henne och somnade själv nästan påengång. Vaknade idag på mycket bättre humör och gårdagens känslor var redan bortglömda. Konstigt dedär egentligen.

Sen Noelia kom har Isadora visat många tecken på svartsjuka. Så fort hon inte får den uppmärksamhet hon är van vid lägger hon sig på golvet och gråter, slåss och slänger saker åt höger och vänster. Detta är ett vanligt beteende och plus detta är hon inne i någon tvåårstrots där hon testar gränser k.o.n.s.t.a.n.t (förutom idag hehe). Idag har hon varit en stjärna hela dagen och vi har haft mycket egentid då Bocky varit hemma. Det gör verkligen gott i hjärtat att se hur uppskattat det är. Det gäller att hitta en balans i allt och jag tror det kommer med tiden. Men idag känns allt som sagt bättre, både mitt humör och bullens "trots/svartsjuka."

Likes

Comments

Dagen blev inte som vi först hade planerat men efter lite omplanering så blev den bra ändå. Vi promenerade bort till en lekpark som ligger med tio minuters gång avstånd i det kalla höstvädret. Isadora var dock oberörd av vädret och lekte som hon är bäst på. Min parkas som är perfekt i denna kyla kan jag inte knäppa än såhär två veckor efter förlossningen så jag fryser ju ihjäl hehe. Men det fick gå ändå. När vi kände oss klara ute gick vi hem till min mamma där jag placerade mig i soffan under tiden hon och Isadora både lekt och ritat. Även fast natten var bra så har jag varit så trött så ibland är det ok att ta det lugnt. Vi var där i nästan fyra timmar innan vi promenerade hem igen och nu sitter jag och nötar in den sista kursen medans Noelia sussar bredvid och Isadora leker med sin pappa.

Likes

Comments