View tracker

När vi handlade på coop idag fick Isadora en ballong vid utgången. Påväg till bilen var det stormigt och ballongen som satt fast på en pinne lossnade och flög iväg, när vi går efter för att hämta den kör en bil över den och Isa började gråta helt hysteriskt. Som tur var fick hon en ny ballong men hon har inte kunnat släppa händelsen. Hela dagen har hon pratat om bilen som körde över hennes ballong och när jag nu är påväg att somna börjar hon gråta. Varför är det alltid så? Som att livet sätts på prövning när man är trött och har som sämst tålamod. Iallafall. När jag går in till henne och frågar varför hon är ledsen så började hon prata om bilen som körde över ballongen igen. Lilla hjärtat. Tycker så synd om henne samtidigt som jag hade svårt att hålla mig för skratt. Jag hämtade den andra ballongen och la den bredvid henne. Då somnade hon om efter ett tag och nu ska jag försöka göra detsamma.

Likes

Comments

Nu närmar vi oss kväll och vi har haft en supermysig dag som började med en tur till grann-parken runt nio tiden, vi var där i ungefär en timme innan Isadora var hungrig och ville hem, så skönt när hon kan prata för sig och berätta vad hon vill. Sagt och gjort värmde vi mat och efter vi byggt tågbana och lekt en stund plingade våra bästisar på dörren. Tjejerna gick all in och dansade loss till Markus o Martinus medans Noelia satt nöjd i famnen och tittade på. Efter några timmar av massa bus var Isadora helt slut så vi la oss på soffan framför youtube innan min bror kom på förbi på en kaffe. Nu har Isa duschat, Noelia sover och jag ligger i badet. 

Likes

Comments

Såhär ser det ut på ena sidan av rummet. Alla böcker står huller om buller, och lådorna smockfulla av leksaker i alla slag. Jag som person är väldigt organiserad av mig så i alla lådor ligger det specifika leksaker. Ex gosedjur i en låda, dockor i en, fordon i en osv. Så jag får gå och fixa till där i jämna mellanrum när Bocky städat för då ligger det inte i ordning haha. Men det blir så mycket enklare att hitta det man söker om det ligger rätt. Fler som gör så?

Likes

Comments

Ikväll har vi haft en sån där läggning som skär sig rakt i hjärtat. Det är med gråten i halsen man försöker stänga av de faktum att den stora ligger och gråter för att hon vill att jag ska sitta med henne tills hon somnar samtidigt som jag håller på att vagga den lilla i famnen, som också var ledsen och trött. Det är i såna lägen man önska att man kunde dela på sig men eftersom det är helt omöjligt så får man bita ihop. Så fort jag lyckades få Noelia till söms gick jag in och tröstade Isadora. Som inte alls ville sova längre. Bocky har tagit över (äntligen så kom han hem!) och jag ligger i sängen med en sovandes liten på mig. Mysigaste som finns är att ha sina barn nära. Nu får man ladda om.

Likes

Comments

I förmiddags kom jag och den lilla ut på en promenad. Så härligt väder men än lite kyligt fortfarande. Längtar till att snön är borta så man inte behöver oroa sig för att halka och slå ihjäl sig. Hittills har jag lyckats med två riktiga vurpor utanför Isadoras förskola och Bocky har fått sig riktiga skrattanfall båda gångerna haha. När jag var hemma efter sisådär en timme så gjorde jag snabba träningsövningar, tog en lång dusch, åt lunch och sen var det plötsligt dags att hämta hem vår stora. Sen kom leveransen av vår sänggavel som jag fick upp helt själv + barnvagn. Klapp på axeln. Vi har även varit nere en snabbis på byn, skulle hämta två paket och köpa fler mjukisar till Isa. Typ det bästa och lekvänliga plagget jag vet. Stannade förbi grekiska påvägen hem och köpte med oss mat, så skönt att inte behöva stå för matlagningen ibland.

Likes

Comments

View tracker

Tidig morgon med min lilla. 😴❤

Likes

Comments

Dagens Noelia klädd i ett sett från H&M

Godkväll. Familjen ligger å sussar och jag ligger i sängen och plöjer igenom de avsnitt jag missat av farmen. Vet inte vad jag tycker om serien men i brist på annat så funkar det haha. Jag bestämde bara sådär att Isadora skulle sluta med nappen, det känns som att det är dags nu när hon tillomed inte haft den på föris sen en vecka tillbaka. Så läggningen blev lite kaosartad när hon grät efter den, har förklarat för henne flera gånger idag om varför vi ska sluta och att kaninerna tagit den (haha vart fick jag ens det ifrån??). Tillslut somnade hon iallafall när jag la mig bredvid henne. Återstår att se hur många gånger hon vaknar inatt. Min stora tjej.

Likes

Comments

Städat, tränat, duschat och nu ska jag svara på de sista instuderingsfrågorna innan det är dags för kursens sista inlämning. 📄💊💉

Likes

Comments

Jag tror att vi har hittat ett sätt att få Noelia sova själv dagtid. Tidigare har hon som bekant bara gått med på att sova i famnen, helst skulle hon vaggas till söms och försökte man lägga ifrån henne så vaknade hon direkt oavsett om hon sovit 1 minut eller 1 timme. Nu mina vänner så lägger jag henne i vagnen, rullar den fram och tillbaka över en tröskel vi har i matsalen och då tar det inte många minuter till att hon somnat. Hon snittar 45 min vila per gång, ibland mer. Hur mysigt det än är att ha henne nära så är det, missförstå mig rätt, en otrolig avlastning. Jag hinner med att plugga, duscha, sminka mig, äta, eller bara få en lekstund själv med Isadora. Detta lär minimera stressen jag känt den senaste: då jag känner att jag inte har hunnit med något. Så jag hoppas det håller i sig då nätterna fortfarande är tuffa med många uppvak. 

Likes

Comments

Isadoras sovrum har verkligen format sig bra. Det är litet men med rätt förvaring har vi fått till en bra lekyta. Oftast slutar det med att alla leksaker hamnar i vardagsrummet ändå.


Likes

Comments