Hej igen!
Förbered er på ett lååångt inlägg. Idag tänkte jag ta tag i vårens sminktrender. Mycket av dessa rubriker kommer från kändisvärlden men som sagt de är dem som bestämmer och styr hur vi "vanliga" väljer att kanske klä oss och hur vi applicerar vårt smink. Så låt er inspireras ordentligt nu.

Kram

(Detta blir tyvärr mitt sista inlägg då jag känner att detta inte riktigt var min gjrej men hoppas ni har fått lite tips och inspiration. Ta hand om er, kramis)


1. Sotade ögon
Något som varit populärt länge men de håller i sig även i år.

2. Naturlig glow
"Naturligt" glow är något jag jag själv tycker är så fint. Man behöver inte överdriva med highligtern men lite går det alltid att slänga på. Om man applicerar den på rätt ställer ger den hyn en perfekt lyster och du kommer se otroligt fräsch ut hela dagen.3. Glitterläppar
Något nytt som kommit under den senaste tiden. NEW YORK fashion week präglades av denna trend och jag måste säga att det är otroligt vågat men såå snyggt.

4. Rouge i fokus
Snålat med rougen det är de nu slut på. Visa att du har röda kinder, matcha gärna med ett läppstift i samma färg.

5. Färgstarka läppar
Våga ta ut svängarna rejält och lämna din comfort zone ta gärna inspiration av Kylie Jenner.


6. Dramatiska ögon
Våga sticka ut!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hejsan!
Idag låter jag bilderna ta för sig själva.
Som säker många av er så var det ju den storslagna Oscarsgalan igår och oj, kändisarna träffade verkligen rätt.

Likes

Comments

Hej igen!
Nu tyckte jag att de va dags att ge er lite tränings inspiration. Som ni ser på bilderna ovan kommer de flesta från Nike. Nike är en stor favorit hos mig.
För mig är träningskläder något som ger mig stor motivation. Vem vill inte va snygg på gymmet eller i löpspåret. Det vill jag iallafall;). Något annat jag tänkt på är hur viktigt det är med bra skor. För när jag var ute och sprang fick jag så ont vid mina vrister men sedan hittade jag rätt skor. Det är ett par Nike skor som jag köpt i flera omgångar. Så typiskt mig att när jag väl hittar rätt byter jag inte ofta.
Nike finns att löpa på nästan varenda sportbutik men Nelly.com har ett stort utbud av Nike.

Likes

Comments

Hejsan!
Jag tänkte ha en liten utmaning, vid 20 läsare kommer jag att publicera en "vårens sminktrender 2017". Tro mig ni vill ta del av den. Bjuder på en bild på fina it-tjejen Gigi Hadid, ett litet smakprov på vad som komma skall.

Kram

(Detta inlägg kommer återkomma vid flera tillfällen då fler läsare kan ha tillkommit)

Versace FW17, Milan fashion week

Likes

Comments

Oj oj oj, jag finner inte ord hur snyggt jag tycker att dessa skor är. Dem passar till nästan allt, jeans, kjol och klänningar är bara några få exempel. Man kan ofta se kändisar använda dessa skor och dem gör sig lika bra varje gång.
Dom finnas att köpa på bland annat Zalando.se och Nelly.com till bra pris.

Kram


Likes

Comments

Hejsan!
Välkomna till min nystartade blogg, va kul att du hittat hit. Som ni kanske läste i min presentation så kommer jag att uppdatera er om de nyaste gränderna och de senaste inom it-världen. Detta är bara början på något som kommer bli riktigt bra så jag hoppas du följer med på denna resa.
Kram

Likes

Comments