Nyår närmar sig och det är dags att klä upp sig. Stor rekomendation är att kika in Nelly.com Extremt stort utbud av festklänningar!

LOVE

Likes

Comments

Hej hearts!

Ångesten av att året snart är slut och att man inte har hunnit med allt man vill, börjar komma krypande. Känslan av att inte känna sig "klar" med året. Varför känner man sig inte klar? 12 månader, 52 veckor och 366 dagar har man haft på sig att göra allt det där man vill. Nu, tre dagar innan årsskiftet får man känslan som skriker NEJ. Man vill trycka ner bromsen, stanna och bearbeta tiden. Det är nu man ångrar de stunder på året som krävde tårar. Det är nu man ångrar de stunder där någon blev sårad. Den där gången man gjorde bort sig totalt eller då i våras när man gav sitt hjärta men fick bara halva tillbaka. Klart man ångrar en del.

Mitt år började skit. Starten på ett år ska vara bra. Man ska känna att det är början på någonting nytt, något fräscht och man vill komma med något bättre, leverera liksom. För mig trodde jag att livet var på en dans på röda rosor till den där dagen i Februari. Jag var kär. Jag var så jäkla kär. Trodde jag hade hittat den där tonårskärleken som alla vill ha. Att få höra orden "du är inte tillräcklig för mig" var något av det värsta jag fått höra. Jag nådde inte upp till de där kraven som stod i boken. Mitt namn passade inte in i Facebook profilen. Jag var ett test. Dag, nätter och månader har jag spenderat i tystnad inombords. Försökt släppa något som borde släppts för väldigt länge sedan. Något som inte är värt att tänka på. En person som inte förtjänar det, en människa som så vidrigt kan säga ord som satt så djupa spår. Men under loppet av 12 månader, 52 veckor och 366 dagar har jag ändå inte släppt tanken av dig.

LOVE

Likes

Comments