- Folk som skakar hand slappt. Jag menar, KOM IGEN. Ta i lite.

- Folk som skämtar på andras bekostnad, eller såna som berättar framför "alla" om pinsamma saker man gjort enbart för att håna en.

- Att vänta på människor (kan säkert vara exakt likadan haha..) som säger typ "jag är där om fem minuter" så ligger dom fortfarande i badkaret.

- Människor som inte kan glädjas åt andras skull och/eller måste vädra sina negativa åsikter hela tiden.

- "Inte för att vara taskig, MEN"-människor. Eller det här "jag höll på att säga något taskigt" så säger personen det ändå.

- Trenden att självdiagnostisera sig med ADHD/depression osv. Tar tyvärr så mycket uppmärksamhet från dom som faktiskt lider av det.

- När man missat ett samtal, ringer upp en halv sekund efteråt och dom inte svarar.

- Människor som använder Facebook som en dagbok.

- Folk som tar allt förutom typ en tesked från en förpackning och stället tillbaka i kylskåp/skåp.

- Människor som är ignoranta när man pratar med dom, typ kollar ner i telefonen eller något. Tycker det är SÅ otrevligt.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag vet att mina Youtubetips är populära hos er så här har ni några till. Bilderna är länkar. Jag har dock börjat lessna lite på Youtubers som enbart kör makeup så jag behöver TIPS på några som blandar in lite lifestyle eller annat spännande också.. Ge mig tips i kommentarerna!

Likes

Comments

Igår hade jag en SÅ dålig dag och struggle med min ångest. Ni vet när man vaknar på morgonen med samma ångest som man somnade med kvällen innan och känner att man borde sovit vidare tills det tog slut? Tur att jag inte jobbade för hade nog inte klarat av människor. Istället storstädade jag hela huset tills M kom hem från jobbet.
Idag mår jag som tur är mycket bättre och även ledig. Har dock inte gjort något vettigt förutom att kasta boll på gården med hunden och sett Orange is the new black. Är sjukt trött så blir nog en tidig kväll vilket kan vara smart när jag börjar 07 både torsdag och fredag då jag jobbar på Maxi, och jag behöver minst 8-9 timmars sömn varje dag för att inte gå runt som en grinig unge.

Likes

Comments

Vi har våran tvättmaskin i källare utanför bastudörren så att kombinera tvättstuga med lite relax är ett måste. I rummet är det träpanel halva väggen som jag betsat mörkare och ska måla resten av väggen i någon grå nyans. Vill ha bra förvaring så inte tvättsugedelen "tar över" från bastun.

Jag lovar att visa före/efter bilder och under processen men är inte riktigt redo att visa endast före med tanke på hur hemskt det ser ut just nu.. You guys will understand när ni ser!

Likes

Comments

Jag har alltid varit en vitt vitt vitt-människa och velat ha så ljust omkring mig som möjligt, men nu har jag börjat tycka mer om mörkare och neutrala färger, mysigare helt enkelt. Passar bättre i ett hus där det lever människor (och hundar) helt enkelt tycker jag haha.. Vill ha en stor soffa med massa kuddar att sjunka ner i, silver detaljer, fina blombuketter, trämaterial och stora bordslampor. MYSIGT!

Likes

Comments

Jag har seriöst haft den bästa födelsedashelgen i hela mitt liv. Har blivit SÅ bortskämd med god mat, finaste presenterna och det bästa sällskapet jag kan tänka mig. Jag är verkligen såå lyckligt lottad som är omgiven av så fina människor.

Och utöver allt detta överraskade min bästa vän mig med att komma upp från Stockholm och klev rakt in på förfesten på min födelsedag. Jag blev så lycklig att jag började gråta.

Verkligen en miljon tack för alla som har uppvaktat mig i helgen, för alla gratulationer och för att jag får känna mig så älskad. 😢😍

Och jag har äntligen en ordentlig dator (!!!!) så NU är jag superladdad för att blogga!

Likes

Comments

Idag fyller jag 25 och tänkte därför dela med mig av lite saker jag lärt mig av än så länge i livet. Ser SÅ fram emot vad framtiden har att erbjuda, och jag är såå glad att jag äntligen till största del trivs i mig själv och den person jag är, dessutom lärt mig att det är okej att inte vara perfekt och att göra fel!

- Om du inte gillar det, SLUTA. Oavsett om det handlar om ett förhållande, relationer med vänner/familj, jobb eller utbildning. Om det inte funkar - sluta försöka. Det är faktiskt helt okej att säga fuck this shit.

- Ta hand om din kropp. Tänk att det är samma kropp du ska ha resten av ditt liv och ska klara allt ifrån att sova ett dygn i sträck till att trycka ut en unge. Unna dig saker men låt det inte gå för långt - till något av hållen. Hitta hälsosam balans.

- Du måste inte ha smink på dig för att gå utanför dörren. Och dendär finnen spelar fan ingen roll.

- Lyssna inte på rykten. Om dig själv och framförallt inte om andra. Skaffa din egen uppfattning om människor och inspirera dom att göra samma sak.

- Det är okej att göra misstag och göra bort sig, så länge man lär sig av det.

- Det är jävligt härligt att inte bry sig ett skit vad andra tycker om en. Sluta göra saker andra gör eller som du tror att dom vill du gör, det är jävligt freeing. Det som spelar roll är vad du tycker om dig själv.

- Handla inte saker på faktura. Oavsett hur bra räntefritt låter så är det inte kul att få betala saker i månader efter man redan lessnat på dom. Har man inte pengar handlar man inte.

- Små saker gör skillnad. Uppskatta också dom små sakerna som andra gör för dig.

- Var tyst om du inte har något vettigt att säga.

- Ta hand om dig själv. Be as kind to yourself as you would be to other people.

- Umgås inte med människor som drar ner dig. Att "tävla" om vem som mår sämst är inte hälsosamt nånstans.


Likes

Comments

- Jag har panikångest. Detta är absolut ingenting jag skäms över eller tycker att man inte kan prata om. Det är däremot jävligt svårt att förklara hur det känns för någon som inte vet. Jag äter ingen medicin eller får annan hjälp för detta.

- Jag är sjukt dålig på matte. Att jag klarade matte B på gymnasiet är fortfarande ett jävla mirakel.

- Jag läste gymnasiet på distans. Jag mådde såå dåligt under mitt högstadie att jag inte alls klarade av en "vanlig" skola utan jag pluggade mycket hemma redan då och fick komma till skolan för att göra prov. SÅ tacksam för mina lärare och rektor under den tiden. Kan gärna dela med mig mer om min erfarenhet kring gymnasie på distans om någon är intresserad.

- Jag är väldigt sällan ledsen utan mer en sån person som blir jättearg istället. Ibland känner jag att jag behöver gråta och slår på klipp med militärer som överraskar sina barn (because daddy issue)

- Jag har aldrig btutit ett ben men jag har ett ärr i varje ögonbryn: Ena ramlade jag rakt in i sängen när jag var liten och det andra är från när jag blev puttad på ett par skridskor. Har också fått operera bort min blindtarm.

- Jag är född och uppvuxen i Luleå men har bott ett år i Stockholm. Var i samma varv man gick gymnasiet kom jag in på ett utanför Stockholm med boende men efter typ en vecka hoppade jag av. Bodde i en lägenhet på Östermalm ett år ungefär sen flyttade jag upp till Luleå igen.

- Jag träffade min sambo via Tinder.

- Jag klarar inte av smaken av öl.

- Jag blir lugn av att städa (och när det är ordning omkring mig). Tycker också om att renovera, fixa och inreda hemma så helt perfekt att flytta ihop med en kille som knappt gjort något i huset.

- Jag har tvångstankar, måste alltid ha vatten vid sängen, kolla lampor, dörren och att bilen är låst innan jag lägger mig. Händer också att jag får vända när jag åker hemifrån för att kolla så dörren är låst.

Likes

Comments

Någon undrade för ett tag sen vad jag lyssnar på för musik. Jag tycker själv att det är sjukt roligt att snoka på andras listor för att se lite vad dom är för människor haha. Just nu är det dessa två listor som går på repeat om jag inte slår på "spellisteradio". Bilderna är direktlänkar till mina spellistor.

Allt ifrån put on some gangsta rap and handle it till fest och lite lugnare musik.

Min calm the fuck down-lista

Likes

Comments

Contains affiliate links

Vill ha en oversize sliten jeansjacka i sommar att slänga över alla outfits


I flytten har min kalender kommit bort och jag behöver skriva ner allt för att komma ihåg..

Vill ha snygga bordslampor i fönster och även varje sida av sängen

Hur smidigt är det inte med borsgrill?! Tänk allt grillat, varje dag..


Vill ha en rund matgrupp i köket, helst med typ 6-8 stolar så alla får plats!

Adidas oversizetishirts är så snyggt att matcha med jeans, shorts, mjukisar.. allt!

Likes

Comments