En början.. haha jag känner mig som en idiot som skriver på en blogg, men känner varför inte? Jag skriver ju ändå varför inte dela med mig av en del, vem vet kanske kan hjälpa mig på vägen mot "lycka".

Det här är då mitt första inlägg och kanske det sista vem vet. Jag startar den här bloggen för att jag har för mycket både skrivna och oskrivna texter att dela med mig av.

Klockan är 03:17 när jag börjar skriva denna natt, anledningen till att jag börjar skriva just nu är något jag kände precis efter jag sätt klart en film tidigare ikväll.

Såfort skärmen blev svart och eftertexterna började rulla kom det tillbaka, tankarna och ångest började fylla rummet igen. Precis de tankarna och ångest som hade fyllt rummet innan filmen var nu tillbaka, nu ännu starkare för att jag hade skjutit upp livet ännu två och en halv timma. Allt som jag har velat och vill göra, framskjutet gång på gång på grund av mitt mående, samtidigt är besvikelsen om att jag inte genomfört min planer en stor del i varför jag mår dåligt. Det är som att jag står och trampar i något moment 22 hur jag än vrider och vänder på det finns det inte en utväg. Att känna att ens liv ligger i händerna på ett mirakel är inte kul, men jag trampar vidare för stunden och hoppas och ber om att få komma ur skiten.

Jag är ingen svenskaexpert och jag skriver oftast under väldigt dåliga omständigheter mycket känslor och annat som påverkar min skrivning så, ja jag vet det kan vara något ord här och där som inte är rätt eller en formulering kan vara helt åt helvete. Huvudsaken är att jag fått det ur mig tack för din förståelse.   Tills nästa inlägg /Harry

Likes

Comments