Jag hade ju nämt att jag och Natalie skulle till Göteborg för att se David Batra spela in en live podcast. Tyvärr blev Natalie sjuk men hon var gullig och lät mig ge hennes biljett till syrran istället som tack och lov var frisk och villig att haka på. När vi väl kom fram tog vi en öl och en halvtimme senare drog de igång. Blev ORIMLIGT glad av att se David Batra haha. Emma Knyckare också för den delen. Två älskvärda personer! Även Jan Josefsson och Kee Marcello var gäster. En timme-ish gick väldigt snabbt som alltid när man ser något live. Men kul grej på en onsdag måste jag säga.

Idag vaknade jag runt 10 snåret och har precis druckit en kopp kaffe, tänt upp i kaminen och internetshoppat lite. Kan ju faktiskt visa vad jag klickat hem eftersom det inte blev några bilder från gårdagen. Nu blir det en kopp till sen ska jag ut på en powerwalk.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Hur har din dag varit?

Luuuugn. Sov ungefär 11-12 timmar inatt och har sen jag vaknat bara druckit kaffe, kollat youtube, tagit en lång dusch och pluggat.

Vad gjorde du igår?

Jobbade. Och cringe:ade åt melodifestivalen.....

En låt som du lyssnat non-stop på?

Jag har faktiskt haft lite musik-torka på sistone, behöver musiktips pronto.

Vad gör du just nu?

Skriver det här haha

Ska du göra något kul i veckan?

Jag och Natalie ska till Gbg för lite roligheter på onsdag

Känner du dig stressad?

Inte alls! Otroligt skönt när man känner att man är i fas med allt.

Beskriv ditt humör med tre ord!

Lugn och tillfreds men ändå pepp

Vad gör du när du är ensam?

Allt och inget. Alltså inget speciellt men ändå en hel del irrelevanta grejer, som att läsa på flashback om mystiska försvinnanden, kolla dokumentärer eller plugga.

Hur ser ditt rum ut för tillfället?

Har två rum, ett kaos-rum med massa kläder och ett rum där jag spenderar mest tid i vilket oftast ser fint och presentabelt ut.

Har du köpt något fint denna veckan?

Neee, bara tråkigheter.

Något du har på span?

Alltid något. Men har kommit på en bra taktik, nämligen att vänta ett tag med att köpa något jag spanat in, för att minska risken för spontanköp eller att jag tröttnar. Är grejen fortfarande intressant efter någon vecka så blir det köp.

Likes

Comments

Blir bara mer och mer kär i mina pjux jag fick hem förra veckan. Jävligt balla, med inbyggd klack och funkar till det mesta. Behövde nån dojja som var både snygg och bekväm, dessa gör jobbet! Från danska märket Pavement.

Likes

Comments

Var ledig idag för att gå på begravning för farmor. Har så svårt att ta in människors bortgång, nästan ännu svårare när det är någon som står mig nära. Får alltid overklighetskänslor. Tar ett tag innan jag förstår att jag mist någon och att jag aldrig kommer att få se den igen. Kanske är det någon slags försvarsmekanism.

Trots en mörk dag så är humöret helt okej, fick sova mycket inatt. Men imorgon blir det jobb igen 6-12, sen blir det slappt resten av helgen. Behövs!

Sov gott lilla farmor

Likes

Comments

Och där var första jobbdagen avklarad. Hej förresten! Haft en lugn, skön, reko jäkla helg. I fredags mötte jag upp med Natalie för att äta samt gå och se premiären av Fifty shades darker, 2 timmar har nog aldrig gått så fort i en biosalong vilket jag antar får ses som ett bra betyg! Denna veckan byter jag ut min vanliga sysselsättning (studier) mot jobb. Fick dock inte speciellt mycket sömn inatt, gissar på 3 timmar, så jag känner mig inte speciellt vass idag. Men starkt kaffe och solens strålar väger upp för tröttheten. Kallt och snö är det fortfarande så jag får väl drömma ett tag till. Vill byta ut vinterjackan mot skinnpaj och solglasögon, shoppa vårmode och sola mig till liv igen.

Likes

Comments

Heej, hello god förmiddag. Tänkte försöka mig på en ny blogg! Mest för min egen skull men det är fritt fram att följa såklart. Kan dock inte lova någon super-frekvent uppdatering såhär i början. Behöver ju värma upp först. Men ja nu är vi igång iallafall. Hörs mer inom kort!

Likes

Comments