Bloggen ligger nere just nu .

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Oj, här ekar det nästan .. Ligger i och jobbar näst intill varje dag just nu sen midsommar . Körde igång i fredags med jobb i 8 dagar i rad, får ledigt söndag och sen kör jag 7 dagar till, men 2 av dagarna på ett nytt jobb (spännande !), efter det börjar det lugna ner sig igen . Jobbigt åt kroppen, men Gud vad jag tycker att det är roligt att arbeta ! Och jag älskar mitt jobb på lilla Hemköp . Efter 4 år så har jag fortfarande inte tröttnat .

Var och testade lyckan på bilbingo ikväll tillsammans med Jesper och Rickard . Det gick väl sådär .. Satt och väntade med ett nummer ifrån tre gånger . Röta !

Måste bara berätta en rolig grej innan jag ska dunka ner huvudet i kudden ! ..eller jaa, rolig ..? Läskig . Min lilla elgrill började brinna på balkongen igår ! Haha, jag visste inte vad jag skulle göra, så jag skrek på hjälp efter Rickard . Visade sig att han inte var till så stor nytta då han tänkte hälla vatten på den (det var fettet i botten som brann, och man häller inte vatten på en elgrill för den delen) ! Med en ugnsplåt lyckades jag släcka i alla fall, så ingen fara, vi överlevde !

Med det sagt så gör jag mig redo för en ny jobbdag imorgon . God natt !

Likes

Comments

Idag öser regnet ner och det verkar som att det ska fortsätta i den här takten ett tag .. I helgen blev jag bjuden på poolparty hos Diaz och sen for vi vidare till IP . Himla trevlig kväll med riktigt bra väder och vänner ! Igår invigde jag lilla elgrillen tillsammans med Rickard, Alex och Veronica på balkongen . Äntligen kan vi grilla också !

Likes

Comments

Äntligen lyckas jag med att vara ledig en solig dag ! Spenderar dagen i solen på balkongen och ikväll på bilbingo . Justja, vann gjorde jag ju också förra onsdagen !

Likes

Comments

Blev en riktigt bra midsommarafton med mat och förfest hos Elin och sen fest på IP . Jag och Elin tog även ett dopp i poolen med kläderna på . Haha ! Bra val med vita byxor . Lördag och söndag bjöd på solsken och kubbspel . Blev även ett kvällsdopp i kalla Kvarnsveden på söndagen .

Om ett tag kommer Lizzie hit och med tanke på att vädret suger så känns det som att det blir filmkväll eller någon annan typ av aktivitet inomhus idag .

Likes

Comments

Inte blivit någon uppdatering här på ett tag nu, anledningen; Vi drog en tjejvecka på Malta

Haft så himla roligt !

Likes

Comments

Haft en grym vecka med mina bästisar . Har varit på älgsafari, spelat fotboll, bakat tårta, spelat kubb i parken, festat osv . Även hunnit med en hel helg med jobb på det .

Vaknade när Rickard åkte till jobbet för en timme sedan och nu kan jag inte somna om . Idag blir det storstädning av lägenheten och så ska jag ge mig på projekt Balkong där jag nu fått hjälp att slänga ut lastpallssoffan och fått ut nya, fina, rottingmöbler .
Ha en fin måndag allihopa !

Likes

Comments

Haha, jaa .. Denna bild får sammanfatta en grym helg men underbara vänner . Fan vad jag älskar er !

Likes

Comments

God morgon ! Snart får jag skjuts till Falun, sen startar min resa ner till Göteborg och årets roligaste event - Summerburst !

Igår hängde jag med Sofie hela dagen, alltid lika roligt !

Likes

Comments

Var nyss iväg till Majas för spraytan, så nu är jag brun och fin några dagar . Sitter just nu och försöker hitta pluggmotivation, men har så jävla mycket att se fram emot så kan inte sluta tänka på det !

Likes

Comments