Kulturnatten - en fantastiskt rolig upplevelse med blandade känslor.
Att få göra det en älskar mest av allt i livet inför en massa folk var helt underbart. Jag älskar verkligen att stå på scenen, all kärlek och energi.
Skolan jag studerar på dansade alltså, och framträdandet som vi ettor gjorde ser ni under de två första minuterna av del två. Är ni intresserade av att se ännu mer dans så kan ni klicka er vidare till youtubekanalen DanceOrebro, och det är fotografen Anders Larsson som filmat detta och ligger bakom kanalen!

Vad gjorde vi då innan föreställningen började? Jo, vi åt massa gott och tog balla bilder. Min självklarhet var förstås att preppa med morotskaka!
Och nu då, när allt detta är slut? Då taggar vi att dansa på öppet hus på onsdagkväll! Det blir grymt!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag vet att jag har delat väldigt mycket låtar av olika slag på senaste tiden, men det är för att musiken är något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Därför vill jag ta alla chanser jag kan att dela med mig av fin musik till andra, som kanske också uppskattar det lika mycket som jag.

Som rubriken lyder så tänker jag egentligen bara lämna dessa låtar här, ni måste inte tycka om dem men det gör jag, väldigt mycket.

Ha en fortsatt fin dag.Likes

Comments

Nu är det ny vecka och nya tag som gäller, och inte nog med det så har jag mycket kul på G! Jag vill inte avslöja för mycket så tidigt, men jag kan i alla fall glatt berätta att på fredag så ska jag tillsammans med en av mina dansklasser stå på scen på Hjalmar Bergman-teatern i Örebro. Jag tycker absolut att ni som bor lokalt borde komma och kolla, då själva evenemanget heter Kulturnatten och det är väldigt mycket roligt som händer i flera olika delar av länet! Förutom många fantastiska dansnummer så kommer en kunna titta på teaterpjäser, musicerande och diverse utställningar. Det bästa? Det är gratis! Kulturnatten är ett helt kostnadsfritt event just för att alla ska kunna komma och titta! Visst är det fantastiskt?

Idag har jag inte gjort så mycket, jag hade ett tandläkarbesök efter skolan för att laga en tand, och jag har verkligen gått runt och bävat inför detta i ungefär en månad. Jag hatar verkligen att gå till tandläkaren, det är så himla obehagligt.
Nu när jag kom hem har jag ätit pizza och läst lite grann, ovan ser ni två av flera böcker som jag hade tänkt läsa inom en snar framtid, har hört mycket gott om dem och hoppas att jag ska få ut så mycket som möjligt av min läsning.

Tell me, läser ni mycket böcker, och har ni något bra boktips? 

Likes

Comments

Det är söndag och då släpper ju automatiskt alla måsten... Eller?
Inte riktigt, men det är i alla fall vad jag försöker intala mig själv för att minska söndagsångesten lite. Så idag har jag mest tagit det lugnt. Scrollat igenom Tumblr med en burk pepparkakor nära till hands och så.

Som ni ser på bilden ovan också så har mitt hår växt jättemycket! Det är ju till och med nästan långt nu. Det är ganska skönt faktiskt, att ha kort hår kräver mer tålamod och omvårdnad än vad en kan tro. Så jag tror att jag ska hålla mig till långt ett tag, haha. 

Nu ska jag äta, duscha och sen gå och lägga mig, ska ju trots allt upp halv sex imorgon igen. 

Likes

Comments

Ovan har jag delat fyra genomfina låtar av BRY som släppt sitt debutalbum!
Jag hade faktiskt inte hört talats om honom förrän på Twenty One Pilots-konserten då han spelade som förband. Efter konserten blev jag verkligen helt fast och nu tycker jag att ni borde kolla in hans musik också!

Likes

Comments

Efterlängtade fredag är äntligen här! Kan en fira in helgen på bättre sätt än med en kopp av perfektion och bästa bäst-serien Supergirl? Tror inte det va!
Men med fredag kommer också den klassiska baletten, inte allas favorit då men himla nödvändigt (om en nu är dansare så att säga.) Skönt att kunna säga att det är över för denna fredag hehe.

Nu till helgen hade jag väl egentligen tänkt städa och plugga matte, men om jag känner mig själv tillräckligt väl så kommer inte något av det att bli av förrän flera veckor framöver. Det är trist att säga, men det är en sanning.
Istället kommer min helg garanterat bestå av att jag fördriver tiden inne på Markus rum, på Tumblr och gosar med katten Mozart.

Hoppas ni haft en fin fredag, och om inte så hoppas jag att morgondagen blir bättre. Ta hand om er!

Likes

Comments

Idag åkte jag en sväng till Lindesberg för att träffa ett par riktigt saknade vänner. Det var verkligen mysigt. Vi spenderade timmar i barnhörnan på biblioteket och jag köpte ett liquid lipstick som skulle vara matt, men det visade sig rätt snabbt att det inte var det. Något som inte gjorde mig alls lika besviken var hur billiga crossianter med nutellafyllning det fanns på Lidl, (LÄS: jag köpte 10 stycken för 30 kronor!!)
Kan vi bara ta en minut också och ​​tänka på den så kallade Mandela-effekten då jag precis diskuterade den med Kajsa och Ishaan, jag får på riktigt rysningar över hela kroppen för det är så himla läskigt. 
​Imorgon beger jag mig hem till far igen efter en veckas visit hos mor. Det ska bli väldigt skönt att äntligen kunna stänga dörrarna om sig och ha ett eget rum hehe.
På bilderna ser ni mig och min nya kamrat aka "Den namnlösa" statyn på torget.

Likes

Comments

Jag har ju höstlov just nu, precis som alla andra. Otroligt skönt och välbehövt att vara ledig ett tag ifrån skolan, men jag saknar danslektionerna och även de andra dansarna, förstås.
När jag dansar släpper jag alla bekymmer och lever i ögonblicket, det är verkligen en enastående känsla som jag hoppas att alla får uppleva på olika sätt. 
Att det är lov hindrar mig egentligen inte från att dansa, nu har jag ju i princip all tid i världen. Men det är inte det som är problemet. Jag har dansat en hel del, men det är inte samma sak. Miljön påverkar mer än vad en kan tro. 

Likes

Comments

Jag tycker det känns lagom olustigt att börja med en lång post om vem jag är, så jag tänkte istället berätta om en fantastisk upplevelse.

Torsdagen den 27 Oktober 2016 är och förblir ett datum jag aldrig glömmer. Det var nämligen dagen då jag tillsammans med min bästa vän Nabi såg mitt favoritband Twenty One Pilots. På onsdagkvällen tog jag tåget till Stockholm och vi begav oss mot vår tänkta destination direkt. Vi spenderade 20 timmar i regn och kyla utanför Annexet. Men det var definitivt värt det då vi blev plats 71 och 72 i kön och vi hamnade längst fram vid staketet inne i arenan. Jag kan säga så mycket som att jag hade vattenfall porlande längs kinderna under ungefär 90% av konserten samtidigt som Nabi fick agera mänsklig sköld i långa hulkiga kramar. Jag var i sådant chocktillstånd att jag knappt kunde förmå mig själv att filma eller ta några bilder, vilket jag är lite ledsen över än. Jag fick dock ett par, tre stycken någorlunda bra bilder.
Nu i efterhand kan en väl säga att jag är väldigt post-konsert-deppig och vill tillbaka mer än allt i livet. Jag lärde känna så himla många underbara människor i kön och jag har inte ens förstått än att jag stod några meter ifrån mina största inspirationskällor. Tanken på hur lång tid det kommer ta tills det blir en nästa gång är olidlig, men det blir lite lättare när jag ser på bilder och videor från konserten.

Låt mig för evigt minnas denna dag, som den lyckligaste i mitt liv. |-/

Likes

Comments