Glad midsommar!

Min dag har gått åt till jobba, typ hela dagen. Sjukt deppigt.. Men nu är jag på fest med massa Goa människor. Får väl se vad som händer senare framåt natten. Hoppas eran dag har varit toppen!

Pussssss

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Blir två bilder på min outfit igår!


Det har varit lite strul med bloggandet från våra håll. Men jag tror att problemet verkar hyfsat löst.

Igår så var jag hemma i princip hela dagen och bara tog de lugnt, då jag la mig 4 dagen innan. Mamma körde mig till Hilda runt 17 Kanske, sen kom även Felicia & Julia och vi begav oss vidare till Ebba & Thelma. Där vi tittade på filmen taken och på Sverigematchen, som gick sämre en förväntat då de spelade ganska bra hela matchen. Vi alla hade stundtals nervsammanbrott.

Men det var en trevlig kväll trots förlust och att Zlatan lämnar Sverige!

Likes

Comments

Fick med mig lite saker från stan idag med Sara, rea överallt, himla bra!! Testa även den där taco baren som jag hört så väldigt bra om och jag kan ju inget annat en att hålla med, billigt, mättande och gott. Efter har jag kollat Sverige matchen, som inte gick alls bra, och sen har jag bara träffat Felicia som jag inte umgåtts med på ett bra tag.

Likes

Comments

Vanlig tråkig måndag idag, inget speciellt har hänt. Har Varit en sväng i stan bara, vad som händer ikväll återstår att se. Hur har eran dag varit?

Puss

Likes

Comments

Vi sätter igång igen med en ny, fräsch start. Inga konstigheter. Hoppas på återseende.

Puss

Likes

Comments