Holá!

Ettersom jeg flytter om knappe 2 dager tenkte jeg det hadde vært kjekt med en liten room tour av der jeg bor nå. I fjor sommer flyttet jeg ned i kjellerleiligheten vi har her hjemme. Føler meg ganske heldig som har hatt en slik mulighet til å bo hjemme men samtidig ha mitt eget lille sted. Tror jeg snakker for ganske mange unge sjeler der ute at personal space er et lite must når man bor hjemme.

Jeg fikk til og med style rommet mitt ganske mye selv. Lyst interiør er noe av det fineste jeg vet. Det ble lagt nytt gulv og nye lysere vegger. I tillegg ble det stylet opp med lyse møbler. Noe jeg har funnet ut er så fint er at man trenger faktisk ikke så mye interiør for at det skal se elegant ut. Noen enkle hyller på veggene og et speil er nesten alt som trengs. Skal ikke akkurat legge skjul på at rommet mitt er tidenes tumblr/weheartit inspirerte rom, haha.

.Har ikke skrevet noe om hvor ting er i fra, men har dere noen spørsmål svarer jeg med glede!


Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - klikk her!

Likes

Comments

Det er august og jeg gjør som flere andre tusen studenter i Norge: pakker og gjør alt klart for et nytt semester. Etter å ha hatt 1 friår etter videregående må jeg si jeg gleder meg til å endelig åpne en lærebok igjen. Tror jeg hadde veldig godt av dette "friåret", men samtidig kan jeg med hånden på hjertet si at det var mer enn nok med det ene. På fredag kjører vi den lange veien fra Haugesund til Gjøvik. Den siste uken har jeg virkelig fått kjørt meg når det kommer til planlegging og pakking. Det var litt av en kabal å sortere det klesskapet altså! Nå gjenstår det bare å se om vi får plass til alt sammen i bilen...

Er det noen andre der ute som begynner på studentlivet til høsten?

Likes

Comments

holá!

I dag ble det en tidligere start på morgenen enn vanlig, og det føltes utrolig deilig. Det å få gjort ting innen lunsj er en bragd i seg selv. Tenkte det var på tide å fikse seg en skikkelig lunsj for en gangs skyld. Skal ikke legge skjul på at "lunsj tid" for folk flest er min "frokost tid" til vanlig, men i dag ble det altså annerledes. Fikk lagd noe av det friskeste og beste som finnes, nemlig smoothie bowl. Frisket den også opp med litt forskjellige nøtter, frø og bær. Det er det som er så fint med slike retter. man kan putte oppi akkurat det man selv ønsker. I tillegg blir det proppfullt av mineraler, vitaminer og næringsstoffer.


Tips til å spice opp smoothiebollen

💜 Bruk oppkuttet frukt eller bær på toppen. Friske bær er en stor kilde til vitaminer og antioksidanter.

💜 Goji-bær er ofte kalt for en superfrukt/bær. Det er ikke rart med tanke på alle de gode stoffene man finner i dem. Det er nemlig hele 18 aminosyrer og 21 mineraler. Det har også blitt forsket på at de kan hjelpe mot sykdommer der blant annet leversykdom og kreft.

💜 Hasselnøtter gir litt ekstra smak. I tillegg til å gi masse energi inneholder de også vitaminer. En av dem er vitamin E som bidrar med å beskytte cellemembranene.

💜 Chiafrø er et godt alternativ for dem som er vegetarianer/veganer og trenger tilskudd av omega 3. Det går an å blande frøene inn i smoothiemiksen eller drysse det på toppen om man ønsker det.

Likes

Comments

Trender kommer og går med tiden. Noen trender sprer seg blant store folkemengder slik som "Noora looken" gjorde denne våren, mens andre er kanskje for litt mer interesserte. Jeg vil påstå at denne trender er en av sistnevnte. Trenden jeg snakker om er nemlig the backwards shirt. Prøvde iherdig å finne kilden til denne trenden. Så langt jeg kom var at den fant sted rundt moteuken i Milano høsten 2015. Hvem som startet den direkte er foreløpig ukjent. Det er forøvrig en ganske enkel klesstil. Du snur rett og slett skjorta bak frem! Selv syntes jeg det i grunnen er ganske stilig. Jeg tror de fleste av oss har en enkel skjorte eller bluse man kanskje syntes er litt kjedelig til vanlig. Gir et ganske friskt preg å gjøre noe nytt med det. Om man ønsker å ha skjorten åpen eller lukker er jo opp til hver enkelt. Selv liker jeg veldig godt å ha åpen rygg. Det er noe veldig fint og feminint med det, syntes jeg.

Hva syntes du om denne klestrenden?

Bruker man også et langt smykke skaper man det "lille ekstra" på antrekket.

Likes

Comments

Jeg var kanskje ikke den eneste som fikk med meg det nye øyenskygge-palettet til selveste king Kylie i går? Skal være helt ærlig å si at jeg har blitt mer og mer fan av Kardashian/Jenner klanen opp gjennom årene. Er jo nesten umulig å ikke være interessert i dem, eller hva? Jeg digger i alle fall stilen til både Kendall og Kylie. De lanserte tidligere en kleskolleksjon med navnet Kendall + Kylie. Tidligere i Juli ble det kjent at de nå også har lansert et eget veskemerke med samme navn.

Veskene er allerede tilgjengelige hos saksfifthavenue.com, men vil senere også komme i flere butikker. Kolleksjonen består av vesker, i fra størrelsen small til large. Det går også an å kjøpe tilbehør til veskene som er ut som Norman og Bambi. Fargene er mørke og høstlige, noe jeg virkelig elsker. Materialet på veskene er i skinn, noe som både er stilrent og klassisk. Prisene er derimot et hakk høyere enn på en vanlig kjedebutikk. De ligger mellom 75$ og 450$, noe som kan være litt "pricy" med tanke på hvilken målgruppe de sikter mot. Likevel syntes jeg alle veskene og tilbehørene ser superlekkre ut, og jeg kunne godt tenke meg en selv til høsten.


Hva syntes du?

Kunne du tenke deg å kjøpt en veske fra K+K kolleksjonen?

Likes

Comments

Jeg har i ganske lang tid brukt hatt som et av mine beste tilbehør. Det vises jo i ganske mange av antrekkene at denne jenta her har ei greie for hatter. Som nevnt tidligere begynte jeg først å bruke dette på videregående og det har egentlig bare ballet seg på siden. Ettersom jeg bruker hatt såpass mye, vil jeg gjerne inspirere andre til å bruke det også. Hvorfor ikke tenker nå jeg? Så jeg har listet opp mine 5 topp punkter hvorfor bruke hatt til hverdags. enjoy!

Fresh up an old outfit

Det er ikke lett å vite hva man skal ha på seg hver dag. Selv om det er et hav av muligheter, så kan alt i skapet virke dølt og kjedelig. Mitt tips her er rett og slett å finne noe så basic og enkelt og freshe det opp med en hatt. (kan også være en beanie for den slags skyld) Jeg føler at et hodeplagg slik som flosshatten med en gang gir et mye mer spennende preg på antrekket. Et par jeans + en basic T-skjorte + hatt er en vinner hver gang for min del. Bruk hatten som ditt beste tilbehør! Bruk den med pride!

You know your style

Jeg tror at det å skille seg litt ut i mengden viser en form for selvtillit. Det gjelder også å kle seg i det man selv vil. Når jeg ser en kvinne med hatt, tenker jeg med en gang at vedkommende vet hva hun driver med. Hun er ikke redd for hva andre tenker om stilen sin, fordi hun har sin egen. "A girl should be two things: who and what she wants"

No more bad hairdays

Vi har alle en dag innimellom der håret lever sitt eget liv. Jeg tror vi i slike stunder har to valg: man kan bruke tid og krefter på å forbedre hårsituasjonen, eller skjule hele greia med et hodeplagg. The choise is yours.

Look chic!

Man ser rett og slett tidløs og chic ut med hatt. Det trenger ikke være en stor flosshatt fra kongebryllupet til Kate and William, tvert i mot! Man må finne sin egen balanse. Bruk en stråhatt på stranden, en klassisk svart hatt eller kanskje en caps! Finn ut hva du selv liker og mix med det du har.

Avoid eye contact

Uansett hvor imøtekommende person man er, tror jeg det er noen folk man helst ikke har et behov for å møte på gata. Jeg er en sånn person som ikke er så glad i øyekontakt. Er muligens også derfor jeg liker å bruke hatt, hehe. Hatt hjelper i alle fall veldig med å skjerme for ansiktet når man er ute å går. Hvis du ikke ønsker å møte problemene dine i dag, så trenger du ikke det.

Likes

Comments

☀ En skyfri himmel

☀ Over 20 varmegrader

☀ Lesestoff i den ene hånden og noe kaldt å drikke i den andre

☀ Bikinien man har ventet helt siden mars for å bruke er endelig på

Grillmat til middag

En bekymringsløs verden

Dette er da min dag i dag. E-N-D-E-L-I-G kan jeg nyte sommervarmen jeg også. Føler det som burde bli lagt til på listen over er et sommerbad. Får se hva dagen videre bringer. Nå er det klart for grillmat her i huset. Håper alle får en nydelig sommerdag videre og nyter været mens det varer!


Hva er en perfekt sommerdag for deg?

Likes

Comments

Er det en kombinasjon som aldri slår feil hos meg så er det varm kaffe og is på siden. I går kveld fikk jeg tidenes cravins for is. Litt mer spesifikt: Ben&jerry-is. Som den sjokoladeelskeren jeg er så valgte jeg chocolate fudge brownies. Isen koster jo skjorta, men den smaker jo himmelsk. (Er selvfølgelig et pluss at det er fair trade i tillegg) Nå som det er fredag må det jo være lov å unne seg litt godsaker også, så jeg spiser denne med veldig god samvittighet. Senere i kveld skal jeg ut for å hunte ned et par pokemons, som de fleste andre. Håper alle får en flott fredag og helg videre!

Hva er din favorittsmak fra Ben&jerrys?

Likes

Comments

​Ble så glad i går når solen tittet fram slik at jeg endelig kunne få tatt i bruk litt mer sommerlige klær. Er litt sånn "in love with" dette maxiskjørtet fra zara. Det er så mykt, har en pen split på den en siden, og ikke minst DEN HAR LOMMER! Dessverre så er det litt langt for meg å gå med uten å ha et par ekstra cm på hælene, men når man liker et plagg såpass godt så gjør det ikke meg noe. 

Maxi skirt//zara
T-shirt// missguided

Hva syntes du om antrekket?

Likes

Comments