Header

Så glad att äntligen kunna få visa er den nya vasen jag designat för DBKD och som kommer ut i butik nu i höst.

Serien heter Nib - namnet kommer ifrån själva formen och den kommer i 3 olika färger. Jag kan inte bestämma mig vilken färg jag tycker är den finaste för alla är verkligen superfina men just nu lutar det mest åt Mole - den beiga. Vilken tycker ni?

Här kan ni läsa lite mer om tankarna bakom och samtidigt kika in dbkd´s nya hemsida (designad av INK ) och de andra nyheterna som vi tagit fram. Var tvungen att visa er Nib först för att jag blev så himla nöjd med den, de andra nyheterna kommer jag visa er här senare! Hoppas ni gillar den & vill ge den en liten like här nedanför. 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

När man inte tror att det är sant, då är det bra! haha, som vissa utav er vet älskar jag växter och på min topp 5-lista ligger ju kaktusar av alla dess sorter. Förstår ni då lyckan när man hittar en kaktusbutik?!

Besök denna butik nästa gång ni är i köpenhamn. Tyvärr köpte jag inte med mig någon växt hem eftersom vi tog oss dit och hem med tåg, men fick ändå med mig en hel drös med inspiration hem och är så sugen på att köpa hem lite nya taggar nu!

klicka här för att hitta adress & öppetider.


Likes

Comments

Då har vi kommit hem ifrån Köpenhamn och vi är så nöjda med vår lilla mini-tripp. Det var faktiskt första gången för oss båda som vi var där på riktig semester så de va kul att bara se vad stan hade att erbjuda och att äntligen ha tid att besöka alla de små pärlorna man tidigare bara läst om. Under den kommande veckan kommer mina favoriter ifrån köpenhamn poppa up här på bloggen så att ni kan läsa om dem.

Bl.a. hade vi siktat in oss på att ta en frukost på Atelier september och det höll verkligen måttet. Den fina miljön gjorde såklart mycket men menyn var inte fy skam den heller. Kan rekommendera att gå hit om man känner att man vill lyxa till det en regnig morgon!

Tänk på att det inte är så stort så var där med lite marginal ifall man ev behöver vänta på ett bord. Jag tycker att alla ska prova deras avocadomacka och den färskpressade juicen. Stället får fem stjärnor om ni frågar mig.

Likes

Comments