Nu är det dags för lite framtidstjöt igen... Allting har vridits om, vinden har vänt, läget är helt annorluinda, ja, jag kan fortsätta hur länge som helst. Nu är inte läget som det var för ett halvår sen, när jag skrev mitt senaste inlägg. Den största skillnaden är att jag och Johan inte är tillsammans längre. Tråkigt, det trodde vi aldrig, osv.. Och så här trodde jag inte att det skulle bli heller, men vad skulle livet vara utan överraskningar? Hur kul hade det vart om man hade vetat hur livet skulle te sig hela tiden? Inte så kul... Men nu är läget som det är. Det är fortfarande GBG som gäller för både mig och Johan, så jag kommer fortfarande ha en av mina bästa vänner på nära håll, så det känns riktigt gött! Jag trodde nästan ett tag att Johan tänkte stanna kvar i Halmstad, men han kom fram till att han har fler vänner i Götet, bättre chanser att få ett jobb inom sektorn han är utbildad till plus att han redan skaffat sig tak över huvudet. Så det känns nice att han oxå kommer me till GBG!

Så nu e det snart dags för mig att lämna mitt kära Halmstad. Tre underbara år, fulla av upptåg och fest, har nu kommit till sitt slut. Det känns sorgligt, men ändå väldigt bra att man kan titta tillbaka på tre fantastiskt fina år och bara njuta! Men nu ser jag framåt! Flytta hem till pappa ska bli underbart! Eller inte... Haha! Men det känns helt ok, jag kommer ändå ha ett eget kök i anslutning till mitt rum, och man blir inte lika störd/stör inte lika mycket i källaren som på övervåningen. Det finns dock en risk att jag och Sara inte kommer att klara oss så länge i varandras närvaro. Sara är pappas kvinna som inte tycker om mig speciellt mycket. Men det är ömsesidigt, så det ska ändå bli gött att reta gallfeber på henne med fester och killar som man kan dra hem nu när man är singel! Haha! Eller nåt...

Men jag satsar på att få en lägenhet på Wieselgrensplatsen. Jag var i GBG förra veckan och lånade min kusins lägenhet där, å d va så perfekt och gött! Så förhoppningsvis kan jag ta över hennes lägenhet så småningom nu när hon flyttat ut på landet:) Men åtminstone över sommaren så blir det att bo hemma hos pappa, vilket känns helt ok eftersom jag inte har något jobb till hösten och knappt något nu i sommar vilket innebär att bo billigt hos pappa känns --> GREAT!

Annars bli d la att hänga i Halmstad i juni, så länge vi har lägenheten kvar, och i juli kanske hänga lite till i Halmstad, så länge Therese och Michael har sin lägenhet kvar:) Tylösand is the shit! Och självklart att hänga i GBG. Nog till mesta delen i GBG faktiskt. Jag och Johanna har bestämt att vi ska trösta varandra när vi känner oss deppiga över att bo hemma hos pappa/pappa och mamma igen, vi bor bara ett par hus ifrån varann, så det kan nog bli många trevliga kvällar! Ev en resa till Turkiet om Daniel kan hålla vad han lovar och skaffa billiga flygbiljetter. Boende är redan fixat i hans lägenhet i Alanya, gött som fan!

Lite Lerumshäng blir det väl oxå i Rebeccas stora fina trädgård! Stor och fin var att ta i lite iofs. Den är ganska liten, men den kommer iaf att bli fin efter att jag röjt där i sommar! Massa grillfester ska det oxå bli! Både i Lerum och överallt där man kan ställa en grill!

Men det bästa av allt med att flytta tillbaka till Götet måste jag ändå säga är att jag kommer närmre min lilla ögonsten Nikki!! Den underbaraste i världen, sötaste, gulligaste å bästa ungen!! Vi ska lira i sommar asså! Jag ska lära henne allt jag kan, haha! När jag är klar med henne ska hon kicka fotboll utan problem och göra volter, flickisar och rondater! Det är allt jag kan... Haha!

Nej nu ska jag sluta tjöta och göra ett nytt försök att gå ner i källaren och hämta flyttkartonger. Igår gick det inte så bra... Det låg en uteliggare i vägen framför dörren, så jag kunde inte komma in... Jag gav honom en brödlimpa som tack för att han blockat min väg, hehe:)

Ha det gött! Puss

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

... ett ganska bra skäl att pensionsspara. Nej, det är inte pensionen jag ska prata om nu, utan om framtiden.

Jag har tänkt mycket på framtiden det senaste. Man ska leva i nuet å allt det där, men jag anser att jag gör både och. Jag trivs som fisken i vattnet här i Halmstad, lite skoltrött, visst, men överlag är livet suveränt. Men med bara ett halvår kvar på utbildningen så börjar man tänka lite på vad som ska hända...

Tanken har susat förbi att jag kan ju stanna kvar i Halmstad och sätta bo, men vill jag det? Nej. Staden är fin, men den är ingenting utan mina vänner. Och var ska de flesta av mina vänner flytta när vi är färdiga här? Ja just det, till Göteborg. Inga tvivel, jag ska tillbaka till min hemstad:)

Det bästa med allt detta är att det kommer bli ett litet mini-Halmstad i Göteborg när jag kommer tillbaka. Jag och Johan ska försöka få lägenhet vid Wieselgren eller Bjurslätt, nära Sandra och John (och resten av min familj + Marcus, Erica och Frido:)). Redan där har en liten, liten del av Halmstadtruppen återskapats:) Therese och Michael ska också styra kosan åt Götet, och jag tror jag har lyckats övertala dom att överväga att bo på Hisingen. Helt fantastiskt, dom nice:a kvällarna kan fortsätta! Ola har ju jobb och allt i GBG. Han bor även där, visserligen inneboende hos Sandra och John, men han ska väl också lyckas skaffa sig en lägenhet! Sen så var Rikard och My på besök hos Mys bror i helgen. Han bor i GBG och jag fick nog Rikard att överväga lite, lite hur det skulle vara att ha GBG som sin framtida hemstad.

Det största problemet med allt detta är ju jobben... Jag och Therese kommer att bli miljövetare båda två. Rikard kommer att bli miljö- och hälsoskyddsinspektör. Johan, Michael, John och Ola är allihopa Energiingenjörer. Finns det så mycket jobb? Speciellt nu när det är lågkonjuktur... Drar företagen in på något så är det ju miljön. Sen ska vi ju tillägga att det är ytterligare personer i klassen som tänkte styra kosan åt Göteborg till, så det kommer bli en fight om jobben! Men det löser sig!

Vi var hos Morgan och Jenny igår och hade lite spel- och bullkväll. Skitkul va det! Och det va så mycigt å se Jennys lilla mage! Hihi! Dom två, eller tre får jag väl säga, kommer man ju också att ha på lagom avstånd sen när plugget är över. Alingsås ska dom flytta till.

Så kontentan av dessa tankar är att jag tror att framtiden kommer att bli super, det kommer nog inte att bli alltför jobbigt att slita sig från livet som student och jag kommer att ha så mycket kärlek med mig tillbaka till Göteborg!

Puss och kram!

Likes

Comments

Det finns bara en sak att säga: GRATTIS Morgan och Jenny!! Idag hade vi redovisning i skolan och förra veckan sa våran lärare till oss att han ville att vi skulle avsluta på ett bra sätt. Då avslutade Therese med att snubbla över OH-sladden och idag avslutade Morgan ännu snyggare, han sa; Jag som ska bli pappa i vår...:) Hahaha! Tror vi kommer få pluspoäng för den avslutningen!

Jag träffade Jenny senast för två veckor sen, men märkte ingenting, å då har det ändå gått fyra månader! Men på onsdag ska vi hälsa på de blivande föräldrarna och inspektera magen:) Hihi:)

Återigen: GRATTIS på er!!!

Likes

Comments

Hejj!

Idag e d den 2 oktober vilket innebär att min loverboy fyller 24 år! Han börjar bli lite till åren får man väl säga:) Så ikväll blir d kalas me tårta och kompisar! Jag gick upp kl sju idag å gjorde frukost på sängen å sjöng jag må han leva, så jag offrar alltså mkt för min pojkvän genom att gå upp så tidigt... puh... hehe

Å på onsdag nästa vecka fyller Sandra å Nikki år! Sandra 22 å Nikki 1!! Lilla tjejen börjar oxå bli stor nu:) Igår började hon så smått på dagis, så skönt att hon fått plats, för Reb å Fredric vill säga:) Annars hade d vart lite jobbigt...

Ska bli en skön helg me inte så mkt planerat förutom plugg å nästa vecka drar vi iväg några stycken till GBG å kollar in miljöteknikmässan, ska bli intressant. Men nästa veckas höjdpunkt e ju såklart Sandras å Johns inflyttningsfest! Så party kommer d bli! Sandra räknade ut att varje person får drygt en kvadratmeter per person att stå på, och då har hon inte tagit bort toan å klädkammaren... Haha! Så d kommer bli mkt folk men massa kul!! Extra kul e d ju såklart att några av mina Halmstadvänner hänger me, d sätter alltid krydda på tillvaron=)

Å nu e d bestämt; till sommaren drar jag å syrrorna iväg utomlands!! Var och när vet vi inte än, men åka ska vi iaf göra:) Så får resan me Micke å Therese vänta tills vi har fått jobb allihopa å känner att det inte svider lika mkt i plånboken iaf. Lite jobbigt för Therese å Micke som e duktiga å inte tar några studielån alls att åka iväg, så som sagt, d får vänta! Att åka tåg till resmålet hade vart gött känner jag.. Inte lika gött som flyg såklart men tyvärr så äger man ju inte planeten alldeles själv å har rätt å släppa ut hur mkt skit som helst, så tåg e absolut ett alterantiv!

Nej, nu ska jag väl städa lite i köket. Toan får Johan fixa som en liten present från mig. Mohahaha! Å solen börjar titta fram lite nu me, d va efterlängtat!!

Likes

Comments

ÅÅh va jag längtar till om två helger! Då kommer Johanna å Tess på besök hos mig i Gbg! Första gången dom ska hälsa på mig i mitt barnhem:)

D blir nog lite Liseberg, för sakens skull:) För Tess blir d inte så exotiskt, hon kommer från Stenugnsund, men för skåningen Johanna blir d lite mer exotiskt iaf haha!

Sen blir d lite fest med utgång antagligen, för vi måste ju fira att våran alldeles egna Johanna fyller 23 på söndagen! Wohoo! D ska i viklet fall bli svinkul å röja på stan me dom galningarna!

Men först e d Fogdö som gäller! Å snart ska jag börja jobba oxå... Lagom kul, men skönt att sommarkursen kommer va över då iaf:)

Nej, nu ska jag plugga å kanske ta på mig nåt annat än nattlinnet som har varit min fina klädsel idag.. Kanske ska gå upp ur sängen oxå...

Ha d gött å sola lungt när den där jävla solen nu hade tänkt å dyka upp igen!

Likes

Comments

Ååh va jag e glad för din skull Reb! Du e bäst! Min kära syster har kommit in på tandsköterskeutbildningen! Du kommer va bäst av alla!

Å min andra syrra e oxå bäst! Hon å hennes lille pojk förlovade sig på missommarafton! Dom jävlarna!! GRATTIS! Å missommaraftonen blev rolig! Firade i Halmstad me mina vänner å alla roliga folks. De blev först missommarmat hos Johanna, sen kubb ute i gräset med lite folk. D va lite svårt å inte kasta kubbarna i huvudet på folk, för jäklar va packat d va me folk på gräsmattorna vid Nyhem. Sen kom Sandra å gänget så festen fortsatte uppe hos Johanna. Sen blev d fest hos nån konstig snubbe som verka lite påtänd, nån kompis till Ola. Men d blev kul ändå! Å va vi skrattade när låtsades att vi hette Attidamo osv. Haha! Lite barnslig får man va på missommar haha.

D blev iaf bad i poolen för en del, inte för mig dock..:) Men allt som allt va kvällen lyckad förutom lite smådispyter hehe..

E i Halmstad nu för övrigt å målar om i vårt sovrum. Vitt på ena väggen å mörklila på den andra, såååå snyggt kommer d bli! Sen blir d Gbg på torsdag fram till onsdagen därpå. Då ska jag å Johan till Fogdö utanför Stockholm till hans land å ha d gött me hans familj å släkt. Ska få träffa alla i hans släkt för dom ska ha nåt 85 årsfirande sen Johans typ farfarfars far kom till fogdö eller nåt. Kul ska d bli iaf! Å nån dag ska vi åka båt ut till nån ö å sova under bar himmel å bada näck:) Ska bli mysigt:)

I helgen e d iaf Metaltown. Ska inte gå på den själv, men ska va me å festa iaf, för i princip alla Johans kompisar i Gbg plus hans syrra, Sandra å John ska gå, så d blir nog en del partaj!

Nej, nu ska jag försöka slänga ihop lite käk. Ha d gött!

Likes

Comments

Nu va d ett bra tag sen sist, å jag sitter här å tar en paus från pluggandet. E ju ganska mkt nu inför slutspurten:) Men sen så tar d ju inte slut där, ska läsa sommarkusr i Varberg första månaden på "sommarlovet". Men efter d blir d jobb i GBG i en månad, å sen ledigt tre veckor innan skolan drar igång igen.. Men d e ju lång tid kvar så d ska jag inte tänka på nu!

Däremot kan jag berätta lite om min helg!! Jag vet inte va som va så speciellt me den, det va bara en vanlig helg, men den va bara helt underbar!! På fredagen började d me lite mysgrill på nyhem, massa roligt folk å go mat:) Sen va d fest i U-lokalen för John å Ola, ååh d va så kul å se dom igen!! Dom har vart borta i två månader i Brasilien å gjort sitt ex-jobb å kom hem på torsdagen, så d va skitroligt å träffa dom igen!!

Festen blev iaf väldigt lyckad! Egentligen skulle vi ha festen hemma hos mig, men jag kände att jag inte riktigt orkade me d pga min 20-årsfest helgen innan (som för övrigt blev asball tack vare mina underbara vänner som sätter guldkant på min tillvaro!), orkar ju inte hålla på å städa hela tiden! Så d va tur att d blev i lokalen ist eftersom d blev en ganska livad fest hehe, tror inte mina grannar hade vart superglada över två storfester två helger i rad..:) Förfester går ju an, men dom e kanske lite trötta på mig nu... hmmm

Sen på lördagen så skulle jag å Tess vara duktiga å plugga hela dagen. D gick ju sådär...Om käka glass på stan å snacka skit på balkongen räknas som plugg så va vi jävligt duktiga haha! Men sen va d dax för grillning igen på kvällen innan sexpartyt som Jenny-Li fixat fram började. Å d va kul haha. Stackars hon som höll i partyt, tio jobbiga tjejer som bara tycker alla leksaker e helt fantastiska! Sen blev det lite spontanfest ute i det gröna  innan vi fortsatte i x antal lägenheter...Å kul va d! Synd bara att Johanna va tvungen å ta sin dundermedicin mot sin sjukdom tidigare på dan så hon va helt groggy...Speciallt tråkigt eftersom det va sista gången jag kommer se henne på ett tag eftersom hon skulle till sjukhuset dagen efter å kommer va där i tre veckor.. Kommer sakna dig!  Och lite bölande blev d innan kvällen va slut, Helena ska sticka t Norge nu i drygt tre månader, vårat nyförvärv som alltid dyker upp som en sol! Synd att du inte kunde ta mitt jobb som jag tackade nej till, d hade vart mycket bättre! Jaja..

Å som en härlig avslutning cyklade vi ut me lite pic-nic till Tylösand på söndagen, å vilken bränna vi fick!!

Helt enkelt en helt vanlig och underbar helg  i halmstad!

Men livet leker ju inte alltid... Ska till kuratorn nästa vecka pga all skit som oxå händer runt omkring mig.. Börjar gråta helt plötsligt när jag e på gymmet, i skolan eller på stan, d funkar ju inte!! Kändes bra ett tag, men nu får d va nog! D e som om jag blir förföljd av ett spöke som inte kan lämna mig, i drömmarna å överallt... Hoppas verkligen att d blir bättre efter lite samtalsterapi! Mina vänner å min familj e så goa å lyssnar på mig hela tiden, men dom kan nog me behöva lite avlastning ibland känner jag, å inte hela tiden behöva lyssna på samma tjöt. Men d viktigaste e att det har blivit lite bättre å bättre för varje dag som går å att det inte lika ofta nu som för några månader sen blir att jag börjar storböla på öppen gata.. Men d ordnar sig alltid! Nu försöker jag alltid kolla framåt å när jag kollar riktigt långt fram kan jag se små mini-Johan å mini-Ida springa runt framför det coolaste hus i världen ritat av mig:)

Just d ja! Får inte glömma å berätta om mina å Tess små planer!! Vi ska antagligen göra vårat ex-jobb nästa år i Colombia eller Kina!! Så jävla roligt! Har börjat damma av mina spanskakunskaper lite, väljer typ spansk text när jag kollar på dvd å så haha! Men vårt uppdrag blir ev å få bönder att konvertera från att odla knark, till å börja odla ekologsikt! Men om d blir Kina blir d nåt annat uppdrag. Ett sista alternativ om vi t e x har svårt att skaffa en tolk eller kanske inte får utanföreuropa-stipendiet, är att åka till Tyskland. D blir lite lättare med kulturen och språket då, men usch... blir deprimerad bara jag tänker på deta gråa landet... Men man vet aldrig!

Va förresten hos Norrlandskarin en sväng förut. Hennes ena katt har fått ungar! Igår! Det va d sötaste jag sett i hela mitt liv! Men aja-baja, Karin skaffa fram pengar till kastrering nu innan du får hela lägenheten full av kattungar!!!!!!

Nej, nu ska jag sluta babbla på och fortsätta med det ljuvliga plugget innan min kära sambo kommer hem å stör:)

Tack för att ni finns ~Sandra, Rebecca, Johan, Therese, Johanna, Rikard, Mamma, Nikki~ Ni e bäst!

Likes

Comments

Tänkte skriva en årskrönika som jag gjorde förra året, men d får bli en annan dag, för jag hinner inte nu, har tenta på fredag som jag började plugga på för typ två dagar sen, så jag får se hur d går me den. Hur som helst får d bara bli ett litet inlägg eftresom d tar lite kortare tid än å skriva allt som hände 2007!

Julafton va iaf jättemysig! D är så kul att det har kommit ett tillskott i familjen i form av Nikki! Hon va så söt i sin lilla tomtedress:) Sen den 25:e va d ju dags för party å d va så jävla kul! Måste erkänna att d va den roligaste utekvällen jag haft på ett år! Vet inte varför d blev så himla lyckat, antagligen för att d va så skoj människor! När vi kom ut så träffade vi massa folk som jag inte har träffat på jättelänge, typ från min gamla klass å så, å nu e d kanske klassfest på g! Inte me samma klass som förra gången då, utan en annan:)

Sen va ju den 29:e december en stor dag oxå! Jag å Johan förlovade oss! Vi va på mysig restaurang först, å sen åkte vi längst upp i Gothia Towers, till Heaven 23 och bytte ringar:) Hihi, jättemysigt:)

Å nyår va jättekul oxå! Massa skumpa å partaj!

Sen så kom den inte så roliga dagen, som alltid... Jag va i GBG till den 6:e januari, skulle egentligen ha stannat några dagar till, men Johan ringde den 5:e å va jätteledsen. Han berättade att en av hans kompisar här i Halmstad hade begått självmord. Jag kände henne inte, man hade träffat henne några gånger, å intrycket man fick av henne va att hon var en glad, galen blondin som levde livet! Men d e ju alltid så, dem som man minst anar skulle göra något sånt gör det... Men det är då man börjar tänka om det skulle hända någon som man verkligen e nära. Jag blev jätteledsen över Johans kompis och är fortfarande, och ändå kände jag henne inte... Men det går inte å tänka så heller, för i så fall skulle man alltid gå omkring och vara ledsen och orolig...

Nej, nu ska jag väl fortsätta plugga...

Så sköt om er å tänk inte för mycket, det gör jag och det slutar alltid med att jag blir ledsen (ska nog sluta tänka helt). Ha d bra! Kram

Likes

Comments

Hello!

Nu va d ett tag sen sist! Det är måndag morgon å snart e d skola som gäller... Blev väckt imorse kl nio av att telefonen ringde, så jag blev lite sur, men direkt när jag lyft luren så blev jag glad igen! D va från IKEA, och dom meddelade att vår dubbelsäng ska levereras på onsdag!! Så kul, nu känner jag å Johan oss verkligen vuxna:) Hihi!!

Det ska bli ska bli ganska skoj med skola idag, har vart i gbg i helgen, så jag har inte träffat mina halmstadbros sen i fredags. D va iaf underbart hemma, å träffa Nikita! Nu e hon två månader gammal, å hon e underbarare än någonsin, och någon! Snart ska jag lägga upp bilder på henne, e alltid så seg, men jag vet inte om bilderna ligger på denna datorn, så får fixa fram dom först! Sen träffade jag Sara oxå, å d va verkligen kul! Man ses ju så sällan nuförtiden:(

Snart e d jul igen, å förhoppningsvis får jag lite ledighet, till skillnad från förra året. Har bara en tenta strax efter jul i år, å inte tre stycken som förra året! Å nyår ska oxå bli kul! Vi ska kanske ha fest i våran lägenhet med en mix av människor från Halmstad, å deras respektive kompisgäng, och mina kompisar hemifrån. Ska bli riktigt kul om vi nu ska göra så.

Å sen ska jag kanske åka till Thailand i januari. Men bara kanske, kanske... Jag å Therese fick en flopp på fyllan förra veckan å bestämde att vi skulle ta en sista minuten dit tillsammans med Micke å Johan, våra pojkar alltså. Vi blev lite inspirerade av Ola som hunnit med Indien, Thailand å i februari blir det Afrika, och allt detta inom loppet av ett år, och han e student!! Men vi får se, speciellt om Johan kan följa med. Han e ganska busy just nu, han har nämligen blivit erbjuden jobb som CHEFREDAKTÖR!!! Wohoo! Helt grymt. Så nu sitter han rätt över gården där tidningen Energimagasinet har sina lokaler, och filar på några artiklar och reportage som han har fått i uppdrag att utföra av tidningen, för att se hur det går och om han kan jobba som chefredaktör om ett par månader. Perfekt å jobba på en tidning som handlar om energiminimering och förnyelsebar energi, jag kan kanske oxå få jobb där sen, om Johan vill anställa mig:) Hihi!!

Sen har jag ju vart på klassfest oxå, eller vad man ska kalla det. Kristina från gymnasiet fyllde år, å bjöd in klassen, så jag gick ju dit, å d va verkligen skitkul!! Träffa en del av klassen igen å se vad som har hänt med alla! Extra kul eftersom jag inte har kontakt med nån från den klassen, så jag har ju inte direkt stenkoll på vad alla gör, förutom nu då:) Hehe:)

Jag har ju klippt mig oxå, å färgat håret! Klippningen va iofs typ två månader sen, men det är fortfarande kort, och jag trivs så bra i det!! Jag färgade håret brunt oxå, så jag e skitsnygg:)

Nej, nu ska jag försöka hitta bilder på Nikita, å sen pussa på min kille som kommer hem om tio minuter!!

Puss å kram!

 

Likes

Comments

På Sandras födelsedag, kl 21:36 den 8 oktober föddes världens sötaste bebis! Nikita e här! Å på fredag ska jag åka till GBG å träffa henne! D ska bli så himla roligt!!! En liten tjockis på fyra kilo blev det! Inte konstigt att Reb har vart tjockmagad under sin graviditet:) Å den glädjen i Fredrics röst när han ringde! Det var underbart! Så över till något tråkigare... Tenta om en och en halv vecka... IGEN!! Jag fick faktiskt VG på den förra, det trodde jag absolut inte, men det bästa knepet för att få bra betyg kanske e å ligga på stranden i Spanien å lata sig å snegla lite på den ihopfällda boken... Det funkade ju faktiskt! Men jag e faktiskt duktig! Vi har suttit på bibban till nästan stängningsdags dom två senaste dagarna, å imon e d påt igen! Om vi får gjort något? Tja det är ju en definitionsfråga...:) Men men! Nu ska jag fixa iordning lite i mitt hem i väntan på min pojke, som! har fått jobb!! hihi! Bara ett tillfälligt visserligen, men innan dess hinner han få ett nytt jobb tror jag, energiingenjörer är ju heta på marknaden i dessa miljöförstörartider! Så, ha d gött! Så ses vi i GBG till helgen, Halmstad nån annan dag, eller Mexico om ett år:) Puss å kram!

Likes

Comments