Hejsan! Det har inte blivit något inlägg sen sist men det är mest för att jag inte vet hur jag vill göra med bloggen. Men vad har hänt sen sist då? Ja inte allt för mycket, jag går i skolan & vi har haft lov. Vi vann första seriematchen denna säsongen i tisdags & på onsdag spelar vi DM mot Tölö IF & min lediga dag på måndag ska jag spendera med att ha heldag med föreningens tjejlag annars har jag inte mycket planerat framöver. Ska försöka bättra mig på att uppdatera men hopps ni har en bra fortsättning så hörs vi!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag är tbx!!<3 Eller ja typ iaf, jag vet inte riktigt hur jag kommer att göra med bloggen men just nu vill jag börja blogga igen! Sen hur ofta jag kommer att uppdatera kommer att se helt olika ut beroende på hur mycket jag har i skolan osv. Men jag är iaf jättetaggad nu!!
Just nu sitter jag och skriver en svenska uppgift om just bloggar, vi ska jämföra två olika bloggar och sedan skriva en recension om dom och även en presentation som vi ska göra på svenskalektionen imorgon och jag är inte klar ännu.. Har inte ens börjat på presentationen men är iaf snart klar med recensionen så då kan jag börja.. Men nu måste jag fortsätta, jag är iaf jättetaggad på att börja blogga igen och hoppas ni vill läsa!<33 Ha de bra tills nästa gång vi hörs, "ny" vecka nya möjligheter!!<3

Likes

Comments

Jag har precis fått sommarlov o det är riktigt Najjs. Spenderade gårdagen med dom bästa vännerna o vi var o spelade minigolf o badade lite, en extremt härlig dag var det iallafall. Annars har jag mest tittat film o serier då de inte vart så jättebra väder. Men jag hoppas att ni får ett bra sommarlov o att ni får bra väder så hörs vi! Lovar att försöka blogga mera under sommaren, så mycket jag kan iallafall

Puss&Kram

Likes

Comments

Just nu ligger jag i ett varmt bad bara för att ta de lungt, jag är liite stressad över julafton då jag int har köpt julklapp te varken mamma eller pappa så måste nog åka in till stan o göra det imorgon, men annars har jag det jättebra. Jag fick jullov i fredags o de känns såå skönt för har verkligen varit så skoltrött de senaste 2 veckorna vi har haft jobbiga lektioner mm. Men nu är de lov o snart jul o massa annat kul. Men hoppas ni har en bra jul o bra måndag kväll!

Likes

Comments

Nu har jag äntligen fått jullov och det betyder att de kommer komma upp fler upplägg o mkt oftare än nu🎄

Likes

Comments

Hejsan! Idag fick jag hem en klänning från Gina Tricot som jag beställde i typ söndags, klänningen heter Mimmi dress och kostar 199kr.
Jag tänkte ha klänningen med en kofta över när vi ska hå på julbord och sen kanske jag har klänningen på julafton, jag får se! Men hoppas ni har haft en bra vecka hittills, och att ni har en bra fortsatt vecka!

P.s. Bilderna är från Gina Tricots hemsida

Likes

Comments

Hejsan! Nu är du officiellt jul enligt mig, jag har varit i Malmö hela helgen o de har snöat o det är snö o snöar. Jag är överväldigad o svin glad o lycklig🦄❄️ Men nu sitter jag iaf i bilen på väg till Halmstad där jag ska träna o sen har vi uppvisning ikväll, är så taggad🦄❄️ Men nu ska jag fortsätta att lyssna på musik och Myysa🦄❄️

Likes

Comments

Hejsan! Jag är nu på väg till Malmö och kommer där sedan att åka vidare till tivoli i Danmark imorgon. Vi kommer att spendera hela helgen hos våra kusiner i Malmö o sedan på söndagen så kommer jag att ha en uppvisningen med cheerleadingen där vi visar upp våra program o övar införa att vi nästa vecka ska tävla i Borås på något som heter November cup. Jag är jätte taggad på tävlingen samtidigt som jag inte är det, men det ska nog gå bra. Men nu ska jag kolla lite serier o sociala medier och lite sådant

Ha en bra kväll så hörs vi😋

En fläta jag gjorde på en kompis idag, stolt😊

Likes

Comments

Imon är det fredag och jag ska klippa mig! Jag är så taggad, jag ska klippa topparna o tunna ut det o de ska bli så skönt! Mitt går är väldigt tjock och nu väldigt slitet också. Men iaf efter att jag klippt mig så ska jag träffa några kompisar inne på stan o så ska vi ha kul. Lite update om vad vi gjort o så kommer imorgon. Men jag tycker iaf att det ska bli jätteskönt med helg, men först ska jag ta mig igenom ett franska prov som jag hoppas går bra då jag kan nästan allting. Eller det är vad jag tror iaf. Men nu säger jag godnatt o så ses vi kanske här imon också.

Likes

Comments

Hej!
Nu är det slut på mitt höstlov och jag ska tillbaka till skolan idag. Det känns inte bra över huvudtaget, jätte trött o sen så är man ju inte van med skolan. Men jag har haft kul på höstlovet, först så åkte vi till Stockholm, kom hem på tisdagen o åkte direkt till EM-matchen damer sverige mot Danmark o efter det har jag gjort lite olika småsaker som att mina kusiner var här i helgen o sen har jag träffat lite kompisar o tränat. Har erat höstlov varit bra? Hade ni kul?
Hoppas ni har en bra dag då hörs vi

Puss&Kram

Likes

Comments