Blogkeen
Nouw

Hej, jag tänkte bara säga att ni jättegärna får följs mig på min nystartade bloppis på instagram. Där heter jag: bloppis.byida ❤️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

HEJ💋

I detta inlägget tänkte jag visa ett jättegott recept på super enkla rocky road. Detta är sååå gott. Många av ingredienserna går att byta ut till annat du gillar. Hehe jag tog inte med nån bild på resultatet för att det blev inte nån fin bild med det går att söka på liknande. Och jag har inte exakta mått utan slängde i hur mycket jag kände för. Men här kommer i alla fall ett snabbt recept på hur jag gjorde. ❥

jag använde:

• ungefär en näve dumle

• nonstops

• marsmellos (jag köpte godis som var ungefär som marsmellos och det funkade precis lika bra).

• 200g mjölkchocklad

såhär gör du:

1. Vattenbada chokladen tills den är helt smält. Under tiden klipp/skär marsmellossarena i mindre bitar.

2. Ta loss dumlen från pappret och dela den i ungefär 3 delar.

3. Blanda ihop marsmellorna, nonstopsen, chokladen och dumlen i en bunke. Och lägg smeten på ett bakplåts papper om du vill kan du lägga det sen i form. 

4. Låt stelna i kylen. Skär sedan upp det i önskad form. 

Likes

Comments

HEJ💋
I detta inlägget visar jag ett par naglar jag gjorde tidigare idag. Alla lacken är från depend och här är dem:
Blålila nr: 474
Glitter nr: kan jag tyvärr inte se vad det står😭
Grå: 23

Likes

Comments

HEJ💋

I detta inlägg tänkte jag visa några så snygga solglasögon jag fick idag. Dom kommer från Synsam och märket är Michel Kors. Asså denna färgen på glaset är sååå snyggt. Tycker att dom är jättefina och fodralet till dom med. Detta är ett väldigt kort inlägg men jag hoppas att ni gillar det och skriv gärna inläggs förslag❤︎


Glöm inte att gilla, kommentera & följ så blir jag jätteglad❤︎

Likes

Comments

HEJ💋

I detta inlägget tänkte jag visa hur jag redigerar mina bilder. Jag gör redigeringen när jag skriver inlägget alltså på nouw och jag tycker att det funkar hur bra som helst. Jag tar mina bilder på mobilen och beskär dom i kameran. Sedan mailar jag dom till datorn och redigerar sen. Här allafall tänkte jag berätta om vad jag gör för något. Här tog jag bara några random bilder, try to be tumblr haha. 💗

Live, Love & Laungh💘
Light IT up💗

först brukar jag fixa ljuset. Jag tycker typ att ljuster gör hela bilden. Och ja jag brukar ha väldigt ljusa bilder men jag tycker det är fint. Jag använder inte någon slags studielampor utan fixar ljuset i nouw. Sedan om jag vill att färgen i bilden ska bli mera ändrar jag de också men på dessa bilder ville jag ha dom lite kallare och inte så mycket färg. På strumpan och Apple märket har jag även använt en flik som heter gör vitare för att göra vitare solklart.


Fokus on me💗

fokus och skärpa är något jag brukar använda mig utav. Tex dessa bilder är fokuset i en cirkel i mitten, det syns inte så jätte tydligt men jag gillar det. För att fikusen ska bli lite tydligare har jag på dom här bilderna suddat ut bakgrunden. Jag gillar även att göra bilden skarpare med hjälp av att höja skärpan.

Zoom in💗

istället för att hela produkter eller i detta fall se hela dator och hela mina ben blir bilden väldigt tråkig, genom att beskära bilderna så man sen halva datorn och lite av mina ben blir bilden mer "intressant och spännande".

Don't  take my pictures💗

​För att ingen ska ta mina bilder och lägga ut dom på nätet när jag tig dom skriver jag alltid min blogg nånstans i bilden. Om nån nu skulle vilja ta bilden fast det stor min blogg på kommer säker andra gå in på min blogg. Så det är ett tips men själv klart skriv det bara på dina bilder. 

Likes

Comments

HEJ💋

Här kommer ett litet snabbt inlägg om hur man kan spara pengar på smink utan att köpa massa budget smink. Även om jag är ett stort fan utav budgetsmink vill jag ibland lyxa till det med en lite dyrare produkt. Så här kommer några tips, hoppas ni gillar det.

Köp produkter som man kan använda till flera saker tillexempel kan jag avvända den lilla highliter paletten från the balm här på bilden, som highliter såklart, ögonskugga och den ena skuggan (Marry-lou manizer) är fin att blanda tillsammans med sin foundation. Bronzern också från the balm kan jag använda till ögonbrynen, skugga i globlinijen och bronser .

Samma sak kan man tänka på när man köper borstar. Om man köper en borste som man kan använda till många olika saker så kan man spara mycket pengar. t.ex blush brush från real techniques brukar jag använda till puder,rouge, bronser. Och expert face brush också från real techniques brukar jag använda till foundation och concealer.

Passa på att handla när det är rea, jämför olika hemsidor eller affärers priser.

Likes

Comments