ska träna arslet av mig, från och med imorn och i slutet av sommarn ska jag se fast ut, siktar på magrutor! kanske lite för höga mål på så kort tid? inte vet ja, får se vart jag hamnar :)
Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

CommentsLikes

Comments

ligger o gråter ut allt. har känt att det har blivit lite för mycke, har inte lagt så mke energi på mig själv det senaste så jag har inte brytt mig om hur ja mår liksom, o ja tror inte det är så många som har märkt av de för ja brukar gömma de när jag umgås med folk. men ikväll kunde jag inte hålla mig, huvudvärk och irritation hela dagen, varit sur o allmänt trött. har knappt haft orken till ngt. men hoppas det går över t veckan för då händer det grejer :)

Likes

Comments

om bara folk kunde acceptera varandra precis som dom är, vore oxå trevligt!

Likes

Comments

har tagit kvällskissen med April, även sista ciggen för ikväll. Nu avslutar jag kvällen med film, fick bli next, har April vid mig o hon snarkar redan, haha så söt så!
godnatt på er :)


Likes

Comments

så himla lycklig, imorn ska jag och pappa åka ner o hämta världens finaste hund, lilla April! Min alldeles egna hund! längtar tills jag får hem henne! <>

Likes

Comments

äntligen hämtat ut linnet jag handlade hos bubbleroom, har även testat de, kanske skulle beställt L ändå, men den sitter jätte bra!


Likes

Comments

ligger i sängen o försöker sova, går dock inte så bra då jag är pigg som en mört, hungrig är jag oxå.. Bra där linnea! ska fortsätta lyssna på musik o spela lite (har precis fattat hur jag laddar ner musik på telefonen o hur jag lägger in de i musikspelaren, eb? japp!) hoppas på att somna snart iaf.Likes

Comments

Beställde denna snygging hos bubbleroom. Tycker att jag kan få hämta ut den nu men får vänta ngra dagar..

Likes

Comments