Grym låt med ett grymt band, lyssna!

Likes

Comments

Tjo hejsan!

Fan va gutt med halloween snart, och det är allra första gången jag kommer fira det faktiskt tro det eller ej. Ska på halloween studentfest! Jag är så taggad! Första gången jag någonsin klär ut mig också! Ska vara en liten kissemiss. Älskar katter så mycket och jag har alltid tyckt det var sött att klä ut sig till en också med dem där små kattöronen! Köpte mina kattöron från BikBok, och dem ser så söta ut på mig. Haha, älskar looken man får med dem. Blir oftast kallad oskyldig av många, så jag tänkte att det passar bra med att vara en katt då.

Ska ha en svart lace body med svarta leggings. Svart makeup såklart, allt måste vara svart för jag vill efterlikna min katt jag har, Svante. Älskar ju svart också så det är ju inte så konstigt. Ska rita dit morrhår och en svart nos såklart ju, det är ju det viktigaste!

Det här kommer bli så jävla grymt!

Likes

Comments

Jomen hejsan!

Ja, detta är då mitt första inlägg och jag tycker att Bertil från min praktikplats, ska få inleda detta inlägg med en fantastisk bild på honom. Han är ett redigt charmtroll! 

Haha, men jag ska bara informera att, jag kommer börja blogga när jag känner mig färdig med själva bloggdesignen och hela alltet. Som jag det står i presentations rutan om mig, så kommer det poppa upp lite smått och gott, här och där. Det kommer vara en dels av lite djur, för jag går i Ingelstadgymnasiet med inriktningen Djurvård., jag går sista året nu. Sen lär det vara inlägg från utav det jag känner är mitt intresse och stil. Ja, vi får se vad som kommer upp!

Har det så bra, så syns vi hoppas jag!

Likes

Comments