Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alla hjärtansdag! Dessa geléhjärtan fick jag av min mamma istället för de klassiska från Aroma. Fördelen med de här är att de är att de är helt ekologiska! De är faktiskt mycket godare då de bara innehåller arom från riktiga hallon.

Likes

Comments

Nästa vecka så ska jag och min familj samt två andra familjer varav en av de är min Bästaväns dra till Thailand. Det kommer bli riktigt kul!!!

Likes

Comments

Detta var min frukost.
Information till de som kollar! Jag kommer inte "blogga" konstant, men jag har det för att lägga upp bilder som minnen, från Thailand eller andra saker som tar mycket plats på mobilen, för jag kommer förmodligen ta mycket bilder där.

Likes

Comments

​TRÖJA: ​JC ​KIOL: ​h&m ​SKOR: ​adidas superstar 

​VÄSKA: forever21 ​KLOCKA: ​regal ​SOLGlASÖGON: ​?

Likes

Comments

Idag var det inte den varmaste sommardagen så jag drog på mig en luftig sommar klänning men till det lite varmare kofta och skor. Om jag bara hade haft klänningen så skulle jag frysa, men med det andra så blev outfiten perfekt! Nedan så har jag skrivit var allting som jag har på mig kommer ifrån om du vill veta det!:

Klänning: Brandy Melville Kofta: Gina Tricot Skor: Johnny Bulls Solglasögon: H&M

Likes

Comments

​Jag älskar dessa nya saker som jag har köpt! Idag var jag och köpte denna "muji" låda för 299 kr, vilket jag tycker är ett väldigt bra pris för storleken. Jag hade redan den lilla "plastlådan" som jag har ställt över den som jag köpte idag. Båda delarna kan man hitta på Åhlens för super bra priser alternativt internet. Igår var jag men en kompis som heter Camilla och då köpte jag Colmar jackan. Den är jag också super nöjd över, men den är på gränsen för att vara för stor, men det är bara bra för då kan jag ha den längre! Ha en fortsatt super härlig sommarkväll, så hörs vi i nästa blogginlägg! (ska också försöka blogga lite oftare nu (hehehe) än tidigare) 

Likes

Comments

TRÖJA: POLO Ralph Lauren BYXOR: DR Denim vita SKOR: Converse låga vita SKÄRP: Hollister

Likes

Comments

För två dagar sen kom jag hem från landet klockan typ halv 12. Jag ska åka dit ikväll igen till midsommar och anledningen till att jag åkte hem är för att jag måste packa mer saker eftersom att jag var där i 3 dagar och nu ska jag vara där i 3 veckor. Vi hade iallafall skit mysigt och super kul! Vi åkte ring bakom båten, vi badade, spelade kort, piano, åkte till den lilla stan på landet, cyklade en massa, bakade, åkte till en sandstrand, lekte med Fandango (som är Leontines, min kusins hund), spelade badminton, basket, fotboll, king och en masssaa mer saker!! När vi var på sandstranden så gick vi till vårt "hemliga" ställe och badade, åt chokladbollar och tog en massa bilder. Några av bilderna får ni se här!

pusssss!!!

Likes

Comments

Igår red jag och när jag kom hem så höll alla ifamiljen på med att fixa inför min brors studentmottagning som ska vara idag. Då fick jag blåsa typ 50 ballonger (haha)

Likes

Comments