Header

Fick kämpa mig upp i gryningen för att bege mig till Stockholm för jobb. Plåtade med en jätteduktig fotograf + makeupartist så får hoppas att även resultatet blev bra. Nu är jag precis klar och sitter och inväntar Jenny som jag inte träffat på evigheter, så det ska bli väldigt mysigt att få hänga lite med henne. Vi hörs!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Alltså huur fina är inte dessa plagg ovan, köpbegäret är enormt må jag säga. Funderar starkt på att klicka hem något, eller kanske till och med några av de.m.

Likes

Comments

Några "Behind the scenes" från en liten plåtning med Nakd för deras instagram, var en jätterolig fotografering och jag fick gå runt i massa balla kläder och känna mig pimp. Mina fötter avled däremot eftersom att vi vandrade runt i Stockholm hela dagen i jakt på fina locations.
I skrivande stund sitter jag däremot i skolbänken, inte lika kul kanske. Men har dock fått ett spanskaprov + ett svenskatal avverkat vilket är en enorm lättnad. Till och med legat och haft ångestdrömmar pga varit så stressad över att jag inte skulle prestera bra. Men det gick faktiskt väldigt bra trots allt, så jag är nöjd!

Likes

Comments

Kastade mig på hojen direkt när vi slutade och nu är jag på väg mot huvudstaden. Ska nämligen plåta lite med Na-Kd, vilket ska bli väldigt kul. Vi hörs!

Likes

Comments

Pluggat från 3 tills nu, precis tagit en efterlängtad paos och sen är det på't igen, SKOJ. Har dock massa inbokade modelljobb och snart är det ju faktiskt höstlov, så det finns ljus i tunneln.

Likes

Comments

Snart är det ju faktiskt höstlov + halloween vilket innebär maskeradfester, vilket jag verkligen ser fram emot. Dock är det ju alltid största dilemmat att klura ut vad man ska ha på sig, I-landsproblem deluxe. Men här ovan ser ni iaf lite hur jag vill se ut denna halloween, kommer dock säkert sluta med att jag har tråkigaste utklädnaden som alla andra år, men men.

Likes

Comments

Godmorgon från en trött Ida, behövde nämligen ligga vaken halva natten för att plugga. Så går det när man kollar serier och tränar istället hela eftermiddagarna, inte nått att rekommendera. Men hoppas iallafall ni får en bra dag!

Likes

Comments

Fick precis dessa bilder från en plåtning jag gjorde förra helgen(?) tror jag iallafall. Detta jobb var temat, som ni kanske ser "closeups" och bilder med fokuset på smink. Ett jätteroligt jobb helt enkelt!

Likes

Comments

Då var det söndag igen, tiden går ju inte direkt långsamt. Helgen var ju över på ca 3 sek, mycket snopet må jag säga. Har iallafall spenderat helgen med Gustaf vilket varit väldigt mysig. Nu väntar däremot några veckor med överflöd av plugg, prov och diverse inlämningsuppgifter, KUL. Typiskt lärarna att dränka oss i plugg såhär innan loven, men det ska nog gå an förhoppningsvis. Vi hörs!

Likes

Comments

Precis hemkommen efter veckans senaste dag, spöregnet och kylan gjorde det dessutom inte bättre direkt. Men men, fredag imorgon så vad gör det. Nu blir det däremot plugg hela kvällen, så vi hörs!

Likes

Comments