Header

Godmorgon! Eller ja klockan är ju redan 12, men jag har iallafall precis vaknat. Inte bra alls, men det är ju trots allt sista sommarlovsveckan så det gäller att passa på. Snart är det tidiga morgnar och sena eftermiddagar som gäller, något jag inte ser fram emot.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Igår blev det Max vid ån, solning och kvällspromenad. En typisk sommardag helt enkelt.

Likes

Comments

Ytterligare bilder från plåtningen med Viktor
Godmorgon! Äntligen bjussar Svedala på lite fint väder, så jag har spenderat morgonen ute på altanen i hopp om att iallafall få lite bränna. Nu är dock planen att jag ska väcka Gustaf och sen får vi se vad vi hittar på, vi hörs!

Likes

Comments

Bik Bok har aldrig riktigt varit en favorit hos mig, men tycker att deras senaste kollektion Elsa Hosk designat är så fin. Nästintill så att jag vill ha varenda plagg, älskar ju hennes stil så inte konstigt att denna kollektion gick hem hos mig. Kanske blir så att man införskaffar sig ett och annat plagg därifrån.

Likes

Comments

Precis duschat och ätit lunch efter ett pass på gymmet. Tycker att det är extremt skönt att träna "tidigt", så man har det avklarat och kan göra vad man vill resten av dagen. Inte riktigt lika skönt när man ska plåga sig upp dock. Speciellt eftersom jag har vänt helt upp och ner på dygnet, men de måste det bli ändring på. Inte hållbart att somna 3 och vakna 11 varje dag, speciellt inte eftersom att skolstarten närmar sig med stormsteg.

Likes

Comments

Grattis på födelsedagen till världens bästa Nält/Cornelius/Nältberg/Corre/Nältet/Hönan/Räkberg, kärt barn har många namn. Älskar dig din jäkel, hoppas du får en jättebra dag. Puss och kram

Likes

Comments

Bilder från fotograferingen med Vikor
Klockan är redan halv 4 och jag har sovit bort halva dagen, inte bra alls faktiskt. Vaknade vid 1, vilket jag har lite ångest för faktiskt. Hatar att sova bort dagarna, men men gjort är gjort. Resterande av dagens planer är ytterst oklara, lär iallafall träna och sen fixa lite inför ett samarbete. Vi hörs!

Likes

Comments

Gårdagen spenderades i Stockholm med Gustaf. Väldigt mysigt faktiskt, dessutom var det ju extremt bra väder för omväxlingsskull. Nästan lite för bra om ni frågar mig, nästintill så att jag smälte bort faktiskt. Men iallafall så hade jag ju ett möte inplanerat på Söder, så dit drog vi först. Mötet gick jättebra så jag får hoppas på det bästa, berättar mer om det blir aktuellt. Efter det blev det iallafall lunch och sen solning i park, i hopp om att återfå lite färg på nosen. En trevlig dag helg enkelt.

Likes

Comments

För idag är det världens gulligaste lilla pappas födelsedag! Grattis, älskar dig über mycket även om jag ibland är rätt kass på att visa det. Men grattis igen iallafall, och hoppas du får en jättebra kväll trots att jag ej kan vara med och fira den. Kram

Likes

Comments