Hey Friends.

Today we went to Copenhagen. Not the whole family, but it was me, my “sister” and her mother. And because it is my first time in Denmark we were going to see some off the tourist attractions.

We drove from home about 8 a clock and we were in inner Copenhagen ca. half an hour later. On the go we stopped at McDonalds and got some breakfast, because we woke up a little late and therefore didn’t get any breakfast at home.

We started out by parking the car near Nyhavn. We walked a little to get to Nyhavn, and when we arrived we found a Canal sightseeing boat and we went on a little trip whit it.

We sailed around for about an hour, and saw Nyhavn and its pretty houses, we saw Amalienborg Castle, which is where the Danish Crown family lives. It was sooo pretty, after we sailed past Christiansborg where all the Danish politic is going on. And last but not least we saw the famous statue, The little Mermaid or Den lille Havfrue.

When we got off the boat we went to go look closer at the mermaid. Alma (sister) told me that we could touch her and get a picture taken with her, so I looked really forward to get that.

We walked down to her and I gave Anette (mother) my phone so she could take a picture of the mermaid and me, and a picture with me, the mermaid and Alma.

It was a really nice trip, and I am happy Anette wanted to take us.

Xoxo Alison.

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hey Friends.

I går var jeg og ”min søster” som i virkeligheden er Alisons tvillingesøster på Palm Beach. Palm Beach er en del, af den sydøstlige kyst i Florida, så der er en stor flot sandstrand med mange palmer. Vi var på Palm Beach fordi, at jeg gerne vil se noget, af alt det kulturelle der er i Florida, og fordi vi vildt gerne ville på stranden.

Vi tog toget sammen, fra Orlando og hen til Palm Beach, det tog ca. 2 time. Det tog lidt ekstra tid, da vi skulle over en lille bro, da Palm Beach er en lille halvø til Miami, lidt lige som Amar er til København. Da vi skulle til at gå ind på Palm Beach, spurgte jeg Eva om det kostede noget, men det gjorde det ikke. Så vi gik bare der ind og der var vildt smukt.

Vi var der i nogle timer vi badede, spiste is og spillede volleyball med nogle ret pæne drenge. En af drengene kom faktisk også fra Danmark, og er flyttet her hen til Florida. Vi snakkede meget godt sammen. Han fortalte at han surfede meget, vi havde faktisk mange ting tilfælles.

Tiden fløj afsted. Eva kom lige pludselig og sagde at vi skulle hjem, så jeg skrev lyn hurtigt på et stykke papir mit nummer, og jeg nåede at se, at han skrev det ind på hans mobil. Vi skyndte os hent til toget, vi nåede lige at komme ind i det. Det var en vildt dejlig dag, sådan nogle håber jeg, at jeg får nogle flere af.

Xoxo Ida

Likes

Comments

Hey friends.

When it got time for starting to pack I got really really nervous and I didn’t want to go. My mom helped me a lot in this period, and by now I am really happy I went. I started getting nervous when there were about 2 weeks to I was going to leave. My mom always came in at night and would tell me about her adventures from when she was in Mexico for a year. After the stories I was excited, but the day after I, again, got really nervous.

About 3 weeks before I was leaving I started packing. I packed around 15 shirts, short and long sleeved, 12 pairs of jeans, 3 pairs of shorts and 5 dresses. I only took some of the clothes I had been using lately, or the past weeks. I didn’t bring to much of my jewelry. I brought 1 necklace, 3 pairs of earrings, 2 fingerings and 2 bracelets. For showering and brushing teeth, I brought 2 bottles of shampoo and conditioner with my favorite scent. 3 tubes of my favorite toothpaste, and 1 tube of my favorite hand cream. And of course, I also packed shoes, underwear, sports clothing, swimwear and lots more...

The hardest thing about moving is probably saying goodbye. 2 days before i was leaving I held a goodbye party for my closest friends and it was so amazing. I was so happy for having them all over a last time, so I could say goodbye. When they left I was so happy, but when I realized it was the last time I saw them I couldn’t stay in myself, so I started crying and I cried for so so long.

The day after I held a little get together with my family, or the closest part of it. I enjoyed it and it was amazing to see the whole family at ones, and because it was the last time for long we all got taken a picture together and my parents are going to send it to me when they get it from the photographer. I am really looking forward to that!! When I was going to say goodbye to them I started crying and I cried for almost an hour.

To get to Denmark costs around 1.000 bucks. On my trip I was flying from Orlando to London and then from London to Copenhagen. It was a nice journey, and it was some nice people I sat beside the whole trip. Which just made the start of my trip a lot easier. But of course, saying goodbye to my mom, dad and twin sister was the hardest thing. I had was so sad, but I got better when I went on my own.

When I arrived in Copenhagen my new family stood with signs saying: “WELCOME TO DENMARK!” I got all happy and went to give them all a big hug. After the whole welcome to Denmark talk we went to a drive thru so I could get some food, because I was extremely hungry.

I am living with my new family in a little town called Hørsholm. We live in a big red house with big windows and it is overall a nice house. My room is on the top floor out of three. A basement, a main floor and a top floor. I have my own room and my new sisters is just beside it. A thingi always have wanted is a dog and my new family has one. It is so cute and I am in love whit it!!

But overall it was an amazing trip and I am so happy for being in this family.

Xoxo Alison

Likes

Comments

Hey Friends.

Så blev det dagen hvor jeg skulle flytte, jeg havde ikke haft det særlig godt, på det sidste. Jeg tænkte meget på, hvor meget jeg kom til at savne min familie og mine venner, men jeg blev bare ved med at tænke på, at jeg jo kom til at se dem igen, og det bliver en mega fed oplevelse og der helt sikkert, er en helt masse fantastiske mennesker i Florida.

Jeg havde gået i en månedstid, og gjort alt det jeg skulle have med klar. Alison og jeg havde aftalt, at vi brugte hinandens ting, senge, skabe osv. så det eneste vi skulle have med, var vores tøj og ting vi skal bruger til os selv, sæbe, smykker osv. og hvis der var nogle ting vi ikke kunne undvære, så som jeg havde pakket et billede af min familie, jeg ville tage med. Så var det heller ikke lige så dyrt. Hvis vi skulle have alle vores ting med, skulle vi leje en container og det ville koste nogle af tusind kroner, også er der også en flybillet. Det kostede slet ikke ligeså meget, hvis man bare tog en kuffert med i flyveren, den hørte bare sammen med flybilletten, som kun koster ca. 5000 kr.

”Så skal vi afsted” hørte jeg min mor sige, så jeg skyndte mig at sige farvel til mit værelse, og min dejlige hund. Så skyndte jeg mig ud, og tage alle mine kufferter og de vigtige papirer, med ud i bilen. Da der var 10 minutter til jeg senest skulle tjekke ind, begyndte jeg at sige farvel til min far, min mor og min lille søster. Jeg begyndte at græde, det var en blanding af glæde og sorg. Så kom tidspunktet jeg mindst havde glædet mig til, jeg afleverede mine kufferter og gik op ad trappen op til security. Jeg vinkede og smilte med tåre i øjnene, det gjorde jeg indtil, jeg ikke kunne se dem mere. Da jeg endelig var kommet igennem alt det der, man skal igennem for at komme ind i flyveren, fandt jeg min plads, række 12 A. Endelig fløj vi, tænkte jeg.

Noget af det fede ved at Alison og jeg har byttet familie er, at så bor vi sammen med nogle dejlige mennesker, og vi har nogle vi kan spørger ting om, da det jo er en helt anden kultur, der er i USA. Jeg tror ikke, at det bliver særlig svært at skulle begynde et nyt sted, selvom det er et andet land, så tror jeg at det bliver lidt ligesom at være på efterskole, bare i et andet land og med en familie. Jeg sad, og tænkte på alt sådan nogle ting i flyveren, i alle 10 timer.

Da jeg endelig kom ud, af alt det der man skal igennem. Så jeg nogle mennesker stå med et skilt, hvor der stod ”Welcome Ida <3” jeg blev mega glad. Der stod en mand en dame og en pige, der lignede Alison på en prik, det var hendes mor, far og tvillingesøster. Vi kørte fra lufthavnen til deres kæmpestore hus i Orlando, de har en mega nuttede kat. Da jeg kom ind, på det værelse jeg skulle sove i, så jeg at den ene halvdel af værelset var fuld af ting, og den anden halvdel var der kun tome møbler, Eva sagde at det var, så jeg kunne have alle mine ting der. Der var også et kæmpestort skab, så var der god plads til min ting.

Om aftenen da vi skulle spise, var det mega hyggeligt, de snakkede bare til mig som om jeg var en del af familien. Det var rart at jeg kunne føle mig som en del af familien. Om aftenen da vi skulle sove, lå Eva og jeg og snakkede i flere timer, det var virkelig hyggeligt. Det havde været en helt fantastisk dag, med dejlige mennesker.

Xoxo Ida

Likes

Comments

Hey Friends.

Her for i vores historier om hvordan vi mødtes:

Ida:

Min familie og jeg var taget til Florida på sommerferie i 2015. Vi var i poolen dagen lang, og en dag tog vi til Disneyland, da min lillesøster er helt vild med Disney. Så den 16. juli 2015 tog vi i Disneyland. Imens vi gik rundt der inde og prøvede forlystelser, og sådan noget som man nu gør, når man er i en forlystelsespark, fik jeg lyst til en is, så vi gik hen til isboden, og bestilte min yndlings is, pebermynte is.

Imens jeg gik og var helt koncentreret om min is, kom jeg til at gå ind i en pige. Kom jeg til at gå ind i en pige, aka Alison, og jeg spildte min is ud over hendes hvide kjole. Jeg sagde undskyld, jeg tror 7 gange, før det gik op for mig, at hun snakkede engelsk of course, da jeg jo ligesom var i Amerika. Så sagde jeg sorry mange gange, og prøvede at få is pletten af hendes hvide kjole. Hun blev ikke sur ligesom jeg havde troet, hun begyndte bare at grine og sagde at det ikke gjorde noget.

”You are so pretty!” sagde jeg bare ud i det blå. Hun grinte og sagde tak og sagde at det var jeg også. Jeg blev helt rød i hovedet. Vi stod og snakkede i et stykke tid, så spurgte jeg om jeg måtte få hendes snap, det sagde hun så ja til, og lige siden da har vi snappet, snakket og skrevet sammen.

Alison:

So Ida and I met 16 July 2015. I was as usually going to Disneyland after school with some of my friends. (I had a season pass)

I was posing in front the Disney castle, so I could get a nice photo for my Instagram. All of a sudden, a girl, aka Ida, walked into me, and dropped her ice cream on my white dress. I got a green ish stain, and Ida tried her best to get the stain away. She started saying something in Danish, and then realized she had to speak English, haha. She told me she was very sorry, and I told her it was okay.

Suddenly, Ida just told me I was really pretty. I started laughing and told her she was pretty too. We started talking and she sounded really nice. She asked me if she could have my snapchat, so I gave her it, and since we’ve just communicated.

Xoxo IdaxAlison

Likes

Comments