Kanske dags att skriva ett inlägg här nu haha 😁Varit mycket jobb så har inte haft tiden tyvärr. Har la inte hänt så mycket direkt. Jobbet tar mycket tid, fick förlängt i höst till den 9 november. Så himla skönt! Bästa kollegorna har man med. Jag lämnar alltid jobbet med ett leende när jag går hem.

I veckan blir det rätt lugnt på jobbfronten. Ordinarie personal har kommit tillbaka nu så då blir det lite mer ledigt. Jobb onsdag och torsdag kväll, skönt för då kan man sova på mörra! På lördag ska jag o gubben min till Gekås en sväng, sen till Träslövsläges camping o hjälpa svärmor lite. Blir nog trevligt, hoppas att vädret blir bra.

Annars är allt som vanligt. Ute o plockar svamp för jämnan. Mycket trattisar och kantareller nu! Ute i skogen nästan varje ledig dag. Väldigt skönt att komma ut o röra sig lite.

Nu ska jag ta o kolla lite film och sen blir det sängen :)
Ha det fint alla!

/ida

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Sitter här på jobbet. 6e och sista passet för den här veckan. Sen ledig till tisdag eftermiddag. Så jäkla gött! Förhoppningsvis flyter dagen på bra. Slutar 13:30 så det blir gott att komma hem tidigt.

/ida

Likes

Comments

Sitter här på jobbet o slappar lite. Jobbar till 20:00. Imorgon är det dagpass från 6:45 till 14, sen raka vägen ner till Varberg.

Ha det gött!

/ida

Likes

Comments

Börjar bli trångt på alla fönsterbrädor nu med alla tomater, chiliplantor o annat trevligt. Som tur är så fanns det en gammal hylla i gubbens garage som jag kunde ta. Den är ju perfekt för alla lite mindre plantor! Så nu fick jag helt plötsligt lite mer plats på fönsterbrädorna ;)

Imorgon ska jag på utbildning med. Så jag kan få delegering för insulin, så jag kan sticka folk hehehe 😁få se hur det går. En kollega ska på samma utbildning. Kul att inte vara helt ensam haha :)

Nä nu ska jag kolla på Mr Bean en stund.

/ida

Likes

Comments

Får la uppdatera bloggen lite känner jag! Var ett tag sen man skrev nu :)

Jag o gubben min spenderar vår midsommar i Varberg. Stannar till söndag. Dock regnar det som fan just nu men förhoppningsvis blir det bättre till kvällen. Midsommarkäket blir dock pizza för att starta grillen i detta vädret känns inte lockande direkt...
Ena kissen har vi med oss oxå. Diesel som gillar att följa med mig överallt är med hela helgen. Den andre katten fick vara hemma för hon hatar nya miljöer och att åka bil. Blir bäst så!

Annars blir det nog att mest ha det gött här nere med gott o dricka och äta. Bara ha det mysigt :) Om det slutar regna så förbannat så blir det en sväng ner till havet o titta lite.

Skriver nog ett inlägg lite senare.

Hare gött hejj!

Likes

Comments

Nu har jag skördat mina allra första tomater! Och dom smakade alldeles ljuvligt! Solvarma och söta. Mums!
Mina andra tomatplantor växer på så duktigt nu att tre av dom har fått flytta ner på golvet. Den högsta tomatplantan är nu 144 cm hög.

Äntligen har det kommit fram lite sol med, underbart! Men det blåser som sate! Men det gör inte så mycket så länge gott väder för övrigt. Bra väder passar bra när man är ledig! Lite senare ikväll ska jag gå ut i skogen och kolla mina hemliga svampställen. Det ryktas att kantarellerna har börjat ploppa upp här och var. Så jag ska ta mig en titt i mossan o se om det finns något gult som tittar fram :)

Ha det fint alla.

/ida

Likes

Comments

Nu blir det lite mat i magen så man orkar några timmar till på jobbet. Relativt lugnt idag :) jobbar till 14:30 sen ledig ända till onsdag för då är det utbildning o sen jobb på torsdag 15:45 - 20:00 👌sen går jag på mitt proppfulla schema den 29 juni. Gööörgott!

Hare gött hajj!

Likes

Comments

Nu börjar äntligen tomaterna att skifta färg! Så snart kan man avnjuta en hemodlad god tomat! En sån tid det har tagit. Men värt väntan!

Imorgon är första dagen på nya jobbet med. Nervöst! Men det kommer nog gå sketabra :) närmre hem dessutom så det är bra.

Ska gå på gudstjänst ikväll med, kl 18 här i kyrkan i närheten. Är inte ens en gnutta kristen och jag vistas aldrig i kyrkor förutom när man måste, begravningar, dop, bröllop, whatever, MEN idag ska det spelas Elvislåtar och så ska dom berätta lite om hans liv. Mormor är hans största fan och hon sa att detta måste vi gå på! Det håller jag med om. Så det blir trevligt att gå o lyssna på lite go musik ihop.

Annars händer det inte mycket idag, lägga sig hyfsat tidigt ikväll så man orkar gå upp imorgon. Lär väl inte kunna somna... ;)
Skriver la nåt efter jobbet imorgon om jag har orken.

Hare gött hej!

Likes

Comments

Nu har äntligen blommorna kommit på mina tomater som jag odlat upp från frön! Det är lycka det! Så om ett litet tag så kommer tomaterna! Tjoho! 😁
Man blir lite stolt när man ser att man lyckas med sina kära små plantor som man sköter om så omsorgsfullt 😊

Likes

Comments