ASOS

Första advent tiden går så fort nu för tiden så jag hinner knappt ens uppfatta allt som händer innan det är över. Hösten, som annars är min favoritårstid flög bokstavligen förbi och jag insåg det inte förrän snön plötsligt föll och löven på träden var borta. Men nu är det iallafall första advent och det firade jag genom att bära denna fina klänning från ASOS som hängt i min garderob i typ ett år?! Har aldrig använt pga att jag aldrig använder klänning, typ någonsin. Men köpte den ändå för jag tänkte att någon gång kanske? Jag såg den idag och tänkte nä nu äre bra. Så den åkte på och jag kände mig verkligen så där extra fin idag. Vi var iväg till Farsta centrum och kollade efter lite julklappar men hittade inget. Var knappt där i 40 minuter innan vi gav upp och åkte till bun meat bun i Farsta strand och åt istället haha. Svingoda burgare iallafall så om ni bor i närheten rekommenderar jag verkligen ett besök. Nu är vi hemma och jag ligger i soffan och bara myser medan sambon spelar tv-spel. Tvättar lite och ska nog sätta igång och vika lite tvätt.

Hoppas ni får en fin söndag!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Jag har bestämt mig för att köra igång en veckans blogg!

Allt du behöver göra för att vara med i tävlingen är att kommentera det här inlägget med jag är med. För större chans att vinna följ även min instagram @idawollter, skriv då även vad du heter på insta i kommentaren nedan. Jag väljer en vinnare om en vecka (13e Dec).

Lycka till!!

Likes

Comments

Ja hörni. Den här dagen har minst sagt varit...intressant?

Dagen började med att jag skulle till andra sidan stan för att gå på en intervju. Jag skulle vara där klockan 10 och bestämde mig för att ta bilen. Enkelt tänkte jag. Oj vad jag aldrig haft så fel. Jag hamnade helt åt helvete och virrade runt i över två timmar. Ut mot Södertälje, tillbaka in mot stan, GENOM STAN, ut mot Vällingby och Bromma där jag tillslut fick psykbryt av stress och stannade bilen. Då hade jag brutit diverse trafikregler på kuppen och inser så här i efterhand att helvete vilken tur jag haft som inte stötte på någon polis på vägen för då hade körkortet rykt för all framtid. Jag fick alltså parkera bilen i Alvik och hoppa in i taxi, två timmar sen till intervjun. Men kom tillslut fram och intervjun gick jättebra. Sambon fick under tiden åka och hämta hem bilen. Lärdomen för dagen är främst att ALDRIG MER göra om dagens lilla färd. Det kommer ta lång tid innan jag vågar ta mig ut och köra på vägar jag absolut inte hittar utan någon i bilen. Stress på hög nivå men blev upphämtad efteråt av sambon och vi åkte och köpte med donken hem.
Blir en tidig kväll för mig, är helt slut efter den här dagens äventyr!

Likes

Comments

Hej människor!
Vilken seg dag det här har varit. Men det har hänt en hel del roliga saker, håll tummar och tår att det går vägen och att jag i så fall kan dela med mig av vad det är väldigt snart. Annars har som sagt jobb stått på schemat och mer än så har inte hunnits med. Lagade en drömigt god stroganoff till middag och invigde våra nya fina tallrikar från indiska. Dom är verkligen sååå fina!!
Det blir en tidig kväll för oss, Luca känner sig sjuk och på mig går ögonen i kors av trötthet.
Hoppas ni haft en bra start på veckan!

Likes

Comments

Hej hörni!
Det var ett tag sedan jag uppdaterade och har väll inte mer att säga än att livet kommit emellan. Det har inte hänt något särskilt, bara att vardagen rullat på och jag har känt noll inspiration till att blogga. Den här tiden på året är låg för mig. Det är som att jag går in i något slags survivermode och bara köttar på. Får ångest av mörkret och kylan och det känns bara väldigt motigt allting egentligen. Det har varit så för mig i många år när det gäller vintern. I år är nog första året som jag inte känt att ångesten tagit över men jag behöver verkligen ta vara på den tiden jag är ledig. Dvs mina lediga helger är om möjligt ännu mer heliga för mig under vinterhalvåret. Att få spendera tid med de jag älskar är absolut viktigast och ger mig så fruktansvärt mycket energi för att orka. I veckan fick sambons syster barn och idag har vi fått träffa den lilla för första gången. Snusa på bebishår och bara dö för de små fingrarna och tårna gör alla andra bekymmer till världsliga ting. De där stunderna med fulla perspektiv gör så himla mycket. Nu blev det ett vimsigt inlägg det här men jag vill mest bara säga till alla som tittar in här att jag lever, och kämpar. Ser att ni tittar in här ändå och det gör mig aningen varm ändå!

Tack för att ni finns och ha en fin helg!

Likes

Comments