Header
View tracker

Idag har inte hänt så mycket, mest pluggat och kollat på serier haha. Ska upp till stallet och rida Brooks ni vet, privathästen jag hade i veckan, så det ska bli jättemysigt och kul! Tänker nog mest lite markarb. Dressyr!

Likes

Comments

View tracker

Det är mitt mål. Jag vill inspirera och motivera samt hjälpa andra. Vissa av er vet, andra inte. Jag har ett så kallat recoverykonto på Instagram där jag lägger ut bilder på min mat, (för att jag, som ni vet kämpar mot min ätstörning) inspirerande bilder med (förhoppningsvis) inspirerande texter jag skriver men också hur tufft livet kan vara med psykisk ohälsa. Jag vill hjälpa de som är i samma sits som mig, i ca fyra år levt med Anorexia följt av depression och självskadebeteende. @anangelsrecovery_ heter jag, följ mig gärna ❤

Likes

Comments

View tracker

Har du dåligt självförtroende? Testa säg alla dessa meningar varje dag till dig själv så kommer du tillslut känna såhär. Tillåt andra älska sig själv och tillåt dig själv älska dig, du kommer så mycket längre på det!

“Det här kommer bli en bra dag”
Vilket humör du är på när du vaknar kan ofta sätta stämningen för hela dagen. Om du känner dig arg och trött kommer det mesta gå fel under dagen. Så övertyga dig själv om att det kommer bli en bra dag, just genom att säga att det kommer att bli det.

“Tack kroppen – du är grym” Vi är alldeles för många som är elaka mot våra kroppar och överöser oss själva hemska kommentarer. Tänk om! Tacka i stället din kropp för att den bär dig, är stark och för att den klarar så pass mycket. Fokusera inte på utseendet utan på kroppens prestationer och möjligheter.

“Du klarar precis vad du vill”
Är du nervös inför provet eller att möta någon du inte gillar i skolkorridoren? Negativa tankar kan få dig att vilja undvika skoldagen men du är en power woman som klarar allt. Bara du själv tror på dig.

“Vad snygg jag är idag!”
Nej, det är inte lätt att tycka att man är flawless varje dag (eller att man ens är det någon gång) men det är faktiskt precis vad du är. Sluta jämföra dig med hur andra ser ut och se till dig själv. Så fort du tänker en negativ tanke om dig själv framför spegeln ska du skjuta bort den och i stället högt säga hur snygg du är.

“Det kommer ordna sig”
Går du runt med en klump i magen som gör att du hela tiden är nervös eller oroar dig? Du är inte ensam! Det du funderar över kommer däremot med största sannolikhet inte sluta i katastrof, det är bara i huvudet du redan tänkt ut det allra värsta. Och oavsett om det inte blir som du tänkt dig så kommer det, på ett ellar annat sätt, ordna sig till slut.

Du är bra som du är.

Likes

Comments

Hej hörni, ligger i sängen och gosar med Dino som nyss kommit hem igen <3 renbäddat sängen och smörjt in mina ben i brun utan sol för jag står inte ut med att ha vita ben haha. Men jag har hur som helst panik! Igår morse upptäckte jag att jag var helt röd på halsen och det kliade som ett myggbett. Tänkte väl inte jättemycket på det men idag är det ännu värre för nu har det freaking spridit sig till ansiktet!! Det ser ut som utslag och det kliar och bränner. Är orolig över vad det är, undrar om det är någon allergi men allergisk mot vadå liksom? Har inte ätit eller gjort något annorlunda sen detta kom. Men på måndag måste jag till vårdcentralen för måste fått kolla upp detta. Ser ut som att jag solat sönder mitt ansikte för jag ser ju solBRÄND ut. Hoppas det inte är nåt allvarligt hudproblem för då gråter jag seriöst. Är så noga med min hy så jag hoppas detta snabbt går över!

Likes

Comments

View tracker

Rosa mannagrynsgröt! Detta var min lunch idag och det var verkligen så gott! Rörde ner några hallon medan jag kokade upp gröten som sedan blev rosaaaa<3 vem vill inte käka rosa gröt liksom? ;) sedan toppade jag med en banan, lite hallon och några blåbär, Supergott!

Likes

Comments

Sedan Corvette såldes har jag varit väldigt ledsen och inte haft någon vidare motivation till att rida men jag åkte med mammas kompis ikväll till stallet för jag mår ändå bra av att vara där även att jag inte rider. Men min tränare frågade mig om jag verkligen inte ville rida och tillslut så tänkte jag att ja okej jag kan väl rida lite då, för att det kanske skulle kännas lite bättre efteråt, och det gjorde det faktiskt. Jag fick låna en av privathästarna i stallet som jag aldrig tidigare ridit så det var ju lite kul faktiskt! Passet gick väldigt bra för att vara första gången uppe på hans rygg, igår var han piggare än vanligt tydligen, men inte mig emot haha! Jättetrevlig ponny och väldigt pålitlig, man känner sig trygg på honom. Såg också att jädrar vad lik han är min förra ponny Zara i ansiktet, det var lite skoj faktiskt, en mini-Zara <3

Likes

Comments

Hej fina ni.

Atm sitter jag i ett grupprum och jobbar *host* kollar youtube. Efter skolan ska jag ta bussen till Hallinden där mamma hämtar upp mig så ska vi till Uddevalla och jag har tid hos min behandlare. Efter det ska jag hem till bästavännen och sova där till imorgon, vi tänkte göra tacos och ha myskväll med Ben&Jerry trots att det bara är tisdag hehe...

Likes

Comments

Hej finisar!
Som rubriken lyder har jag blivit sjuk, så himla typiskt när skolan började i onsdags? För det var då jag blev sjuk. Anyways, det är fredag och det är så skönt! Ska åka till Ica och köpa lite mys till kvällen och bara ta det lugnt! Ville bara uppdatera läget då bloggen fått vila några dagar, kram❤

Likes

Comments

Alltså ärligt finns det något snyggare att inreda i än marmor? Tycker det är sjukt snyggt och stilrent hehe det syns väl at tjag diggar det då min blogg är i marmor ;-) Just nu är jag på jakt efter en marmorbricka ish, skärbräda eller liknande. Har några doftljus och blockljus i marmor och jag totalt älskar de! Och ett sängbord hade ju inte suttit fel heller direkt med en marmor skiva på!

Gillar ni marmor?

Likes

Comments