Ikväll hade jag återigen denna hästen på träningen, jag red henne första gången förra veckan och redan då blev jag smått kär. Jeanne d'ark heter hon och är en storhäst på 9 år, otroligt vacker och en stjärna att rida när man väl hittat knapparna på henne och man blir ett team som samarbetar. Nu till det kanske bästa som hände, min tränare sa att hon aldrig sett mig rida så bra som jag gjorde ikväll!! Alltså ni förstår inte mitt lyckorus både då och fortfarande haha, är så otroligt glad och helt exalterad, asså wow, grym känsla <3

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

V cut out tree top HÄR // Kassy O neck knit citrus top HÄR // Playsuit HÄR

China glaze nagellack HÄR // Solglasögon HÄR // Caroline Svedbom örhängen HÄR

Ni minns säkert för ett tag sedan då jag i ett inlägg skrev om att jag aldrig skulle ta på mig en gul tröja? Haha jag har blivit totala motsatsen, jag älskar allt som har färg i sig och speciellt en sådan stark färg som gul! Ett par ljusa ripped boyfriend jeans, en gul topp och ett par klackar, skitsnyggt!

Likes

Comments

Vart ska jag börja? På senaste tiden har jag nästan blivit attackerad av ätstörda tankar, känt hur jag vissa dagar lyssnar på rösten och sjunker in mer i anorexins trygga armar igen. En helvetes ångest över vad som håller på att hända med mig och mitt sinne. Min behandlare som häromdagen frågade mig om vi skulle gå ut och äta någon dag svarade jag med ett tveksamt ja, i mitt huvud nej.

Ångesten som ligger och trycker som en tung sten över mitt bröst, över att jag ätit en måltid, att jag ätit för snabbt, eller för tidigt/för sent på dagen. Kroppsångesten är värre än på länge, ståendes framför spegeln, viljan att bara krossa reflektionen framför mig är så stark, för jag hatar det jag ser. Jag hatar min kropp, jag är inte ens värd min tatuering jag gjorde för några månader sedan, min NEDA tatuering som står förtillfriskning från ätstörning (NationalEatingDisorderAssociation) att jag ens vågar tänka de tankarna igen efter så många bra och anorexifria månader.

Jag är livrädd för att bli fast igen, att återigen vandra på den livsfarliga smala stigen där ett enda snedsteg kan leda till döden. Att följa mitt liv exakt som rösten i mitt huvud skrek att jag skulle göra, det var inget liv värt att leva.

Ändå finns ätstörningen ändå där, precis runt hörnet, ibland vill jag välkomna den med öppna armar, för jag orkar inte med ångesten. varför känner jag så? - Kanske för att jag aldrig riktigt lärt mig hantera hur jag ska tänka, tror jag, hur jag ska tackla alla sjuka tankar som attackerar mig.

Men någonstans där i mitt inre finns ändå ett sunt förnuft som förskräckt räcker upp handen och vädjar om att inte välja den där falska vägen som just nu känns så jävla lätt. Att fortsätta stå emot impulser till sjuka beteenden och tvinga mig själv att äta, trots att det kan kännas så onödigt.

Och mitt i känslan av rädsla försöker jag påminna mig själv om att jag är värd mer än mitt självhat. Mitt i känslan av skam försöker jag påminna mig själv om att psykisk ohälsa är en sjukdom, inget man väljer, och inget som bör vara skuldbelagt.

Mitt i känslan av panik försöker jag intala mig själv att jag kan ta mig igenom detta på ett strategiskt konstruktivt och funktionellt sätt.

Likes

Comments

Likes

Comments

001 Hästar och allt som rör kring de

002 Baka

003 Min katt <3

004 Pepsi Max hehe

005 Sovmorgnar

006 Träna

007 Inreda

008 Mina hundar

009 Shoppa

010 Äta ute på en fin restaurang

011 När det finns mycket pengar på mitt kort

012 När det är ordning och reda, speciellt på mitt rum

013 Blommor

014 Överraskningar

015 Ta massa bilder

016 Myskvällar

017 När det är fint väder

018 En nybäddad säng

019 Blogga

020 Lyssna på Håkan <3

Tänkte dela upp inlägget i fem olika delar, så här kom de första 20

Likes

Comments

Uteritt en kväll i det fina vädret med fina Brooks. Det var verkligen supermysigt! Köpte donuts och åkte ut på Smögen, också en varm kväll för några dagar sen. Lunch ute (ja, ute igen lol) i solen tillsammans med mamma på en jättemysig gård som heter Röe gård, så god lunch i solen och lite shopping.

Världens mysigaste kväll med bästavännen, ett sent födelsedags firande för my gurl som blev 18 för några veckor sedan <3 massa frukt, lite vin och varsin Ben&Jerry var allt som behövdes <3

Blivit blond och blev även med glasögon, numera en glasögon orm hihi

Inne på en toalett på sjukhuset efter ett jättebra samtal med mina behandlare, vi har kommit fram till en plan som känns bra och rimlig, mer om det kommer!

Likes

Comments

Med skolan, nu är det inte långt kvar till sommarlov hörrni, hur skönt? Ska dock jobba i sommar så så jättemycket ledigt blir det inte för min del, men ser fram emot att jobba faktiskt! Ska sälja jordgubbar lol. Nu ska jag fortsätta plugga på historian, gjorde klart ett prov förra veckan och förmodligen blir det prov denna veckan också. Försöker verkligen få klart detta nu och kämpa in i det sista. Hoppas ni mår bra och hej förresten hehe.

Likes

Comments

Hej godingar! Det var ett tag sen!? Shit, jag har varit borta härifrån mer än en vecka, helt enkelt beroende på att lusten till att blogga inte funnits och jag vart upptagen med allt ifrån kompisar till att spendera timmar i stallet. Har tappat suget lite som sagt men hoppas verkligen mitt mood kommer tillbaka för när jag väl är igång tycker jag det är så kul att blogga. Kan vi snacka om vädret btw?? Hur härligt är det inte? Har redan fått en tydlig bikinilinje och känns nästan som utomlands, hela måndagen igår låg jag och solade och likaså idag!

Likes

Comments

Instagram@ida_astrom